bencede güzel değişik olmuş :) beraber karar vermeniz gerekir tabikide ama üstteki arkadaşın demeye çalıştıgıda dogru son söz senin olsun ki nasıl başlarsa oyle gider erkeğe ipleri kaptırdın mı çok yıpranırsın dediğim dedik olur :)
Çok değişik gerçekten ..Kan alma tüpü ahaha çok iyi benzetme.:)
bencede güzel değişik olmuş :) beraber karar vermeniz gerekir tabikide ama üstteki arkadaşın demeye çalıştıgıda dogru son söz senin olsun ki nasıl başlarsa oyle gider erkeğe ipleri kaptırdın mı çok yıpranırsın dediğim dedik olur :)
aynen. bide boyle şeylerde erkeklere bırakılmamalı bence. tabiki ortak kararımız olacak ama kadınlar ince detaylara dikkat ederler erkeklerse etmezler. asıl bu söylemek istediğim
Kızlar nişanlımın ısrarla yaptırmak istediği davetiye:)
Sizce nasıl? Bu arada isimler bize ait değil:)
bu davetiye bizim zamanimizda olsaymis ,kesin kes yaptirirdim :) degisik ve cok hos duruyor
simdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerim
Ben olsam tercih etmezdim. Evet değişik ve güzel ama resmi ve özel değil
tebrik edrrim ..
farklı falan ama..ne bileyim davetiye gibi değil.. camın içinde olması çıkarması pek kolay gibi gelmedi bana..herkezin kendi fikri tabii..
hayrlısı olsun..nişanlın bunu istioda sen bunu istiomusun peki..?önemli olan o!
Değişik ve hoş bir davetiye bence. Genelde anne babalara ters geliyor böyle değişik fikirler onun için çiftler kendi kararını kendi vermeli .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?