Nişan Kızlar nişanlıyım nasıl sizce ?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ben_begonya

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
21
1
16
İstanbul
Slm arkadaşlar yenı üyeyim :)
Onun merakıda var tabi sahuru yaptım uyku tutmadı :) 23 eyülde nişanım var kıyafetim dikiliyor .Sİzce nasıl ? yanlız rengini nar çiçeği olarak değitirdim.

Son düzenleme:
nar çiçeği renginde nasıl durur bilmiyorum ama resimde görünende renkte modelde çok hoş güle güle giy

Coookkk Güzel görünüyorr. hayirli olsun simdiden. Allah tamamina erdirsin.

çok güzel canım hatta güzelde laf mı hairkaaa dehşettt mükemmel yaniii
ben evliyim ama bacım için sorayım nerden aldınnnn bunuuu
oda yakında nişanlancak fikir olurrrr.

somon rengini hiç sevmem. bence nar çiçeği rengi seçimin çok harika. Kaça diktirdiğini sorabilir miyim? ben de bu tarz bir nişanlık istiyorum

Çok teşekkür ederim arkadaşlar;
Ben beyaz tenli olduğum için bu renk soluk kalır dediler nar çiceği tercih ettim.Nasıl olacak onu da bilmiyorum .Fatihten gelinlikçiler hanı var 30 dan fazla gelinlikçi bulunuyor ben elmas moda evi diye bir yere gidiyorum istediğin modeli ver dikerim diyor.Toplam maliyet 1.800 canım ama konuşunca birşeyler yaparlar

Model cok gzl bende brz beyazim banada fotodaki gibi renk gitmiyo aMa narcicegide iyi durmuyo tabi tenden tene farkeder baya beyazsn sende iyi durur sanirim canm gule gule giy mutlulukla

nar çiçeği çok güzel olur beyaz tende.şahane bir seçim olmuş güle güle giy inşallah Allah tamamına erdirsin. benim elbisem de buna benziyor zümrüt yeşil zevkle giymiştim.

nar çiçeği çok güzel olur beyaz tende.şahane bir seçim olmuş güle güle giy inşallah Allah tamamına erdirsin. benim elbisem de buna benziyor zümrüt yeşil zevkle giymiştim.

teşekkür ederim :) eminim sanada çok yakışmıştır...

Model cok gzl bende brz beyazim banada fotodaki gibi renk gitmiyo aMa narcicegide iyi durmuyo tabi tenden tene farkeder baya beyazsn sende iyi durur sanirim canm gule gule giy mutlulukla

teşekkür ederim canım ....

büyük bir nişan yaptırıyor olsaydım ben de kesinlikle bu tarz bir şey giyerdim,çok güzel güle güle giy inşallah
ayrıca şu my hero-estağfirullah olayı da baya sardı he

Bencede nar çiçeği çok güzel olucak model harika güle güle giy inşallah

teşekkür ederim :) eminim sanada çok yakışmıştır...

teşekkür ederim canım ....

ilk defa türbanlı bir nişanlığı böylesine beğendim desem yalan söylemiş olmam... HARİKA!

Kaça diktiriyosun canım bu elbiseyi? çok hoşuma gitti.

büyük bir nişan yaptırıyor olsaydım ben de kesinlikle bu tarz bir şey giyerdim,çok güzel güle güle giy inşallah
ayrıca şu my hero-estağfirullah olayı da baya sardı he

çok güzel mutluluklar dilerim

gerçekten cok şık ve güzelmiş canım mutluluğunuz daim olsun inş
Kızlar çok teşekkür ederim :) Bende ilk gördüm çok beğendim ama dikilince nasıl olur merak ediyorum prova ya gidiyorum daha tam olarak ne çıktı görmüş değilim eminim böyle bir model sizlere de çok yakışır.Fatihte diktiriyorum.Emin olun kötü de olsa neyi istiyorsanız onu yaptırın sonradan ukte kalıyor...
Üstü biraz farklı olabilir ama bakalım ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…