Aşılama kızlar nolur bi bakın hcg bebeğim gidiyo mu?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım evet beraber doğuracaz allah nasip ederse.
benim yumoşlar biraz geç büyüdü o yüzden son adet tarihi bizi yanıltır kuşum.
10.03 aşılamam oldu işte ordan hesaplarız artık

ya sena sayım sencede biraz düşük değilmi?

doktorla görüştüm gözün aydın dedi ama fazla sevinme daha erken dedi.
yakın çevreme söledim ama sen öle deyince şimdi içime kurt düştü.

kuşum valla genelde zaten böle dşük başlıyo sayı merak etme benimki birz fazla yüksekti de noldu az az ilerledi...galiba ikiz olabilme ihtimalinden öleydi benimki...hiç endişelenme normal bence......bak değer bakarak hesaplarsak seninki kaç haftalık dur bakayım..

kuzum allahım korusun inşallah herşey yolunda gider am asorun çıkınca ölyle kahroluyosun ki nasıl sölicem diye ben tam anneme alıştıra alıştıra sölemeye karar vermiştim ki değerim birden yükselince kaldı neyse ki...ianan daha fazal üzülürsün şahsen ben birdaha böle bişi yaşasam 3 aylık olana kadar sölemem kimseye...ha arkadaşlar olur kuzen çok yakın teyze falan olur ama çok üzelecek kişilere sölemeyin bence...

bak bakalım kuşummmmm

biliyo musun bana da doktor haftana göre kesen küçük ama değerine göre normal dedi..galiba benim de geç büyüdüğü için öle oldu...yumoşlar adetten yaklaşık on gün sonra büyüdü iğneyle büyüttüğümüz halde ve aşılama oldu benim de..

Son düzenleme:
değerin 1500 e çıkınca keseyi de görürsünüz inşallah

allahım sen bağışla cümlemizin yavrusunu olmayanlara da evlat hasreti çektirme yarabbiiiiiiiimmmmmm

şükom nasılsın bidenem
ebrarım....hoşgelmişsiniiiiiiiiiizzz

senam bende hammillleeeeyyyyiiimmm kuşum. ama sayım daha küçük.

kuzummmm çok tebrik ederim hayırlısı olsun inşallah.vallahi sizlerin hamiş haberlerinizi almak beni çok mutlu ediyor ve sevindiriyor.ve bana da umut oluyor.rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin.bütün hamiş arkadaşlar kendinize ve bebeişlerinize çok çok dikkat edin.:teytey::sm_cool::dance:

aslımuratelkoca inşallah darısı sana da olur birtanem en kısa zamanda:Saruboceq:

kuzuuuummmmmmm tebrikler canım rabbim kucağına da almayı nasip etsin canım darısı biz olmayanların başına inşallah

kuzummmmmmm duyurulardan ben de hamileyim bölümüne yazsana sen deeeeeeeeee...

aslımuratelkoca inşallah darısı sana da olur birtanem en kısa zamanda:Saruboceq:

sagol senacıgım inşallah dedigin gibi olur .benim aşılamayla olucagına pek inancım kalmamıştı ama sizlerin haberlerinizi alınca biraz umutlandım.ben hala beklemedeyim bi türlü adet olamıyorum dün dr gittim kist oluşmuş igne verdi adet söktürücü dün vuruldum ama gene bişey olmadı.adet olsam herhalde aşılama için verilen ignelere başlıcam inşallah allahın izniyle.ve aşılamam yapılıcak.bakalım hayırlısı.sen aşılama olmadan önce hangi ilaçları kullandın.inşallah rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin tatlım.kendine ve bebişine çok iyi bak.öptüma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…