normal doğum yapanlara bravo diyorum gerçekten.
çok zor geliyor bana ve çokta korkuyorum
bebeğinde analı babalı büyüsün cnm
darısı bana inş.
Vallahi ozlem bravo allah anali babali buyutsun hayirli bi evlat olsun insallah. cok ozeniyorum normal dogum yapanlara allah banada nasip eder insallahhhhh aminnn :)
Harikasın yaaaAyy nasıl sevindim doğumun çokkk güzel geçmiş
Bende hamileyim inan senin doğum öykünü okurken bi an bende aynı duyguları yaşamak istedım o ağrılar ardından o rahatlama o mutluluk ben inan hayatımda ilk kezzz mutluluktan ağlamak nedir doğumda yaşadım iyi günlerde büyükk oğluşunuuu hayırlı olsun canım
amin cnm sağol. ama herkes bu anlattıklarımın kendisi içinde geçerli olacağını düşünüyor. bu yanlış bak cnm kimi kadın adet sancısı çekmez kimi kadın o 1 hafta yataklık olur. kimi kadın ilk gecede ilişkide zorlanır acı çeker, kimininde rahmi esnektir zerre acı çekmez. doğğumda böyle kişiden kişiye değişir...
Tebrik ederim sağlıcakla büyüsün inş.bende düşünüyrumda 1 gün canımız yanıcak ama sonunda herkesin tatması gereken duygu var ve buna da değer.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu inş..
özlemcim seni hem eşi hem işi olanalar topiğinden hatırladım sanki.tebrik ederim seni.seni çok çok iyi anlıyorum.ben senden biraz daha fazla sancı çektim ama dediğin gibi oğlumun sesini duyunca o an herşeyi unutuyor insan.vee ben yine aynı duyguyu yaşamak istiyorum dilerim rabbim oğlumda nasip ettiği gibi yine bana nasip eder.ve isteyen herkeseee.bide ben dikişler atılırken sabırsızlanıyodum kafamı kaldırıp oğlumu görmek istiyordum.
Allah analı babalı büyütsün ben sancıdan çok doğumdan korkuyordum ama herkes doğum kolay diyor,sayenizde daha güçlüyüm :)
ben doğumda büyük tuvaletimin gelmesinden korkuyorum bazıları lağman yapıyormuş,siz ne tavsiye edersiniz
tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün inşş darısıda bize olsun kolaycık doguralım bebişlerimizi
seninde erkek sanırım canım doktorun söledigi günle kesiştimi dogum günü?
banada şimdilik satıma göre 8 ekim satım 15 temmuz dogum dio ama son ayda sanırım kemik yapısına göre bi tahminde bulunucakmış şimdiden tırsmaya basladım desem yeridir allahım yar ve yardımcımız olsun inşş :18:
bide özeldemi yaptın devlette mi canım sence hangisini tavsiye edersin????
sağlıcakla analı babalı büyür inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?