- 14 Ağustos 2018
- 19.659
- 2
- 73.878
- 598
- Konu Sahibi Sevimli Hayaletcikkk
8 gün önce fake hesaptan yürüdüğün sevgilin ne ara kocan oldu.açtığın konular kaybolmuyor ve herkes okuyor bilmiyorsun sanırım sen bir psikoloğa git önce..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahahah çok güldüm ama sevimli hayaletçiğin bir kocası yerine ınstagramdan fake hesapla üzerine asıldığı bir sevgilisi olabilirBosa kocayi
Erkeklere buyuk ikramiye cikinca oyle yapiyorlar
hhaha sıradaki konusunu da böyle açar.büyük ikramiye çıkınca kocamı boşadım şimdi napmalıyım kızlar diyeBosa kocayi
Erkeklere buyuk ikramiye cikinca oyle yapiyorlar
Valla benim haberim yok kimmis o uye?Hahahahahah çok güldüm ama sevimli hayaletçiğin bir kocası yerine ınstagramdan fake hesapla üzerine asıldığı bir sevgilisi olabilir
Aklima bir fikir geldi onunla ilgili dehhaha sıradaki konusunu da böyle açar.büyük ikramiye çıkınca kocamı boşadım şimdi napmalıyım kızlar diye
Aynı üye canım konularına gir zaten çok mesajı yokValla benim haberim yok kimmis o uye?
Yeminle ayakta uyuyorum
Hahahaha ilerideki konusu olabilir hangisiyle evlensem? Nerde evlensem nasıl olsa gelinliğin falan filan.....Kocanı boşayıp, fake hesaptan yürüdüğün sevgilinle evlen?
Hatta ikisini de bırak yeni adam bul?
Yav he he büyük ikramiye çikmış gidim de kk ya konu açayım demiş