ya ama aynısı banada oldu.Bak şimdi önce 2.çizgiyi hafif gördum.Ama hemen değil.Testi kenara bırakmıştım baya süre sonra baktım.Bir baska testi daha yine bekletince cıkmıstı 2.çizgi.sonraki gün baska test yaptım hiçbişi çıkmadı..demekki değilim dedim.Yada olduda kimyasal falan oldu gidiyor diye düşündüm.adet tarihimde bile yaptığımda 2.çizgiyi çoook zor görüyordum,bir baska markada ise hiiç yoktu..gölge gibi derken hiç mi rengi yok.eskilerinin rsmi yokmu ya bi baksak?kusura bakma bende cok heyecanlandım da..:)))
canım kusura bakarmıyım hiç, duygularımı paylaşanların olması mutluluk veriyor,sakinleştiriyor... ilk testi pazar günü yaptım , onunkinde pembelik vardı azıcık ama fotoda görünmüyor çizgi,yani o kadar silik. ama karşıdan bakınca belli .diğerleri bekleyince gölgelendi ama pembelik yok, ilk test fotoda çıkmadıysa bunlar hiç çıkmaz..keşke görünse de gönderebilsem fotoları. dur birazdan en azından ilkini yine deniyim belki biraz görünür çünkü daha belirgin şimdi. bu sabah yaptığım testte ışığı arkama alıp baktığımda ve 2-3 saniye dikkatli baktığımda görüyorum gölgeyi. aah ah canım bi olsa ,bi inanabilsem... e sonra nasıl öğrendin peki sen? kan testinde mi çıktı kaç haftalıkken öğrendin?hamile misin şimdi? çok sordum ama merak ettim...:))