kızlar nişanlınız&eşiniz&sözlünüz balık burcu mu?

isilsil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
613
0
96
İstanbul
selam kızlar benim nişanlım balık burcunda,
capkın dıyemem hani kızlarla oldugu oluyor ama samimi degılım dıyor ve hep yaparız ederız dıyor sureklı olarak hep yaparız ederız dıyor , sonra ben dayanamayıp yapıyorum sımdı hani evlılık aşamasında nısanlıyız evlenıcez ve her konu ıcın boyle bugun mesela cok baskı yaptım bu hafta ve baskı yaptgım ıcın bır yıgın bahaneler buldu gorusup konusmamız lazım onu bıle aksattı, o derece
yapamacagı seyler ıstemıyorum ama burcu belkı yaparız ederız burcu o yuzden boyuledır? genel olarak cok memnunum da aksaklıklar var .
sizinkıler ne burcu balık mı eksık yanları ne?

selam kızlar benim nişanlım balık burcunda,
capkın dıyemem hani kızlarla oldugu oluyor ama samimi degılım dıyor ve hep yaparız ederız dıyor sureklı olarak hep yaparız ederız dıyor , sonra ben dayanamayıp yapıyorum sımdı hani evlılık aşamasında nısanlıyız evlenıcez ve her konu ıcın boyle bugun mesela cok baskı yaptım bu hafta ve baskı yaptgım ıcın bır yıgın bahaneler buldu gorusup konusmamız lazım onu bıle aksattı, o derece
yapamacagı seyler ıstemıyorum ama burcu belkı yaparız ederız burcu o yuzden boyuledır? genel olarak cok memnunum da aksaklıklar var .
sizinkıler ne burcu balık mı eksık yanları ne?

tatlım benim eşim de balık burcu aynen eşimde hep yaparız ederiz der ama yapar da sallamaz yani beni çok merhametli ağlamama hiç dayanamaz biraz agresif ama çoğunlukla alttan alır huyuna gidersem hiç kırmaz beni ailesine çok düşkün değil eli açık hatta savruk diyebilirim :1:

Benim eski sevgilim balıktı ve ben bir koç burcu tam bir fiyaskoyduk hiç anlaşamıyorduk:60:
Balık erkekleri arkadaş olarak çok iyi oluyolar genelde.Görünürde çapkına benzemeselerde gizli çapkın burçmuş bu arada

tatlım benim eşim de balık burcu aynen eşimde hep yaparız ederiz der ama yapar da sallamaz yani beni çok merhametli ağlamama hiç dayanamaz biraz agresif ama çoğunlukla alttan alır huyuna gidersem hiç kırmaz beni ailesine çok düşkün değil eli açık hatta savruk diyebilirim :1:

eli acık savruk normalde benimki de böyleydi , sımdı degısık, onu kendı haline bırakmalıyız sanırım savruksa savruk. neyse o olmalı...
aglamaya dayanamıyor gercekten de bunu gördum en azından ben aglayınca karsımda odun gıbı duran bır erkek olmaması ıyı balık erkegının, baska neler var gözünüze çarpan ? :120:

balik erkegini kiz arkadaslarindan uzaklastirmaniz cok zor hatta imkansiz diyebilirsiniz
gorunurde sadece arkadas gozukurler siz de bilirsiniz bunu ama icten ice rahatsiz olmaktan kendinizi alamazsiniz
anlattiginizda ise anlasilmazsiniz.
arkadaslari konusunda en zor yonlendireceginiz burc baliklardir bence.
onun haricinde sefkatli evcimen iyi insanlar oluyorlar ama yenilenmeye degisiklige cok aci olduklarini dusunmuyorum.
kendi hatalarini gormeleri de cok zor oluyor, disardan belli etmeselerde herseyi dogru eksiksiz yaptiklarini dusunuyorlar bu yuzden hatalarini goremiyorlar.
zor bir burc kolay gelsin derim..

Back