Kızlar nolur yardım (silik çizgi)

Kızlar ben 2 gun once test yaptim silik bi cizgi cikti adetim 2 gun gecikti ve bugun hafiften kan gelmeye basladi yardimci olurmusunuz lütfen testin resmini attim

Eklentiler

• IMG_20231002_170909.jpg
    IMG_20231002_170909.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 155
Adetim 3 gün var sağ kasigimda batma hissi ve ağrı oluyor test yaptım silik çıktı sizce hamile miyim

Eklentiler

• 20231012_113001.jpg
    20231012_113001.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 101
Kızlar bu ikinci gebelik testim ilkinde silik bir çizgi vardı ama çok silikti. 5 gün sonra bunu yaptım bu daha belirgin çıktı. İlk testi yaptığım
zaman kan verdim çıkmadı. Şimdi tekrar kan vermeye korkuyorum. Adet zamanım da geçti göğüslerim çok hassas ve çok akıntım var yardımcı olursanız aşırı mutlu olurum tedavi görüyordum bebek için
Eki Görüntüle 3310876
Merhaba hamilesiniz sanırım Allah analı babalı büyütsun inşallah bende tüp bebek tedavisi görüyorum bunay transferim olucakti adet olmayo bekliyorum 8 gün geçti regl ama korkuyorum test yapmaya doktoruma gttm.bana progestan iğne yaptırdı ama hala regl olmadım acaba hamile olabilir miyim böyle bir.mucize olur mu acaba çok merak.ediyorum

Merhaba hamilesiniz sanırım Allah analı babalı büyütsun inşallah bende tüp bebek tedavisi görüyorum bunay transferim olucakti adet olmayo bekliyorum 8 gün geçti regl ama korkuyorum test yapmaya doktoruma gttm.bana progestan iğne yaptırdı ama hala regl olmadım acaba hamile olabilir miyim böyle bir.mucize olur mu acaba çok merak.ediyorum
Umudunuzu sakın kesmeyin ben de çatlatma iğnesi kullandım. Polikistik over vardı ben de doktor duphaston vermişti çatlatmadan sonra hamile kalmazsam adet görecektim. Adet sancılarım oldu ben dedim hamile değilim sanırım ama bana da mucize oldu rabbim nasip etti. Şimdi size test yapın diyeceğim ama çıkmaz diye korkacaksınız. Ben de adet olmayınca yaptım çıkmadı 1 gün sonra silik çıktı testte sıkıntı var dedim ama Allah beklemediğiniz anda veriyor. Adetiniz geciktiyse bir test yapın. Düzenli adet görüyorsanız deneyin derim. Umarım vardır çok sevinirim. Olmazsa bile asla umudunuzu kaybetmeyin

Progestanı genelde düşük olmasın diye kullanıyorlar ben hala kullanıyorum. Bebek iyi tutunsun diye

X