• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nişanlımın ısrarla yaptırmak istediği davetiye:)

Değişikmiş canımm, ama daha güzelleri de vardır bu modele benzeyen.. :34:

Çok beğendim, çok değişik. Sıkılmıştım kartlı davetiyelerden, hep aynı tarz, kurdela, karikatür falan:) Çok güzel, hayırlı olsun...

Çok beğendim, çok değişik. Sıkılmıştım kartlı davetiyelerden, hep aynı tarz, kurdela, karikatür falan:) Çok güzel, hayırlı olsun...

Teşekkür ederim evet bende çok sıkıldım o kartlardan keşke daha değişik davetiyeler çıksa :)

fiyatini biliyomusunuz peki bu davetiyenin ?

Fiyatını bilmiyoruz çünkü biz oluşturacağız maliyeti. Test tüplerinin 100 tanesi 25 TL civarı. O küçük çiçeklerden bakacağız samanpazarında, ulusta felan herhalde ordan bulabiliriz. Kağıdını zaten abim yaptıracakmış benden olsun dedi:)

Fiyatını bilmiyoruz çünkü biz oluşturacağız maliyeti. Test tüplerinin 100 tanesi 25 TL civarı. O küçük çiçeklerden bakacağız samanpazarında, ulusta felan herhalde ordan bulabiliriz. Kağıdını zaten abim yaptıracakmış benden olsun dedi:)

bence çok güzel bende böyle farklı şeyleri seviyorum normal davetiyeler hemen çöpe atılıyor bunu saklayabilirler hem mutluluklar dilerim....

Back