bakın ben sizi de anlıyorum karşı tarafı da anlıyorum. herkes kendince haklı.
sizin kaygı bozukluğunuz var,mutlaka her şeyi hesaplayıp garantici olmak istiyorsunuz,haklısınız, ancak eleştirenlerin sorunu sizin tatille ilgili konu açmanız değil. konuyu doğru başlık altına açmamanız.
şimdi şöyle düşünün,herkes kendince hassas olduğu kafaya taktığı şeyleri ''ama benim için çok önemli,anlamaya çalışın'' diyerek bdv'ye açmaya çalışsa,forumda düzen kalmaz.
ha size karşı olan tutumun anafikri doğru olabilir ama, ''bu da dert mi, abartmayın, uzatmayın, üf'' şeklinde yapılan yorumlar da hoş değil haklısınız.
size konunun bdv'lik olmadığını,doğru yere konu açmanız gerektiğini söylemelerinde sorun yok ama bunu dallandırıp budaklandırmak yanlış haklısınız. uyarı yapıp/veya hiç uyarı bile yapmadan direkt konunuzu raporlayıp geçmek böyle düşünen insanların yapması gereken en doğru hareket olur zannımca.
siz de sakince cevap veriyorsunuz evet ama arada sırada tehditvari yani had bildirmeye yönelik cümleler de kullanıyorsunuz. birkaç yorumunuzda görmüştüm.
en iyisi işinize yarayan yorumları alın,onlara cevap verin,zaten yöneticiler hatalıysanız gerekeni yapacaklardır :)
*** bu arada denize sıfır öğretmenevlerini tavsiye ederim. genel anlamda temiz ve güvenli oluyorlar. konaklama ücretini minimum tutup kalan parayı gezmek için harcarsınız. ben birkaç kez yapmıştım güzeldi :))