Kızlar nişanlımın ısrarla yaptırmak istediği davetiye:)

:) Evet nasıl başlanırsa öyle gider bizde o yüzden saygılı bir biçimde karşılıklı fikir alışverişi yapıyoruz.

Sanırım yanlış anlaşıldım bunu tutturdu derken. Çok inat birisi değildir aslında ama bu davetiye de çok hevesi var, açıkcası bende kağıt zarflı iç içe geçen davetiyelri sevmediğim için buna ılımlı yaklaştım:)

Bu arada tşkler yorumunuz için. :)

düğün salonunun hakkında yorum yapıcam fakat bulamadım bana özelden link atarsan sevinirim takip ederim :)

aynen. bide boyle şeylerde erkeklere bırakılmamalı bence. tabiki ortak kararımız olacak ama kadınlar ince detaylara dikkat ederler erkeklerse etmezler. asıl bu söylemek istediğim

aynen. bide boyle şeylerde erkeklere bırakılmamalı bence. tabiki ortak kararımız olacak ama kadınlar ince detaylara dikkat ederler erkeklerse etmezler. asıl bu söylemek istediğim

Nişanlım benden daha çok detaycı desem:) Ama genel anlamda haklısınız tabi bayan gözü ve erkek gözü farklı oluyor.

Kızlar nişanlımın ısrarla yaptırmak istediği davetiye:)

Sizce nasıl? Bu arada isimler bize ait değil:)

bu davetiye bizim zamanimizda olsaymis ,kesin kes yaptirirdim :) degisik ve cok hos duruyor
simdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerim

değişik bi fikirmiş gerçekten

ben böyle daha önce görülmemiş çok severim

hayırlı olsunn :))

tüp bebegi bide fitili çagrıstırdı bana komik olabilecek bi davetiye bence

tebrik edrrim ..
farklı falan ama..ne bileyim davetiye gibi değil.. camın içinde olması çıkarması pek kolay gibi gelmedi bana..herkezin kendi fikri tabii..
hayrlısı olsun..nişanlın bunu istioda sen bunu istiomusun peki..?önemli olan o!

Teşekkürler.Çıkarması felan çok basit, kağıdı özel bir kağıt zaten çok parlak ve kaygan, çubuğu var kendiliğinden çok güzel sarılıyor.

Evet bende istiyorum ilk başta ısınamamıştım ama şimdi çok istiyorum:) Çünkü zarflı davetiyeleri çok sevmiyorum çok eskide kaldı onlar artık bana demode geliyor, nasıl gelinliğin, mobilyaların modası geçiyorsa bence davetiyenin de modası geçiyor.

Birde şunlar var ama hem maliyeti yüksek hem şişesi ağır:)

aysegulevleniyor.com/dugun-davetiyeleri/sise-davetiye/

Değişik ve hoş bir davetiye bence. Genelde anne babalara ters geliyor böyle değişik fikirler onun için çiftler kendi kararını kendi vermeli .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…