Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kızlar nişanlık için ne uygun olur..?

e_emoss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
156
1
46
İstanbul
kızlar merhaba..
eylül de nişanım var 400 kişilik bir salonda olacak kalabalık olacak yani anlayacağınız ama nişanlık konusunda karar veremiyorum yani böyle kabarık birsey çok istemiyorum ama abiye de alamam hafif kalır. zaten modaevlerindeki nişanlıklar da maşallah çok pahalı araştırdım biraz ayrıca biraz sıkıntı olacak çünkü sözlüm straprez askılı filan giymemi istemiyor yani kısa kollu ya da uzun kollu birsey olacak.. istanbul avrupa yakasında uygun fiyatlı bakabileceğim yerleri bilenler var mı?

tatlım inş. istedıgın gıbı bırsey bulursun bnm de inş.eylül gıbı olucak emınonuye gıdebılrıısn cok cok çeşit var sonra fatih tarafına bakabılırısn koton,ipekyol a bakabılırısn ummadıgın anda çıkabılır karşına :)

Fatih te güzel modeller vardır ama çok pahalılar eğer kısıtlı bütceniz var ise fatih pahalı gelecektir size.Bütcen 600-1000 tl ise bakırköyde bakabilirsin orda oldukça model var.Ama nişanlın straplez ya da askılı istemiyorsa diktirmen daha iyi olur senin için eminönünde gelinlikçilerde diktirebilirsin 600-800 civarı fiyatlar...Dilersen gelinlikçimi önerebilirim arkadaşımda orda diktirdi oldukça başarılılar...

tercihim fatih ve eminönü bakırköy e de bakabilirim. aslında tam böyle nişanlık tarzı birsey istemiyorum yani böyle kabarık kabarık birsey değil daha sonradan da giyebileceğim birsey istiyorum. çünkü 2-3 saat için 800-1000 çok fazla ve nişandan sonrada özel birseyde giymek daha mantıklı geliyor bana.. bu arada diktirmek için ne kadar zaman önceden bakmak gerek.. zaten nişanlık diktirirsem eger gelinliği de aynı yerde yaptırmak istiyorum.. birde eminönüdeki gelinciniz tam nerde..?

tercihim fatih ve eminönü bakırköy e de bakabilirim. aslında tam böyle nişanlık tarzı birsey istemiyorum yani böyle kabarık kabarık birsey değil daha sonradan da giyebileceğim birsey istiyorum. çünkü 2-3 saat için 800-1000 çok fazla ve nişandan sonrada özel birseyde giymek daha mantıklı geliyor bana.. bu arada diktirmek için ne kadar zaman önceden bakmak gerek.. zaten nişanlık diktirirsem eger gelinliği de aynı yerde yaptırmak istiyorum.. birde eminönüdeki gelinciniz tam nerde..?

Bence kafanda net birşey yoksa netten bolca araştırma yaparak birşeyler belirle az da olsa.Eğer kafan karışık gidersen çok yanıltıcı olabiliyorlar bazen.Benim gelinlikçim şark hanın içinde ikinci katta sevcan gelinlik orda şenay hnm la görüşebilirsin.İçine sinerse mağaza ismimi verebilirsin(mesaj atıyorum şimdi) fiyatta yardımcı oluyor tavsiye üzerine geldiğin için.Nereye gidersen git kesinlikle pazarlık yap.Eminönünde model fazla bulamazsın ama dikim için güzel yerdir.Eğer hazır bakıyorsan hazırda karar kılarsan fatih ve bakırköy derim ama biraz pahalıdır oralarda.Dikim bir ay filan sürüyor normalde ama sıkıştırırsan daha çabuk yapıyorlar. ne kadar zamanın var.

Son düzenleme:
Back