- 2 Eylül 2009
- 1.328
- 493
- 198
- 44
Anladm tatlm deneycegm baklım kökü bende dicem ama çokda uzun saçlarım.ama yapma böyle nazar değicek ya
canım benim teşekkürler...:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladm tatlm deneycegm baklım kökü bende dicem ama çokda uzun saçlarım.ama yapma böyle nazar değicek ya
Kızlar sacım koyu kızıl..dün sacımı küllü kumrala boyadım kızıllık gitsin die ama hic tutmadı..diplerden sacım gelmisti biraz oralar kumral oldu..nasıl kurtulabilirim bu kızıllıktan acıcıyla acsam nasıl olur yardım edermisiniz....
saclari siyah olup da aciciyla acabilen var mi ?
Kızıllıktan kurtulmak biraz zor canım..Bende bi ara kızıl saçtan tiksinip koyu kahveye boyamıştım saçlarımı..Bildiğin siyah olmuştu.Daha sonra aktıkça güneşte kızıl yansımalar oluyordu ama ben rahatsız olmadım.Tekrar tekrarda boyamadım..2-3 boyamada koyu kahveyle kurtulunabilir kızıldan.Ama senin ne renk istediğine bağlı.Açık tonlarda bir renk istiyorsan mecbur açtırmak durumunda kalıyorsun ama ilk boyamada kızıldan kurtulmak zor.İllaki kızıl yansımalar oluyor.Dediğim gibi 2-3 boyamadan sonra ancak kurtulursun.
ben dun aksam denedım .koyu kumral saclarım turuncuya dondu cok beklemedım 15 dk fılan bekledım.yenıden koyu renkler kullanmak ıstemıyorum kullu kumral kullu sarı ıstıyorum ama bu kızıllıkları kaparmı bılemıyorum
Canım çok hoş duruyor aslında. benmde saçlarm normalde sennki gibi koyu. üstüne küllü açık kumral yaptırdım .senin açtıktan sonraki saçından bir ton koyu oldu.açık küllü sarı yapıcam açık kumral oluyor ozaman deneyebilirsin
bende lorealın acık kullu sarısını aldım tutması cok onemlı deqılde ıns kızıllıklar gıder bakalım boyuycam bu aksam
Kızlar sacım koyu kızıl..dün sacımı küllü kumrala boyadım kızıllık gitsin die ama hic tutmadı..diplerden sacım gelmisti biraz oralar kumral oldu..nasıl kurtulabilirim bu kızıllıktan acıcıyla acsam nasıl olur yardım edermisiniz....
arkadaşlar açıcıyla açtıktan sonra hemen aynı gün boyasak olurmu?
saçım koyu kahve açıp küllü kumral yapmak istiyorum..
yardım edin nolur cani kuaförlere gitmek istemiyorum
kızlar saçlarım kızıldı..9 ay siyah boyadım..ama sıkıldım artık..çok sert bi ifade verııyo..şöyle yumuşak renklere geçmek istiyorum..çikolata kahve, sıcak çıkolatanın bıraz açıgı..kahve boyadım sadece dipleri tuttu..4 buçuk aydır saçlarımı boyamıorum, akmasını beklıyorum..diplerım 6-7 cm geldı artık herkes söyluyo..saçımı topladığımda dip farklı uçlar farlı renk..takmam dıyodum ama artık bunaldım..bu aralar da stres hat safhada..1 ay sonra erkek arkadaşımın yemın töreni var.. o zamana kadar saçımın rengını değiştirmek istiyorum böle çift renk gıtmek istemiyorum..
he bi şunu söyliyim saçlarımda kızıl yansımalar oluyo sankı siyahlık akmış..ama yer yer siyah tabi
forumlardan bırınde beyaz sabunla saç rengının açıldıgını duydum deneyenler açtıgını söyluyo..1 kere denedım ama siyah kısmını pek akıtmadı devam etcem ona..bu açıcılar siyah saçı açıyormu _koyu kahve olup açanlardan bahsetmıyorum_ bu konuda deneyımı, bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın çok ihtiyacım var..
Benim saçlarım kızıl renkti.Bakır tonlarında bir saç rengi yapmak için palettenin 4-6 tona kadar açan açıcısından 2 adet aldım ve evde annemle açtık .Gayet güzel açıldı saçlarım.Yıpranma elbet oldu ama aman aman değil.Üzerine lorealin bakır bir renginden boyadım çok güzel oldu.ben memnun kaldım sonuçtan.Ben saç açma,boyama işlerini hep evde yapıyorum.Hiç kuaföre gitmedim.Kuaför fobim var zaten:) Sonuçlardan memnunum.Tek oreali önermem çünkü bir kere saçımın uçlarını orealle yakmıştım.Az biraz kestirmek zorunda kaldım:)) Resim ekleyim saçımı açtıktan sonrası rengini ve boyadıktan sonraki halini.Umarım gözükür.