kizlar resimleri ekledim albume

ıyi düşün ki iyi olsun.Diğer arkadaşların dediği gibi hepimiz duacıyız ve senin arkandayız.Sen yeterki mutlu olmaya çalış.Gurbettesin sonuçta para konusundada sıkıntı yaşıyorsun çok iyi anlıyorum seni çünkü bende aynı sorunları yaşıyorum.Gerçi ben türkiyedeyim ama ailemden uzağım ve bende ameliyatımı çok zor şartlarda yaptırmak zorunda kaldım.en iyi doktorlara gidemedim malesef.

sana da gecmis olsun arkadasim, oyle paran oldumu iyi dr lara gidebilirsin, parasiz mutlu olamayan var , parayla da mutlu olamayan da var , sansina kaderine kalmis bisey iste , allahim herkezin yuzunu sansini kaderini guldursun, herkezin kalbine gore versin, baskasi hakkinda iyi dusunene iyi, kotu susune ne de kotu versin ne diyim, adaletsiz dunya bazen:umursamaz:

hersey iyi gecti bitanem de , s tamponlar dan bir kurtulsam , bikkinlik geldi vallahi, gece yarilari nefes darligindan uyaniyorum, baya bi zor geciyor , insallah onumuzdeki sali tamponlari aldiracagim, neyse sunlar bi ciksin da , ondan sonra resmlerimi koyarim insallah.

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/burun...ynanur-burun-estetigi-ameliyati-revizyon.html

Son düzenleyen: Moderatör:
X