Aşılama Kızlar normalden az spermle aşılama yaptırıp hamile kalan varmı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Twinsmom1

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Temmuz 2008
912
211
Merhaba arkadaşlar normalden( 20 milyondan )az spermle yani doktorların aşılama yapılabilir dediği sperm miktarıyla aşılama yaptırıpta hamile kalan varmı çok merak ediyorum?Bize aşılama yapılabilir ama %15 %25 şansı var tüp bebek yaptırın dediler biz direk tüp bebek yaptırdık ama sonuç negatif.Allah hepimizin hakkına hayırlısını versin.Cevaplarnızı bekliyorum sağolun.

arkadaşım ben 14 milyon spremle doğal yoldan hamile kaldım biraz kilom vardı 9 kilo verdim ve birde baktım hamileyim ama tabi 6 aylık erken doğum oldu bebeği kaybettik şimdi tekrardan kalmaya çalışıyorum ama olmuyor tabi bize doktor ilk olarak aşılamayı önerdi bence sizinde aşılamam şansınız olabilir

arkadaşım ben 14 milyon spremle doğal yoldan hamile kaldım biraz kilom vardı 9 kilo verdim ve birde baktım hamileyim ama tabi 6 aylık erken doğum oldu bebeği kaybettik şimdi tekrardan kalmaya çalışıyorum ama olmuyor tabi bize doktor ilk olarak aşılamayı önerdi bence sizinde aşılamam şansınız olabilir

Biz yenilerde tüp bebek yaptırdık olmadı bizimde sperm sayısı en son 15 milyon çıktı,artık Allahtan doğal yolla olsun diye dua ediyorum maddi ve manevi zarara uğradık zaten.Allah sanada tekrar normal yolla hamile kalmayı nasip etsin.Sana birşey sorucam hamile kalmadan önce yumurta günlerini takip etmişmiydin?

X