Kızlar özeeelll

Bence açık olarak konuşmalısınız. Önceki konunuzda da bebekten sonra ilişki istemediğini yazmıştınız. Demek ki sizinle bişeyler yaşamak istemiyor, sadece kendini rahatlatmak için sizden istiyor. Bunun bi sebebi olmalı.

Haklısınız ama konuşmuyor

Hijyen diye bir olay var ya o sebeple.

Var da birimiz yada ikimiz de işten geldiğimizde birlikte olduğumuz oluyor. Gün içinde özel hijyenimize ikimiz de dikkat ediyoruz zaten. İlla öncesinde duş şart değil. Spontan şeyler de hoşumuza gidiyor.
-meli -malı şeklinde konuşmak yanlış yani :)

Hijyen diye bir olay var ya o sebeple.
Bence temiz olunduktan sonra duş şart degil ha biz çogunlukla duş alıp ilişki yaşarız sizin yaptığınız gibi ama bu şart da degildir biz zaten sık sık duş alırız ben bazen günde 1 den fazla duş alırım hassasım bu konuda ve sürekli vücudum temiz oldugundan ilişki öncesi illa duş olacak diye bişey yok bizde eşimde aynı şekilde günlük duş alır işten gelince yani illa yapılması şart degil de herkesin kendi tercihi bu yapan yapar midesi bulanmıyor durumdan memnunsa bizi zaten ilgilendiren bişey yok

Aynen haklısın olayı akışına göre yaşamak gibisi yok yani ortam kızışmış bir haldeyken duş alalım öyle yapalım diyecek degiliz olagan şeyler ilişkiyi daha heyecanlı hale getiriyor katılıyorum sana ki normalde hijyenik olduktan Sonra ilişki öncesi ille duş alınacak diye bişeye gerek yok

Umumi wc kullanıp eve gelip sevişmek de ne bileyim. Bana ters. -meli -malı diye bir gereklilik kipi icat edilmiş. Kullanıyorum ben de size doğru ya da yanlış gelmesi umrumda mı? Değil.

Suraya da el atip gidebilirim
Sevgili konu sahibi hani kocaniz size el surmek opmek beraber olmak istemiyordu ne ara bu duruma geldiniz cok hizli ilerliyorsunuz iliskide
Ya hele düzgün oku böyle laf sokcam diye uğraşıyorsun sonra rezil oluyon ağzına al diyo almayınca dönüp yatıyor demişim hele git leeeee

Ben aa bu şarttir imasıyla değil öneri gibi yazdım. Elbette işten gelince alınıyorsa duş. Takılsın herkes rahat rahat.

6m2
Suraya da el atip gidebilirim
Sevgili konu sahibi hani kocaniz size el surmek opmek beraber olmak istemiyordu ne ara bu duruma geldiniz cok hizli ilerliyorsunuz iliskide
Ayyyy kızzz sen şimdi beni yalancılıkla mı suçladı Ayyyy Allah seniiii çok üzülldümmmm

Umumi wc kullanıp eve gelip sevişmek de ne bileyim. Bana ters. -meli -malı diye bir gereklilik kipi icat edilmiş. Kullanıyorum ben de size doğru ya da yanlış gelmesi umrumda mı? Değil.

sizin de kullandığınız kalıplar ve genellemeleriniz hiç umrumuzda değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…