Kizlar oylayin lutfen hala isim bulamadim oglusuma...

sizce en guzel isim hangisi veya hangileri??

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
size daha oncede birkac isim sormustum ama hala emin degiliz esimin begendiklerini ben benim begendiklerimi esim begenmiyor...offf dogana kadar bulsak bari yardimlariniza ihtiyacim var yene canlar....a.s.

ilk basta esim burak ismini hic istememesine ragmen simdi burak diyor baska bisey demiyor ...ben emrede guzel dedim ne bileyim kararsizim kizlar yaa...yardim edin!!!!

Anım erı de ama ben de mere den yana kullandım oyumu..ınsallah hayırlı bır evlat ollur..ben de daha tam karar veremedım kendı oĞlusuma ne ısım versem...

Anım erİ de ama ben de mere den yana kullandım oyumu..İnsallah hayırlı bİr evlat ollur..ben de daha tam karar veremedİm kendİ oĞlusuma ne İsİm versem...

bilmemki canim...:sm_confused:erkeklere isim bulmak ne zormus megerkafamçokkarıştı

ayni durumdayim sekerim hala isim bulamadik isim ariyorum kac gundur birkac tane begeniyorum hemen burun kiviriyor sinir ediyor beni!!!
Allah yardimcimiz olsun ins. isim buluruz....:)

tatlim birde isimlerin anlamlarinida yazsan mesela ilker nedemek mis? benim hosuma gidiyor emre ismide cok guzel ..benim oglum olsaydi ismini yusuf eymen koymayi dusunuyordum..
size daha oncede birkac isim sormustum ama hala emin degiliz esimin begendiklerini ben benim begendiklerimi esim begenmiyor...offf dogana kadar bulsak bari yardimlariniza ihtiyacim var yene canlar....a.s.

Son düzenleme:
dördünden biri olsun diyorsan emre derim
yiğit güzel bir isim yağız eren benim favorilerim
bu arada adı emre olursa oğlumla adaş da olurlar

herkes emre diyor anlasilan esimde asla emre olmaz diyor..neymis arkadasinin cocugunun ismiymis..bende dunyada herkese bir isim dusmuyor malesef olacak birkac kiside mecburen diyorum :)))

mehay ben emreyi oyladım, kızın olursada ilerde cemre koyarsın :))

bencede burak guzel isim kendınız bılırsınız..soyadınada uygun güzel bi isim olsun canım..Allah uzun omurler versın adıyla yaşasın ınsallah

bencede burak guzel isim kendınız bılırsınız..soyadınada uygun güzel bi isim olsun canım..Allah uzun omurler versın adıyla yaşasın ınsallah

katılıyorum, soyisim ile uyum da önemli bir faktör. ben burak dedim..

ben burağı oyladım tabiki :ecrin_bebek:
ikinci seçenek olsaydı emreyi işaretlerdim. İkiside bana aklı başında yakışıklı ve karizmatik delikanlıları andırır her zaman. kaydirigubbakcemile3 Ben isimlerin kişilikleri çok etkilediğine inanırım çünkü.

bnce de emre :teytey: bnm eşimde emre ıstemıyor bızde kararsısız daha bulamadık.bana da bulun bi tane:sinifsinif:

katılıyorum, soyisim ile uyum da önemli bir faktör. ben burak dedim..

ben burağı oyladım tabiki :ecrin_bebek:
ikinci seçenek olsaydı emreyi işaretlerdim. İkiside bana aklı başında yakışıklı ve karizmatik delikanlıları andırır her zaman. kaydirigubbakcemile3 Ben isimlerin kişilikleri çok etkilediğine inanırım çünkü.
tesekkurler kizlarŞeniz
bnce de emre :teytey: bnm eşimde emre ıstemıyor bızde kararsısız daha bulamadık.bana da bulun bi tane:sinifsinif:

hicbir fikrin yokmu senin isim konusunda??esinin istedigi isimlerle seninkileri yanyana koy bir tane sen ele bir tane o elesin kalan iki isimda anlasin..biz yapamiyoruz cunku kalan isimler ikimizinde en sevmedigi isimler oluyor...sırnaşık şey

ben anketi oylamadım bu isimleri çok beğenmedim benim kızım olacak ismini büyük olasılıkla tuna koycağız erkek olsaydı oğul ege koymayı düşünüyordum

X