kizlar resimleri ekledim albume

cnm dün bu tasarimi yaptim, iki tane daha yapcaktim.. fikir olmasi acisindan
ama aksam yorgundum yrn yaparim dedim bugün tasarim yaptigim siteye girdim baktim parali olmus akannehir anlican tasarimcilik kariyerime sempatiksalakcinni bi sürelik ara veriyorum :gitme:

buyur cnm a.s.
bende hollandadaki doktora kendini emanet ettirmemen taraftariyim, ilk burnunu kötü yapan bi doktor naisl düzelticekki onu? sonucta revizyon olcaksin ve revizyon ilk ameliyata göre daha zordur
bu ameliyati olup sonuctan memnun olmayip pisman olmak ve allah korusun 3ncü bi ameliyat olmak zorunda kalirsan cok kötü olur snein icin
ameliyat bu, güvenmedigin doktora burnunu emanet etme
ama yinede sen bilirsin:)

canim benim, benim baska carem yokki, hem madden hem maneven, tr ye bu sene gelmiyecegiz, gelsem bile param yok, benim ora gelebilmem mucize:umursamaz:, anca dr lardan biri gel ben ustleniyorum, kotu olmasin yuzun gulsun demesi lazimmafoldumben, anladin mi bitanem, mucize yani, siz dualariniz eksik etmeyin tmm, optum hepinizi.:gitme:

Atatürk boşuna dememiş beni Türk doktorlarına emanet edin diye...
Canım üzülme allah bi yoluna koyar herşeyi.

aynen , agzimdan aldin lafi bitanem, ataturkun dedigi gibi turk doktorlar bi mucize, ama degerlerini bilseler guzel yurdumun, ne mutlu turkum diyene, off offf gunesi baska tasi topragi baska, geri sayim basladi bi yerlerden care bekliyorum, dua ediyorum, dualarinizi bekliyorum arkadaslar, allaha emanet olun optum.olumunekankayizsmile

bişi dicem de burnun hala ödemli olabilir mi arkadaşım? sanki bana daha 2-3 aylık bir burun gibi gözüküyor bence bu bir seneye çok iner. bi de şöle bişi var bende de nefes problemi vardı aynı zamanda estetik de olur mu demiştim de hayır ameliyat ağır geçer ikisinin farklı zamanalrda olması gerekir demişti. hani bir ihtimal ondan estetiğe yoğunlaşmamış olabilirler.

samanthacigim benim ameliyatimin uzerinden 14 ay gecti bitanem, bu 2009 a girecegimiz gun oldu, belki de dr bu gunu erken bitirip evine ailesiyle yilbasi gununu kutlamak istemistir, bilmiyorum, ama asla odem degil. dr kendi beceriksizligimi, yoksa onemsememezligi mi desem bilmiyorum, neyse sunun surasinda 4 gunum kaldi, gorecegiz sonuclari 2 ameliyatimdan sonra, bakalim verdigi sozleri tutacakmi? dua etmekten baska carem kalmadi :Saruboceq:

Oncelikle gecmis olsun! Ben temiz kalple inaniyorum ki bu ameliyatindan iyi bir sonuc alacaksin. Nedenine gelince fotograflarini inceledim ve profil fotolarındaki on kisim sisligi alininca burnun cok guzel gorunecegini dusundum. Bence kalkikligi delik boyu harika tek sislik gidecek ve sen super bir burna kavusacaksin. Hersey cok iyi olacak korkularindan siyril, arkandayiz :)

tuonela CANIM BENIM YA, AGZINDAN BAK DAMLIYOR, bana ne kadar cesaret verdim bitanem, insallah senin dedigin gibi oluryerimseniben , eger dedigin olursa dile benden ne dilersen,:1closedeyes: , arkamda oldugunuzu biliyorum, hissediyorum, 2 gun kaldi persembe gunu ameliyatim gerceklesecek, sizi gelismelerden habrdar ederim, bu benim boynumun borcu oldu, bu kadar destekten sonra:dance:, insallah allah herkezin kalbine gore versin, senin ve sizin de ne dualariniz varsa gerceklessin insallah, optum a.s.

canım evet arkandayız merak etme benimde burnum berbat oldu 3 martta benimde ameliyatım var inşalah istediğimiz gibi olırda şu estteik faslını kapatırız tamamen ve önümüze bakarız.bol bol dua edicem senin içinde ameliayata girerken bol bol dua oku canım bizde burda okucaz

aynurcum sagol canim ya, uykularim kacti resmen, hala cok korkuyorum sonuc nasil iyimi kotumuolacak diye? insallah seninki de dunyanin en guzel burnu olur, insallah icine siner, beni anlayip yorum yaptigin icin sagol canim, senin ameliyatina da az kalmis, dualarinizi eksik etmeyin, yer gok duayla, allah razi olsun beni desteklediginiz, moral verdiginiz icin. umarim iyi olurda dedigin gibi su konuyu kapatabilirim kafamda, inan iki kizimla bile ilgilenemez oldum, tamamen stressdeyim , allah yardimcim olsun. alah benim doktorum eline 2 saatligine dr emre ilhanin in ellerini versin mafoldumben

kizlar hala umutlarimi kaybetmis degilim, bu dunya da cok gulmedi yuzum, insallah bundan sonra bu ameliyat piskolojimi yerine getirir, cok fazla yipratti hayat beni , bi yandan da bu burun meselesi, insallah iyi olur sonuclar, resimlerimi ekliyecegim, meraketmeyin, sagolun canlarim.:gitme:

canim, dile benden ne dilersen demissin..senden yandan cekilmis gülen, piril piril fotolar istiyorum, bak bu sefer gozleri kapatmak yok! :) sen o ameliyata yalniz girmiyorsun Türkiyeden yuzlerce kalpte seninle birlikte girecek. sevgiler

insallah tuonelacigim, soz allahin izniyle ameliyatimi olayim, cikayim sag salim, size yazacagim, ve insallah dedigin gibi yandan cekilmis piril piril , gozlerimi de gorebileceginiz sekilde birsuru resim eklerim albumlerimebayanssulusmile. gozlerimi kapatmamin sebebi ise, hani olur ya bi tanidik cikar diye, gerci benim korktugum insanlarin kizlarinin,facebook da boy boy cekilmis resimleri var da o da ayri bi konukaydirigubbakcemile3. cok tepki aldim gunahtir estetik yaptirmak diye, ama ameliyat olmadan , benim allahin yarattigi burnumla alay gecmesini biliyorlardi, sanki bu gunah degildi, burnun buyuk diye diye, piskolojimi bozanlar oldu, gunah sa eger, gunahlarda benim burnum buyuk oldugunu kafama sokanlarin boynuna olsun:Saruboceq:, insallah bu sefer cekinmeden SIKILMADAN, resimler'e gulumseyebilirim.

Son düzenleme:
medine canım burnun kötü değil emin ol
hiç kendini kötü hissetme canım çok güzel göründügüne emin ol
neyin var ki senin
ama istersen 2. kez ameliyay olursun
o da sana kalmıs
paran olunca bence de baska dr a git
bazen bir baskası daha ıyı olabılıyor
inan iyi gorunuyorsun canım gecmis olsun

medinecigim, bence estetik günahtir diyerek seni kinayanlar once kendi yasam tarzlarini ele alip bir dusunmeliler, kimbilir estetige kadar ne gunahlar isliyoruz bunun gunah olduguna 3-5 kendini bilmez degil yalnizca Allah karar verir. Ayrica buna yurekten inaniyorum estetigin gunah oldugunu dusunenler ya buna cesareti olmayan ya aile baskisindan yaptiramayan yada maddi olarak yetersiz kisilerdir, cahilligide eklemek istiyorum. Konuyu saptirmak gibi gelmesin ama oldugumuzde hicbirimizin bedenen bir anlami kalmayacak su kisa hayatta kendin için istedigin ufacik mutlulukları baskalarinin karanlik dusunceleriyle yok etmelerine izin verme! nasil mutlu hissedeceksen o sekilde davran ameliyattan sonrada seni kinayanlara inat süslen püslen cık karsilarina olur mu? :)

sagolun canim, mutlu ettiniz beni, reimlerde bakimsiz ciktigima bakmayim , disarda suslu pusluyum dur
insallah bi resmimi eklerim de gorursunuz, hem dedigin gibi su gunah bu gunah diyen insanlarin , ben yaptigi isleri biliyorum, neyse kendinize iyi bakin

Medinecim canım benim Rabbim yardımcın olsun.Yalnız şunuda düşün senin durumun her ameliyat olan insanın başına gelebilir.En iyi cerrahlarda bile % 10 hata yapma payı varmış ve 2.kere ameliyata alabiliyorlarmış hastalarını.Sende bu %10 luk kısımdasın galiba.Belki doktorun iyi bir estetik cerrahtır ve 2. ameliyatında düzeltir sorunu.Gerçi düzzeltilecek fazla bişeyde yok bence çünkü burnun kötü değil Sadece burun ucunu düzeltecek.ınşallah dilediğin gibi olur burnun resimlerini bekliyoruz.Korkmana gerek yok bence şimdikinden daha iyi bir burna sahip olacağından eminim.

Bu arada şunuda söyleyeyim.Benim bir arkadaşım güneyde bir şehirde güya çok iyi bir doktora bayağıda araştırarak burun estetiği oldu.hatta beş sene öncesinin parasıyla 1000 € ödedi ve o zaman euro bukadar yüksek değildi.Doktoru özel muayenehanesinde yaptı ameliyatı yarım saatin içinde kesti biçti kızı.Ki arkadaşımın sadece burnunda kemer vardı yani burun ucunda sorun falanda yoktu fazla.Arkadaşımı öyle bir hale getirdiki onu her gören trafik kazası geçirdiğini zannediyordu.o kadarki yüzü gözü morarmıştı.zaten amelkiyuattan bir saat sonra eve yolladılar.neyse alçıları falan alındı şişlikleri indikten sonra burun sırtında çıkıntılar belirmeye başladı ve arkadaşım inanılmaz huzursuz oldu.okadar para okadar eziyet boşa gitmiş gibi oldu.aradan bir sene geçti aynı doktorda revizyon ameliyatı yaptırdı ve doktor ondan yine para aldı.Yani türk doktorları diyoruz ama hepside iyi değiller yani.şansa kalmış artık.

X