• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nişanlımın ısrarla yaptırmak istediği davetiye:)

hayda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
408
14
118
Ankara
Kızlar nişanlımın ısrarla yaptırmak istediği davetiye:)

Sizce nasıl? Bu arada isimler bize ait değil:)

Eklentiler

• $12012012(001).jpg
    $12012012(001).jpg
    126,4 KB · Görüntüleme: 242
  • $12012012(002).jpg
    $12012012(002).jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 264
  • $12012012(003).jpg
    $12012012(003).jpg
    120,8 KB · Görüntüleme: 259
  • $12012012(004).jpg
    $12012012(004).jpg
    127,8 KB · Görüntüleme: 270
valla değişik bir tasarım :21:nişanlın farklı birşey istemiş belli şahsen ben tercih etmezdim ...:17:

bence harika :26: ben çok beğendim farklı bişey kimsede görülmemiş ben olsam yaptırırdım beğendim valla illa zarf içinde olmasına ne gerek var :34: zaman geçiyor yeni yeni şeyler çıkıyor zamana ayak uydurmak lazım :29: :29::29:

bence harika :26: ben çok beğendim farklı bişey kimsede görülmemiş ben olsam yaptırırdım beğendim valla illa zarf içinde olmasına ne gerek var :34: zaman geçiyor yeni yeni şeyler çıkıyor zamana ayak uydurmak lazım :29: :29::29:

:) Teşekkürler. Üzerlerine miniminnacık etiketler düşünüyoruz davetiye sahibinin adı ve soyadı için. Yalnız bi sorun var bunları biz yapcaz:) Yani kağıt basılacak diğer malzemeleride biz alıp yapcaz misal kan tüpü, minik çiçek felan, silikonla yapıştırcaz:) Farklı renklerde de olabilir, mesela beyaz değilde pembe de düşünebiliriz.

nişanlınız kimyager laborant falan mı:1:
şaka bi yana çok değişik bi fikir
bence çok orjinal ve güzel bi davetiye

nişanlınız kimyager laborant falan mı:1:
şaka bi yana çok değişik bi fikir
bence çok orjinal ve güzel bi davetiye

Hayır,ne tıpla, ne kimyayla, ne laborantlarla alakamız yok:) Bu davetiyeyi ona bir tanıdığı getirmiş, görür görmez bizimki aşık olmuş. Kesinlikle bu diyor:) Bende sevdim aslında ama evdekiler dalga geçiyor:)

Şimdi şu ucundaki gül çiçek gibi yapay malzemeleri nerde bulurum Ankara'da onu araştırıyorum. Fikri olan var mı?

ben çok beğendim valla....
hatta zamanında görseydim bende bundan yaptırırdım

Teşekkürler arkadaşlar güzel düşünceleriniz için:) Bu arada düğün salonu ile ilgili de başlık açtım orayada yorum yaparsanız çok mutlu olurum:)

:) Teşekkürler. Üzerlerine miniminnacık etiketler düşünüyoruz davetiye sahibinin adı ve soyadı için. Yalnız bi sorun var bunları biz yapcaz:) Yani kağıt basılacak diğer malzemeleride biz alıp yapcaz misal kan tüpü, minik çiçek felan, silikonla yapıştırcaz:) Farklı renklerde de olabilir, mesela beyaz değilde pembe de düşünebiliriz.

bence güzel sanıyomusunuz ki zarflı olarak davetiyeler geliyor onları siz katlayıp içi içe koyorsunuz silikonlamanın size ait olması bence daha iyi onlar başların sağmak amaçlı silikonu bulaştırırlar tüpe hem zevlide olur şimdiden hayırlı olsun ben çok sevdim :) :16:

bence güzel sanıyomusunuz ki zarflı olarak davetiyeler geliyor onları siz katlayıp içi içe koyorsunuz silikonlamanın size ait olması bence daha iyi onlar başların sağmak amaçlı silikonu bulaştırırlar tüpe hem zevlide olur şimdiden hayırlı olsun ben çok sevdim :) :16:

Teşekkürler:) Evet çok zevkli olacak bunlarla uğraşmak:)

Teşekkürler:) Evet çok zevkli olacak bunlarla uğraşmak:)

bencede :46::46::46: insan başkasının beğenisini görünce daha çok hoşuna gidiyor ve farklı tasarımlar hep dikkatimi çekmiştir başarılı seçim arkadaşım :29::29::29:

bencede :46::46::46: insan başkasının beğenisini görünce daha çok hoşuna gidiyor ve farklı tasarımlar hep dikkatimi çekmiştir başarılı seçim arkadaşım :29::29::29:

Evet o yüzden buraya konu açtım zaten arkadaşım, aslında bu davetiye elime 4 ay önce felan geçti, baktımki kk da çok samimi yorumlar, öneriler, fikirler var, paylaşmak istedim. hem davetiye için değişik fikirler isteyenlere de yardımcı olmuş olurum hem de içim rahatlamış olur:)

Evet o yüzden buraya konu açtım zaten arkadaşım, aslında bu davetiye elime 4 ay önce felan geçti, baktımki kk da çok samimi yorumlar, öneriler, fikirler var, paylaşmak istedim. hem davetiye için değişik fikirler isteyenlere de yardımcı olmuş olurum hem de içim rahatlamış olur:)

sevindim adına bence hepsi çok güzel eksiği yok :27:

bence davetiye çok hoş farklı. benimkide farklıydı. yanlız ben nişanlınızın tutturmasını garipsedim. boyle şeyleri bence bizler karar vermeliyiz tabi nişanlımızın fikrini alacağız ama son söz bizim olmalı:33:

bence davetiye çok hoş farklı. benimkide farklıydı. yanlız ben nişanlınızın tutturmasını garipsedim. boyle şeyleri bence bizler karar vermeliyiz tabi nişanlımızın fikrini alacağız ama son söz bizim olmalı:33:

Teşekkürler yorumunuz için. Neden son söz bizim olsun ki? O zaman ne anlamı kalıyor evliliğin:) Bazen de benim tutturduklarım oluyor o zaman oda bana saygı duyuyor:) Hem çok abes bişey olsaydı elbette karşı çıkardım ama değişik bulmuş beğenmiş bende saygı duydum. Haaa gelinlik olsaydı söz konusu olan o zaman durum farklı olurdu çünkü ben giyecektim onu. Ama bu İKİMİZİN davetiyesi:)

Söz geçircez diye çok dominant olmayın arkadaşlar ezdirin kendinizi demiyorum aman yanlış anlaşılmasın:)

Son düzenleme:
bencede güzel değişik olmuş :) beraber karar vermeniz gerekir tabikide ama üstteki arkadaşın demeye çalıştıgıda dogru son söz senin olsun ki nasıl başlarsa oyle gider erkeğe ipleri kaptırdın mı çok yıpranırsın dediğim dedik olur :)

Çok değişik :) Ben olsam tercih edermiydim bilemiyorum ama nişanlınız bu kadar özendiğine göre sizi çok seviyor olmalı :) Mutluluklar dilerim :31: :31: <3

Back