- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 35
Ben de anlamadım ki. Tam kanama da değil aslında günlük ped kullanıyorum kahverengi lekelenme gibi oluyor bir haftadır.Yaaa hayırlısı olsun canım inşallah olur Allah'ın izniyle acaba kanama oldu diye mi düştü değer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de anlamadım ki. Tam kanama da değil aslında günlük ped kullanıyorum kahverengi lekelenme gibi oluyor bir haftadır.Yaaa hayırlısı olsun canım inşallah olur Allah'ın izniyle acaba kanama oldu diye mi düştü değer
Bnde günlük ped koyuyorum 3 gündür toplasan 1 pedi doldurmayacak kadar gelmiştir akıntı gibi ilk gün açık pembemsi sonrası açık kahverengi gelmeye başladı kan testi verdimde bugün sağlık ocağına ama pazartesi çıkar dedi e nabız dan çıkar mı acaba gün içinde baktım da şimdilik bir şey gözükmüyor ayy çok meraklandimBen de anlamadım ki. Tam kanama da değil aslında günlük ped kullanıyorum kahverengi lekelenme gibi oluyor bir haftadır.
Benim tahliller en geç 1 saat içinde enabiza düşmüştü canım. Hayırlısı olsun inşallah.Bnde günlük ped koyuyorum 3 gündür toplasan 1 pedi doldurmayacak kadar gelmiştir akıntı gibi ilk gün açık pembemsi sonrası açık kahverengi gelmeye başladı kan testi verdimde bugün sağlık ocağına ama pazartesi çıkar dedi e nabız dan çıkar mı acaba gün içinde baktım da şimdilik bir şey gözükmüyor ayy çok meraklandim
Ben de sabah 10 da verdim kanı bu saat oldu hala e nabız da bişey yokBenim tahliller en geç 1 saat içinde enabiza düşmüştü canım. Hayırlısı olsun inşallah.
Sonuc belli oldu mu canımBen de sabah 10 da verdim kanı bu saat oldu hala e nabız da bişey yok
Negatif dedi doktor ama ben lekelenme olduğu ikinci gün verdim testi acaba erken mi verdim bilmiyorum ki çünkü hiç böyle şey yaşamadim oyuzden çok şüpheleniyorum regli beklicem bakalım canım inşallah vardırSonuc belli oldu mu canım
Canım bende aynı durumu yaşıyorum adetim en son 27 kasım dı adetine daha 9 gün varken lekelemem var 2 gün dür şimdi sarı akintim var son durum neAdetim başlangıcından bu yana 21.günüm yaklaşık 6 gün önce yumurtlamam oldu be o günleri değerlendirdik dün gece hafif bi şekilde koyu akıntım geldi sonra sabaha kadar bi kaç kez baktıgımda peçeteme sürdükçe açık kahverengi akıntılarım vardı en son bu sabah peçetemi sürdğümde jöle kıvamında akıntı içinde kahverengi kılcal damarlar şeklinde kahverengi kanama vardı sorum şu bu kadar erken zamanda yerleşme kanaması mümkünmü bahsettiğim şey yerleşme kanaması olabilirmi
Adetim 1 gün geçti daha kan vermedim pco olduğum için çok belli olmuyor adet günüm 3 5 gün daha bekleyipp kan vericem daha gelen giden adet yokCanım bende aynı durumu yaşıyorum adetim en son 27 kasım dı adetine daha 9 gün varken lekelemem var 2 gün dür şimdi sarı akintim var son durum ne
Bende de pco var ama âdetlerim düzenli dün gebelik testi silik çizgi cıktı sabah yaptığımda adetime daha 5 gün var napcam bilmiyorum.Adetim 1 gün geçti daha kan vermedim pco olduğum için çok belli olmuyor adet günüm 3 5 gün daha bekleyipp kan vericem daha gelen giden adet yok
Benim de 9 gün varken başladıBende aynı şeyi yaşıyorum henüz reglime çok var . 12 gün kadar yerleşme olsa dahil bukadar erkenmi olurdu acaba ? Regli zamanı olan çok insan var. Üşüttüm mü acaba
Ben test versim negatif başka baharlara artık :)Benim de 9 gün varken başladı
Her şey mümkün olabilir ama döllenme ve tüplerde yolculuk bi 10 gün kadar sürebiliyor sonrasında rahme tutunma oluyor. İstersen biraz bekle test yapma erken olabilir. Benimde adetime 2 gün var ve bugün pembe akıntım geldi ağrısız. 15 gün bugün benim. Bende yerleşme kanamasından süpheleniyorum ama emin olamıyorum tabi yarın regl dönmezse test yapacağım.Adetim başlangıcından bu yana 21.günüm yaklaşık 6 gün önce yumurtlamam oldu be o günleri değerlendirdik dün gece hafif bi şekilde koyu akıntım geldi sonra sabaha kadar bi kaç kez baktıgımda peçeteme sürdükçe açık kahverengi akıntılarım vardı en son bu sabah peçetemi sürdğümde jöle kıvamında akıntı içinde kahverengi kılcal damarlar şeklinde kahverengi kanama vardı sorum şu bu kadar erken zamanda yerleşme kanaması mümkünmü bahsettiğim şey yerleşme kanaması olabilirmi
Merhaba test yaptınız mı acabaHer şey mümkün olabilir ama döllenme ve tüplerde yolculuk bi 10 gün kadar sürebiliyor sonrasında rahme tutunma oluyor. İstersen biraz bekle test yapma erken olabilir. Benimde adetime 2 gün var ve bugün pembe akıntım geldi ağrısız. 15 gün bugün benim. Bende yerleşme kanamasından süpheleniyorum ama emin olamıyorum tabi yarın regl dönmezse test yapacağım.
Sabaha doğru regl oldum maalesef. Bu ay klomenle doktor kontrolünde deneyeceğiz bakalımMerhaba test yaptınız mı acaba
Hayırlısı olsun o zamanSabaha doğru regl oldum maalesef. Bu ay klomenle doktor kontrolünde deneyeceğiz bakalım
Canım merhaba hatırladın mi beni 3 gün lekelenmem olmuştu demiştim ya bugün adetim geceli 5 gün oldu dün gebelik testi yaptım 1 saat sonra silik çizgi çıktı şok oldum ve halada âdet olmadım galiba hamileyimSonuc belli oldu mu canım
Cnm sonucun ne merk ettmBende aynı şeyi yaşıyorum henüz reglime çok var . 12 gün kadar yerleşme olsa dahil bukadar erkenmi olurdu acaba ? Regli zamanı olan çok insan var. Üşüttüm mü acaba
EVET hastaneye kasık ağrımla gittim kist patlaması olduğumu öğrendim her kanama her ağrı gebelik değilmiş vücüdunuzda gördüğünüz değişikliği lütfen doktora danışınızMerhaba test yaptınız mı acaba
Çok geçmiş olsun iyisinizdir umarımEVET hastaneye kasık ağrımla gittim kist patlaması olduğumu öğrendim her kanama her ağrı gebelik değilmiş vücüdunuzda gördüğünüz değişikliği lütfen doktora danışınız
Canım merhaba hatırladın mi beni 3 gün lekelenmem olmuştu demiştim ya bugün adetim geceli 5 gün oldu dün gebelik testi yaptım 1 saat sonra silik çizgi çıktı şok oldum ve halada âdet olmadım galiba hamileyim
Merhaba umarım köyü çift çizgiyi de görmüş hamilesinizdir umarım biraz sürecinin bahseder misiniz lekelenme falan ne zaman olduCanım merhaba hatırladın mi beni 3 gün lekelenmem olmuştu demiştim ya bugün adetim geceli 5 gün oldu dün gebelik testi yaptım 1 saat sonra silik çizgi çıktı şok oldum ve halada âdet olmadım galiba hamileyim