Magnifiaque 🫶🏻💛 Kayıtlı Üye 17 Şubat 2020 10.662 28.090 9 Temmuz 2020 Konu Sahibi Narsev #41 Narsev .!.: 6m2 Ayyyy kızzz sen şimdi beni yalancılıkla mı suçladı Ayyyy Allah seniiii çok üzülldümmmm Genişletmek için tıkla... Ajjajajja guluyorum sadece
Narsev .!.: 6m2 Ayyyy kızzz sen şimdi beni yalancılıkla mı suçladı Ayyyy Allah seniiii çok üzülldümmmm Genişletmek için tıkla... Ajjajajja guluyorum sadece
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 44.550 167.843 33 9 Temmuz 2020 Konu Sahibi Narsev #42 cancan6 .!.: sizin de kullandığınız kalıplar ve genellemeleriniz hiç umrumuzda değil :) Genişletmek için tıkla... Umrunuzda olmayan şeyleri doğru ya da yanlış diye değerlendirmeyin o zaman. Alıntılayarak.
cancan6 .!.: sizin de kullandığınız kalıplar ve genellemeleriniz hiç umrumuzda değil :) Genişletmek için tıkla... Umrunuzda olmayan şeyleri doğru ya da yanlış diye değerlendirmeyin o zaman. Alıntılayarak.
N Narsev Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2020 117 56 30 9 Temmuz 2020 Konu Sahibi Narsev #43 Magnifiaque .!.: Eh sen demedinmi ilgilenmiyor sevmiyor ben istemesem bisey olmuyor yalanmi yaziyorum burda ne rezil olcam senin konular tutarsiz ben napim Genişletmek için tıkla... Kız diyorum iste kendisini sadece tatmin etmek istiyor organını ağzıma al diyo yok diyom yatıyo yine el sürmüyo
Magnifiaque .!.: Eh sen demedinmi ilgilenmiyor sevmiyor ben istemesem bisey olmuyor yalanmi yaziyorum burda ne rezil olcam senin konular tutarsiz ben napim Genişletmek için tıkla... Kız diyorum iste kendisini sadece tatmin etmek istiyor organını ağzıma al diyo yok diyom yatıyo yine el sürmüyo
N Narsev Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2020 117 56 30 9 Temmuz 2020 Konu Sahibi Narsev #44 Magnifiaque .!.: Ajjajajja guluyorum sadece Genişletmek için tıkla... Hahahaha bende
Magnifiaque 🫶🏻💛 Kayıtlı Üye 17 Şubat 2020 10.662 28.090 9 Temmuz 2020 Konu Sahibi Narsev #45 Simdi kocan seninle beraber olmak istemiyor sen zorlayinca boyle birseye zorluyor oyle mi ?
N Narsev Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2020 117 56 30 9 Temmuz 2020 Konu Sahibi Narsev #46 Magnifiaque .!.: Simdi kocan seninle beraber olmak istemiyor sen zorlayinca boyle birseye zorluyor oyle mi ? Genişletmek için tıkla... Evet
Magnifiaque .!.: Simdi kocan seninle beraber olmak istemiyor sen zorlayinca boyle birseye zorluyor oyle mi ? Genişletmek için tıkla... Evet
Magnifiaque 🫶🏻💛 Kayıtlı Üye 17 Şubat 2020 10.662 28.090 9 Temmuz 2020 Konu Sahibi Narsev #47 Ve sende buyuk detayi kacirip yapamiyorum diye yaziyorsun tamam
Yokuspokus Nope thanks Üyelik İptali Kayıtlı Üye 3 Mart 2016 18.150 76.557 9 Temmuz 2020 Konu Sahibi Narsev #48 Tövbeler olsun, açık açık da yazmış. :))
nemesis Half evil Pro Üye 28 Mart 2017 16.514 68.157 9 Temmuz 2020 Konu Sahibi Narsev #49 Oral seks candir. Yapin yaptırın. Dus seks sonrasi alinir. Malum hayvan gibi terleniyo. Konuda ki tek sorun esinin genel hijyen eksikliği. Ama cok merak ettim. Iseyipte yikamadigini nerden biliyorsunuz. Tuvalete beraber mi gidiyorsunuz.
Oral seks candir. Yapin yaptırın. Dus seks sonrasi alinir. Malum hayvan gibi terleniyo. Konuda ki tek sorun esinin genel hijyen eksikliği. Ama cok merak ettim. Iseyipte yikamadigini nerden biliyorsunuz. Tuvalete beraber mi gidiyorsunuz.
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.292 64.545 12 Temmuz 2020 Konu Sahibi Narsev #50 -nemesis- .!.: Oral seks candir. Yapin yaptırın. Dus seks sonrasi alinir. Malum hayvan gibi terleniyo. Konuda ki tek sorun esinin genel hijyen eksikliği. Ama cok merak ettim. Iseyipte yikamadigini nerden biliyorsunuz. Tuvalete beraber mi gidiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çiş koktuğu icin herhalde. Baska ne sekilde olacak.
-nemesis- .!.: Oral seks candir. Yapin yaptırın. Dus seks sonrasi alinir. Malum hayvan gibi terleniyo. Konuda ki tek sorun esinin genel hijyen eksikliği. Ama cok merak ettim. Iseyipte yikamadigini nerden biliyorsunuz. Tuvalete beraber mi gidiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çiş koktuğu icin herhalde. Baska ne sekilde olacak.
Mavim25 Küllin min indillah Kayıtlı Üye 2 Ekim 2019 2.868 10.284 21 Temmuz 2020 Konu Sahibi Narsev #51 Sende önce parlat sonra cilala