kızlar normal doğum yaptım...

normal doğum yapanlara bravo diyorum gerçekten.
çok zor geliyor bana ve çokta korkuyorum
bebeğinde analı babalı büyüsün cnm
darısı bana inş.

normal doğum yapanlara bravo diyorum gerçekten.
çok zor geliyor bana ve çokta korkuyorum
bebeğinde analı babalı büyüsün cnm
darısı bana inş.

tşk cnm . inş. darısı senin başına.normal doğumdan bende korkardım ama doğurduktan 1 dk sonra kucağına bebeğini veriyorlarya o an işte bitiyosun yaa.. ne acı ne sancı.... evt acıyo sancıyo ama ona bakmaktan sancıyı acıyı unutuyosun.. bi avazda inş. cnm..

Harikasın yaaa Ayy nasıl sevindim doğumun çokkk güzel geçmiş
Bende hamileyim inan senin doğum öykünü okurken bi an bende aynı duyguları yaşamak istedım o ağrılar ardından o rahatlama o mutluluk ben inan hayatımda ilk kezzz mutluluktan ağlamak nedir doğumda yaşadım iyi günlerde büyükk oğluşunuuu hayırlı olsun canım

sağol cnm benim. inş. sende sağ sağlim hayırlı az ağrılı bir şekilde doğumunu tamamlarsın.. kesinlikle normal doğum kızlar....

evt cnm öle Allah herkeze kolay dogum nasip etsin

allah herkese sağlıklı sıhhatli bir bebek ven iş. bir avazda doğurun benim gibi inş. duacınızım arkadaşlar...

süper bir duyguydu inanın... hele o doğumhanede yatarken doğar doğmaz kucağına vermeleri... yok böyle bir heyecan... yok böyle bir aşk ve şaşkınlık .... anlatılmaz yaşanır.. inş. sizde yaşarsınız arkadaşlar..

özlemcim seni hem eşi hem işi olanalar topiğinden hatırladım sanki.tebrik ederim seni.seni çok çok iyi anlıyorum.ben senden biraz daha fazla sancı çektim ama dediğin gibi oğlumun sesini duyunca o an herşeyi unutuyor insan.vee ben yine aynı duyguyu yaşamak istiyorum dilerim rabbim oğlumda nasip ettiği gibi yine bana nasip eder.ve isteyen herkeseee.bide ben dikişler atılırken sabırsızlanıyodum kafamı kaldırıp oğlumu görmek istiyordum.

Tebrik ederim sağlıcakla büyüsün inş.bende düşünüyrumda 1 gün canımız yanıcak ama sonunda herkesin tatması gereken duygu var ve buna da değer.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu inş..

Tebrik ederim sağlıcakla büyüsün inş.bende düşünüyrumda 1 gün canımız yanıcak ama sonunda herkesin tatması gereken duygu var ve buna da değer.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu inş..

tşk canm. şimdiden efem 4 aylık oldu bile daha dün doğum yapmış gibiyim zaman çok çabuk geçiyo ve bu anları unutmaktan korkuyorum. çünki aşırı hızlı geçiyo zaman. allah herkese nasip etsin. tekrar tşk.

tşk ederim güzel dileklerin için. eşim buraya üye değil ama tanışıyormuyuz??

Allah analı babalı büyütsün ben sancıdan çok doğumdan korkuyordum ama herkes doğum kolay diyor,sayenizde daha güçlüyüm :)
ben doğumda büyük tuvaletimin gelmesinden korkuyorum bazıları lağman yapıyormuş,siz ne tavsiye edersiniz

cnm bu çok normal bebek aşağıya indikçe baskı yapıyor ve istemeden büyük abdestini yapmış oluyorsun. bende ne yapcam diyordum ama ebe ve hasta bakıcılar okadar iyiydiki. bırakkın ben temizlerim desemde. olmaz normal olcak bunlar dedi. doğum masasında bile yaptım.şükür ebe çok iyiydi temizledi beni ve hasts bezimi koydu altıma. böle işte 3 hasta bezi değiştirdim. doğumdan sonrada kanama oluyor yine koydular evdede 3 gün kullandım sonra pede döndüm..allah hayırlı doğumlar nasip etsin herkese..

tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün inşş darısıda bize olsun kolaycık doguralım bebişlerimizi
seninde erkek sanırım canım doktorun söledigi günle kesiştimi dogum günü?
banada şimdilik satıma göre 8 ekim satım 15 temmuz dogum dio ama son ayda sanırım kemik yapısına göre bi tahminde bulunucakmış şimdiden tırsmaya basladım desem yeridir allahım yar ve yardımcımız olsun inşş :18:
bide özeldemi yaptın devlette mi canım sence hangisini tavsiye edersin????

Son düzenleme:

cnm ben özelde yaptım ssk geçiyorr. özel bahat hastanesi 500 evlerde ücretsiz oldu doğum sadece oda parası verdim 100 tl o kadar.doktorum erkekti 4 aralık demişti doğum tarihine 1 inde doğum yaptım.allah senide bir avazda kurtarsın cnm. allah sağ sağlim sağlıklı bir yumurcak kucağına versin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…