- 22 Ocak 2021
- 53
- 16
- 29
-
- Konu Sahibi birbebekhayali
Her kadının hamileliği kendine özel ayrıdır kimisi 3 gün adet şeklinde yaşar yerleşme kanaması bilmez bile üstüne görme olur kimisi hiç yaşamaz kimisi benim gibi sadece bir seferlik lekelenme ile anlar bunun kesin Bi kuralı yoktur kaç gün ve miktarı ile ilgili. Eminseniz 1 haziranda yumurtlama olduğuna bi kaç güne Kanda kesin sonuç alırsınız1 haziran yumurtlama günümdü. Değerlendirdik bugün sabah şeffaf kahverengi karışımı parmak ucu kadar akıntı geldiğini gördüm. Adet olacağım zannettim. Sonra kırmızıya dönmedi. Koyu kahverengi bazen peçeteye silince sulu gibi kahverengi şekilde geliyor. Bazen de diğer resimdeki gibi nokta nokta akıntı şeklinde..
Herkes farklı birşey diyor. Yerleşme kanaması yaşayanlar nasıldı, ne kadar sürdü, yoğunluğuna dair bilgiler yazabilirler mi?
Bugün kaset tipi yaptım çıkmadıHer kadının hamileliği kendine özel ayrıdır kimisi 3 gün adet şeklinde yaşar yerleşme kanaması bilmez bile üstüne görme olur kimisi hiç yaşamaz kimisi benim gibi sadece bir seferlik lekelenme ile anlar bunun kesin Bi kuralı yoktur kaç gün ve miktarı ile ilgili. Eminseniz 1 haziranda yumurtlama olduğuna bi kaç güne Kanda kesin sonuç alırsınız
Normal regl günü ne zaman1 haziran yumurtlama günümdü. Değerlendirdik bugün sabah şeffaf kahverengi karışımı parmak ucu kadar akıntı geldiğini gördüm. Adet olacağım zannettim. Sonra kırmızıya dönmedi. Koyu kahverengi bazen peçeteye silince sulu gibi kahverengi şekilde geliyor. Bazen de diğer resimdeki gibi nokta nokta akıntı şeklinde..
Herkes farklı birşey diyor. Yerleşme kanaması yaşayanlar nasıldı, ne kadar sürdü, yoğunluğuna dair bilgiler yazabilirler mi?
Bir hafta sonraNormal regl günü ne zaman
O zaman erken daha çıkmaz testteBir hafta sonra
Daha erken o yüzden. Eğer geç döllenme vs olmazsa ilişkiden en az 10 gün sonra Kanda 12 - 15 gün sonra kaset tipinde belli olurBugün kaset tipi yaptım çıkmadı
Silik dahi çıkmaz mıydı hiç görünmedi kaset tipindeDaha erken o yüzden. Eğer geç döllenme vs olmazsa ilişkiden en az 10 gün sonra Kanda 12 - 15 gün sonra kaset tipinde belli olur
Peki sadece sildikçe mi geldi, ben peçete koymuştum resimde olduğu gibi bu şekilde geldiği de oldu. Gün sonunda kesildi. Benim de hiç ağrım yok, ayaklarımda acayip bir üşüme hissi dışındaBenimde aynı böyle adetten bir hafta önce geldi sonra sildikçe geldi bir iki gün ama hiç ağrım yoktu göğüs ağrısı dışında. İki gün sonra idrar testi yaptım baya net çizgi vardı. Allah gönlüne göre versin.
Hayır ilk çamaşırımda sendende fazla vardı. Koyu kahve katı bi şekilde şaşırdım regl başlıyor sandım ama karnım ağırmamıştı normalde karnım ağırır adet başlarken. Öyle daha gelmedi ondan sonra tuvalete gittikçe geldi daha açık renk bazen pembemsi ama çok az tabi. Sonrada test yapar yapmaz çıktıPeki sadece sildikçe mi geldi, ben peçete koymuştum resimde olduğu gibi bu şekilde geldiği de oldu. Gün sonunda kesildi. Benim de hiç ağrım yok, ayaklarımda acayip bir üşüme hissi dışında
benim il hamileliğimde pembe bir kan gelmişti tek seferlik ama kahverengide olabiliyor diyorlar1 haziran yumurtlama günümdü. Değerlendirdik bugün sabah şeffaf kahverengi karışımı parmak ucu kadar akıntı geldiğini gördüm. Adet olacağım zannettim. Sonra kırmızıya dönmedi. Koyu kahverengi bazen peçeteye silince sulu gibi kahverengi şekilde geliyor. Bazen de diğer resimdeki gibi nokta nokta akıntı şeklinde..
Devamı geldi mi peki akıntının kırmızıya döndü mübenimde bu ay yumurtlamadan 1 hafta sonra kan testi verdim sıfırdı ,üzerinden 2 gün geçti pembe bir akıntı geldi acaba yeniden kan tahlili yaptırsam mı yoksa adet mi olmuşumdur sizce
yok kahve rengi oldu ama test verdi bugün pozitif çıktı:dDevamı geldi mi peki akıntının kırmızıya döndü mü
Hayırlı olsun pozitifi bata kaç gün kala gördünüzyok kahve rengi oldu ama test verdi bugün pozitif çıktı:d
7 gün falan vardı ama kimyasal gebelikmiş düştü maalesefHayırlı olsun pozitifi bata kaç gün kala gördünüz
Geçmiş olsun inşaAllah bundan sonraki gebeliklerin sağlıklı ilerler hayırla sağlıkla kucağına almak nasip olur7 gün falan vardı ama kimyasal gebelikmiş düştü maalesef