valla değişik bir tasarımnişanlın farklı birşey istemiş belli şahsen ben tercih etmezdim ...
bence harika :26: ben çok beğendim farklı bişey kimsede görülmemiş ben olsam yaptırırdım beğendim valla illa zarf içinde olmasına ne gerek varzaman geçiyor yeni yeni şeyler çıkıyor zamana ayak uydurmak lazım
nişanlınız kimyager laborant falan mı
şaka bi yana çok değişik bi fikir
bence çok orjinal ve güzel bi davetiye
:) Teşekkürler. Üzerlerine miniminnacık etiketler düşünüyoruz davetiye sahibinin adı ve soyadı için. Yalnız bi sorun var bunları biz yapcaz:) Yani kağıt basılacak diğer malzemeleride biz alıp yapcaz misal kan tüpü, minik çiçek felan, silikonla yapıştırcaz:) Farklı renklerde de olabilir, mesela beyaz değilde pembe de düşünebiliriz.
bence güzel sanıyomusunuz ki zarflı olarak davetiyeler geliyor onları siz katlayıp içi içe koyorsunuz silikonlamanın size ait olması bence daha iyi onlar başların sağmak amaçlı silikonu bulaştırırlar tüpe hem zevlide olur şimdiden hayırlı olsun ben çok sevdim :)
Teşekkürler:) Evet çok zevkli olacak bunlarla uğraşmak:)
bencedeinsan başkasının beğenisini görünce daha çok hoşuna gidiyor ve farklı tasarımlar hep dikkatimi çekmiştir başarılı seçim arkadaşım
Evet o yüzden buraya konu açtım zaten arkadaşım, aslında bu davetiye elime 4 ay önce felan geçti, baktımki kk da çok samimi yorumlar, öneriler, fikirler var, paylaşmak istedim. hem davetiye için değişik fikirler isteyenlere de yardımcı olmuş olurum hem de içim rahatlamış olur:)
sevindim adına bence hepsi çok güzel eksiği yok
bence davetiye çok hoş farklı. benimkide farklıydı. yanlız ben nişanlınızın tutturmasını garipsedim. boyle şeyleri bence bizler karar vermeliyiz tabi nişanlımızın fikrini alacağız ama son söz bizim olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?