• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar regl olamadım lütfen bakar mısınız?

incilay37

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
384
83
13
32
Kızlar merhaba,
19 şubat pik 20 şubat çatlama görmüştüm son adet tarihimde 2 şubat. Adetlerim normalde düzenlidir. Dün bhcg baktırdım ve negatifti. Adet olmam gereken tarihse en geç 2 marttı. Henüz adet olamadım. İşin kötü tarafı rahmimde bası ve hafif sol kasık ağrım hariç hiçbir belirtimde yok. Adet olamamak beni geriyor. Hayatımda ilk defa adetim bu kadar gecikti oturup ağlamak istiyorum bir problem var diye. Başına daha önce böyle bir durum gelen var mı? Sebep ne olabilir? Ne olur bir şeyler söyleyin kafayı yemek üzereyim :(

Kızlar merhaba,
19 şubat pik 20 şubat çatlama görmüştüm son adet tarihimde 2 şubat. Adetlerim normalde düzenlidir. Dün bhcg baktırdım ve negatifti. Adet olmam gereken tarihse en geç 2 marttı. Henüz adet olamadım. İşin kötü tarafı rahmimde bası ve hafif sol kasık ağrım hariç hiçbir belirtimde yok. Adet olamamak beni geriyor. Hayatımda ilk defa adetim bu kadar gecikti oturup ağlamak istiyorum bir problem var diye. Başına daha önce böyle bir durum gelen var mı? Sebep ne olabilir? Ne olur bir şeyler söyleyin kafayı yemek üzereyim :(
Canım benimde hiç gecikmezdi bir kere 8 gün geciktim bhcg negatif çıktı ama kan verip eve geldikten sonra regl oldum sanırım çok stres yaptım sende strest yapmamalısın

Kızlar merhaba,
20sinde çatladıysa 14 gğn sonra adet günün
Yani bu gün oluyor her halde adet günün geç yumurtlamışsın demekki . 1 2 gün daha bekleyip testi tekrarla

Bence sıkıntı yapmayın bende geçen ay 10 gün geciktim dedim kesin vardır 28 günü şaşmaz hiç doktora randevu aldım randevu gününden bir gün önce regl oldum çevremdekiler dedi geçiktiyse sevin yumurtalıkların bebek istiyor
Regl olmamakta problemmiş ya :( şimdi içim içimi yiyor problem var kesin diye

Kızlar merhabalar adetim 6 gün gecikti adetimin 3üncü günü kan verdim beta degerim 34.96 çıkmıştı bu gün dr gittim bebek var ama görülmedi henüz erken dedi suan görülmüyor tekrar kan verip kan değerinin yükselmesine bakmam için tekrardan kan vermemi istedi fakat bu gün verdiğim kan degerim 10.50 çıktı sizce ne yapmalıyım tekrardan kan testi vermelimiyim doktorum en az kan degerimin 100 e çıkması lazım demişti pazartesi tekrardan kontrolüm var

Kızlar merhabalar adetim 6 gün gecikti adetimin 3üncü günü kan verdim beta degerim 34.96 çıkmıştı bu gün dr gittim bebek var ama görülmedi henüz erken dedi suan görülmüyor tekrar kan verip kan değerinin yükselmesine bakmam için tekrardan kan vermemi istedi fakat bu gün verdiğim kan degerim 10.50 çıktı sizce ne yapmalıyım tekrardan kan testi vermelimiyim doktorum en az kan degerimin 100 e çıkması lazım demişti pazartesi tekrardan kontrolüm var
Kimyasal mı yaşıyorsunuz acaba

Ben hemşireye hesaplattım bu şekilde söyleyince bazı üyeler döngüye göre hesaplanır dedi o da. Döngüme göre geçmiş oluyor :(
Ay hayır asla catlamaya göre olur buay gec yumurtlama olmus bunu kım soledı Allah askına 😌

Back