Kızlar nolur yardım (silik çizgi)

Beyzadee

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2023
46
11
27
Kızlar bu ikinci gebelik testim ilkinde silik bir çizgi vardı ama çok silikti. 5 gün sonra bunu yaptım bu daha belirgin çıktı. İlk testi yaptığım
zaman kan verdim çıkmadı. Şimdi tekrar kan vermeye korkuyorum. Adet zamanım da geçti göğüslerim çok hassas ve çok akıntım var yardımcı olursanız aşırı mutlu olurum tedavi görüyordum bebek için
1696264035680.jpeg

Eklentiler

• 1696263833083.jpeg
    1696263833083.jpeg
    90,7 KB · Görüntüleme: 174
Kızlar bu ikinci gebelik testim ilkinde silik bir çizgi vardı ama çok silikti. 5 gün sonra bunu yaptım bu daha belirgin çıktı. İlk testi yaptığım
zaman kan verdim çıkmadı. Şimdi tekrar kan vermeye korkuyorum. Adet zamanım da geçti göğüslerim çok hassas ve çok akıntım var yardımcı olursanız aşırı mutlu olurum tedavi görüyordum bebek için
Eki Görüntüle 3310876
Gozukuyor tekrar verin

Eki Görüntüle 3310876
Adete kaç gün kala kan negatif çıktı

Eki Görüntüle 3310876
Var görünüyo canım benimde böyle silikti kan verdim 13 çıktı düzenli iki günde bı kanda takip ettik beta HCG en son 3 gun önce 7789 du çok şükür Perşembe günü randevu aldım

Kanda çıktı az önce öğrendim 106 çıktı değerim sağolun aklım çok karışıktı siz de içimi rahatlattınız
Hadi hayırlı olsun sağlık lı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim 🥰 iki günde bir kan ver yinede yükselmeyi kontrol et ben iki hafta iki günde bir kan verdim en son 7789 olunca kan vermeyi bıraktım doktora gitcem zaten Perşembe kese de kalp atışı da görünürmus en son 4 gün önce 29 unda verdim şimdi daha da yükselmiş olması gerek sende takip et canım sevindim senin adına 🥰

Hadi hayırlı olsun sağlık lı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim 🥰 iki günde bir kan ver yinede yükselmeyi kontrol et ben iki hafta iki günde bir kan verdim en son 7789 olunca kan vermeyi bıraktım doktora gitcem zaten Perşembe kese de kalp atışı da görünürmus en son 4 gün önce 29 unda verdim şimdi daha da yükselmiş olması gerek sende takip et canım sevindim senin adına 🥰
Ayyy çok teşekkür ederim doktor da aynısını söyledi iki günde bir gideceğim kan vermeye. Ayy senin de hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️

X