- 27 Şubat 2018
- 661
- 3.225
- 43
Evliliğin başında, bir arada olmanın tadını çıkarmak yerine ben kısırım diye kendini kahredip, eşini de darlayacak kadar değil ama !Birbirini seven her cift cocuk ister zaten
Canım geri çekme yöntemi bi korunma yöntemi değildir.Cok tessekkur ederim biz bi sene nisanli kaldik ve bu donemde de iliskide bulunuyoduk ama 1 sene boyunca hep geri cekme yontemini kullaniyoduk evlendim ilk 3 haftada boylrydi snra biz biraktik geri cekme yontemini doktora gtsemmi gtmesemmi bilemedim
19 yasindayim ama 20 ye gircem doktor inanmassa okdr yil evli oldumaCanım geri çekme yöntemi bi korunma yöntemi değildir.
Sen bi doktora git 1 buck senelik evliyim çocuk olmuyor de..
Gerekli şeyleri doktor size aktaracaktır.
Zaman kaybetmeden başına geçin eğer dediğin gibiyse..
Rabbim büyük herdaim yar ve yardımcımız olsun inşAllah.
Doktorun onu sorgulama gibi bi şansı yok onu ilgilendirmez zaten ilişkiye 1 buçuk senedir giriyosunuz siz burda yalan yanlış olan bişey yokki.. resmi nikahdan dolayı sorabilir yeni kıydık dersin uzamaz.19 yasindayim ama 20 ye gircem doktor inanmassa okdr yil evli olduma
Tamam saolunDoktorun onu sorgulama gibi bi şansı yok onu ilgilendirmez zaten ilişkiye 1 buçuk senedir giriyosunuz siz burda yalan yanlış olan bişey yokki.. resmi nikahdan dolayı sorabilir yeni kıydık dersin uzamaz.
Bisy sorabilirmiyim eşim kontol icin ozele gitmek istiyo kayit actirirken ne diye actiricaz ozelde esimeDoktorlar gebelik için en az 1 yıl denemenizi öneriyorlar canım. Eğer gideceksen gebelik düşündüğünü kontrol için gittiğini söyleyebilirsin.
Bisy sorabilirmiyim dah once bu konuyu acmistim esim ozelde kontrole gtmek istiyo kayit actirirkn nedemesj lazim bilgi verirmisiniz ozelde urolojiden randevu alinmadi icin bilmiyorumDoktorun onu sorgulama gibi bi şansı yok onu ilgilendirmez zaten ilişkiye 1 buçuk senedir giriyosunuz siz burda yalan yanlış olan bişey yokki.. resmi nikahdan dolayı sorabilir yeni kıydık dersin uzamaz.
Biz icimiz rahatlasin istiyoruzÖzel sağlık sigortası yaptırmadan kontrole gitmeyin çünkü sonra bir şey çıkınca özel sağlık sigortası kapsamına girmiyor. Hani özel dediğiniz için diyorum. Bir de 2 yıldan önce çok da dikkate almıyorlar çocuk olmuyor deyişinizi çünkü çok normal yeni evliliklerde hemen olmaması. Yine de içiniz rahat edecekse doktora gidip herşeyin yolunda olduğunu teyit edebilir ve rahatlayabilirsiniz. Çocuk olayı hiç kolay değil hiç acele etmeyin derim ben. Özlersiniz bu çocuksuz rahat günlerinizi azıcık tadını çıkarın karı-koca hallerinizin. Doğal akışına bırakın ve çocuk için değil kendiniz için birlikte olun. Allah hayırlısıyla vakti gelince nasip edecektir.
Bişey demesine gerek yok , özelde randevu sistemide yok.Bisy sorabilirmiyim dah once bu konuyu acmistim esim ozelde kontrole gtmek istiyo kayit actirirkn nedemesj lazim bilgi verirmisiniz ozelde urolojiden randevu alinmadi icin bilmiyorum
Canım önce bi kendini sonrada eşini rahatlat yaşın çok küçük şuanlık olmaması çok çok normal , tabiiki istiyorsanız önce ikinizde doktora gidin özellikle adetinin ikinci günü randevu denk getir hem hormonlarına bakılır hemde doktor yumurta takibine başlar bir sorun varsa tedavine başlar yoksada folik asit vs takviyelerini verir , eşinde semen analizini verip hormonlarına baktırsın zaten sorun yoksa lh takibi ile en fazla 6 ay içinde gebelik elde edersin herşeyden önce sağlığınız ve sağlıklı gebelik elde etmenizKızlar 3 bucuk aydir evliyim cocuk istiyoruz basindan beri olmuyo tutmuyo eşim strese girip ben kesin kısırım gibi laflar kullanip kndini strese sokuyo ve ben onu bu sekil gorunce uzuluyorumdevlet hastanesine gidip ilk ben bi kndimi kontrol ettirmek istiyorum sonrada eşimi sorun yok derse doktor ozmn rahatliycaz galba nerden randevu almam lazim doktora nedemem lazim kadin hastaliklarindanmi randevu almam lazim lutfe yardimci olun kafayi yemek uzereyim uzuldum icin agliyorum hep
Bişey demesine gerek yok , özelde randevu sistemide yok.
Gidersiniz ücreti ile üroloji bölümü muane olmak istiyorum der eşiniz ve geçersiniz gerekli işlem yapıldıktan sonra , dr. İle şikayetini dile getirir sperm baktırmak için geldim çocuk adına vs. Öylelikle testi yapılır.
Bn folik asit kullndim saglik ocaginda vitaminlerime bktirmistim doktor verdi gebelik icin baktirdimi soylemistimCanım önce bi kendini sonrada eşini rahatlat yaşın çok küçük şuanlık olmaması çok çok normal , tabiiki istiyorsanız önce ikinizde doktora gidin özellikle adetinin ikinci günü randevu denk getir hem hormonlarına bakılır hemde doktor yumurta takibine başlar bir sorun varsa tedavine başlar yoksada folik asit vs takviyelerini verir , eşinde semen analizini verip hormonlarına baktırsın zaten sorun yoksa lh takibi ile en fazla 6 ay içinde gebelik elde edersin herşeyden önce sağlığınız ve sağlıklı gebelik elde etmeniz
Her ay adet oluyorum 2 3 gun arada oynuyo bazen okdrSadece vitaminler değilki hormonlarda önemli , adetlerin düzenliyse bir sorun olduğunu sanmıyorum içiniz rahatlasın diye söyledim doktordan bir sorun yok diye duyarsanız içiniz rahatlar, ama bir sorun yoksada maddi manevi zaman ve para kaybı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?