Merhaba bana da yardımcı olabilir misinizKelin bir de kendi basina süreceği ilacı olsa keşke anca ilaç veriyorum kendime hayrım yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bana da yardımcı olabilir misinizKelin bir de kendi basina süreceği ilacı olsa keşke anca ilaç veriyorum kendime hayrım yok
Estagfurullah uzman degilim elimden geldiğince yardim ederim konu neydiMerhaba bana da yardımcı olabilir misiniz
Ya benim ilk pembe kanama geldi kesildi sonra tekrar geldi ama ped doldurmayacak şekilde ve sonra hep kırmızı kan geldi pembe kanla karışık ama regl kanaması değil daha sonra bu kanama sabahları regl kanama gibi geliyo sonra kesiliyor öğlen falan açık kırmızıya dönüyor be yine pembe kan.. ama kesinlikle regl gibi değil azar azar kesik kesik.. tam 10 gün oldu bitmiyor şimdi yine regl gibi kopkoyu geldi 5 dk sonra rengi kırmızı geldi çoğu yerleşme kanaması diyor çoğu da bu kadar uzun olmaz diyor hastaneye gidemiyorum eşim korona olduğu için bu durum canımı sıkıyor en son adetimiz 25 şubatta oldum bu ay 15 martta oldum nedir bu bilgini var mıEstagfurullah uzman degilim elimden geldiğince yardim ederim konu neydi
Bana yerlesme gibi gelmedi canim. Yerlesme pembe kahverengi olur. Damla damla gelir. Yogun bir akış halinde degil kopkoyu hiç degil. Akintiyla karışık geliyor hatta. Regl olacak gibi agri, göğüs hassasiyeti oluyor. Herkeste olmayabilir tabi bendekiler bunlardi.Ya benim ilk pembe kanama geldi kesildi sonra tekrar geldi ama ped doldurmayacak şekilde ve sonra hep kırmızı kan geldi pembe kanla karışık ama regl kanaması değil daha sonra bu kanama sabahları regl kanama gibi geliyo sonra kesiliyor öğlen falan açık kırmızıya dönüyor be yine pembe kan.. ama kesinlikle regl gibi değil azar azar kesik kesik.. tam 10 gün oldu bitmiyor şimdi yine regl gibi kopkoyu geldi 5 dk sonra rengi kırmızı geldi çoğu yerleşme kanaması diyor çoğu da bu kadar uzun olmaz diyor hastaneye gidemiyorum eşim korona olduğu için bu durum canımı sıkıyor en son adetimiz 25 şubatta oldum bu ay 15 martta oldum nedir bu bilgini var mı
Dışarı çıkamıyorum canım ama göğüslerim çok hassas bel ağrısı var regl belirtisi mi anlamadımBana yerlesme gibi gelmedi canim. Yerlesme pembe kahverengi olur. Damla damla gelir. Yogun bir akış halinde degil kopkoyu hiç degil. Akintiyla karışık geliyor hatta. Regl olacak gibi agri, göğüs hassasiyeti oluyor. Herkeste olmayabilir tabi bendekiler bunlardi.
Hormonal bir problem olabilir. Kaset test de yapamiyorsun herhalde evde yok ve disari cikamiyorsun dimi?
Kanda mi idrarda miÖzetle kaç gün sonra testte belli olur? Yumurtlamadan 14 gün sonra
benim de bu konuda bilgili birine ihtiyacım var profilimdeki sorya bakabilir misinizAkıntınız krem kivaminda ise tebrikler bunlar cok büyük ihtimalle gebelik belirtisi. Degilse de uzulmeyin. 2 ay cok uzun bir zaman değil. Adet gununuz ne zaman? Yazdiysaniz da unutmusum cok uzun oldugu icin. Son adet gününü 1 sayin, 35. Gunde test yapin. Insallah bebeginiz vardir. Bu arada bu aylarda bulantı olmaz. 1 bucuk 2 aylik gebeliklerde bulanti olur.
Profilinde soru yok.benim de bu konuda bilgili birine ihtiyacım var profilimdeki sorya bakabilir misiniz