Yerleşme kanaması kızlar acill cevap

Bugün kan testi verdim yarın sonucum çıksın pozitif çıkarsa hepsini anlatacam inşallah 🤲
Ayy şimdi bende merak ettim . Ben en son 21 kasim 2021 de adet gördüm hala adet yok. İki defa kan verdim ama çok erkenden verdim . İkiside negatif. Doktor dupahston verdi. Bugün bitti. Dün akşam sadece pembemsi çok az iki damla lekem olmuştu. Sabah adet olmadım halen adet beklirtisi yok ama midem çok kötü. İştah sıfır her şeyi zorla yiyorum. Test de yapmadım evde ümitsizliğe düşmek istemedim . Cuma günü doktora gideceğim randevu aldım. İnşallah hayırlı haberler ile buluşalım 🙃

Adetim başlangıcından bu yana 21.günüm yaklaşık 6 gün önce yumurtlamam oldu be o günleri değerlendirdik dün gece hafif bi şekilde koyu akıntım geldi sonra sabaha kadar bi kaç kez baktıgımda peçeteme sürdükçe açık kahverengi akıntılarım vardı en son bu sabah peçetemi sürdğümde jöle kıvamında akıntı içinde kahverengi kılcal damarlar şeklinde kahverengi kanama vardı sorum şu bu kadar erken zamanda yerleşme kanaması mümkünmü bahsettiğim şey yerleşme kanaması olabilirmi
Merhaba hamilesisiniz bende aynı şeyi yaşıyorum bir cevap bulamıyorum şuan

X