- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
kuzum ben daha önce oldum doğal yolla denemiştik o zaman ama hiç hatırlamıyorum...benim adetim çok düzensiz çünkü.....
aşılamada da yumoşlar büyüyünce doktor çatlatma iğnesini yapmam için saat verdi çatlatma iğnesinden 36 saat sonra da aşılamam oldu ....
ama bugün hala lekelenmen bile yoksa çok güzel...burada çoğu teste 2 gün kala adet olduğunu yazıyodu...yumurtalar hızlandırıldığı için erken oluyo olabilir....peki sende belirti var mı?yani bende acaip karın ağrısı ve karnımda gerginlik vardı..kasıklarım yürürken bile ağrıyodu...
canlarım inanmıyorum değerim 2069 olmuş yaaaaaaaaa.............hepinizi çoooooooook seviyorum...akşam keseye bakacaz vajinadan onu da görürsek çok rahtlıcaz...doktor güzel yükselmiş dediiiiiiiiiiiii.................:1shok:
makbuşum canımsın benim bir de dış gebelik olmadığı akşam kesinleşirse inan dünyalar benim olacak....
kuzummmm yarın hemen haber vermeyi unutma bak olur mu?
canlarım inanmıyorum değerim 2069 olmuş yaaaaaaaaa.............hepinizi çoooooooook seviyorum...akşam keseye bakacaz vajinadan onu da görürsek çok rahtlıcaz...doktor güzel yükselmiş dediiiiiiiiiiiii.................:1shok:
inşallah kuzummm
kaçıncı günün kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?