Kızlar Nişanda Hangisi Çalsın Giriş ve Dans tek olacak ?

Kızlar Nişanda Hangisi Çalsın Giriş ve Dans tek olacak ?

• nilüfer ta uzak yollardan

OY: 8 28,6%
  • kayahan seninle her şeye varım

OY: 2 7,1%
  • sezen aksu hoşgeldin

OY: 7 25,0%
  • soner arıca seni seviyorum

OY: 4 14,3%
  • mustafa cecelli hastalıkta sağlıkta

OY: 7 25,0%

• Ankete Katılan
    28

mavi2

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
514
66
318
1) nilüfer ta uzak yollardan
2) kayahan seninle her şeye varım
3) sezen aksu hoşgeldin
4) soner arıca seni seviyorum
5) mustafa cecelli hastalıkta sağlıkta

ta uzak yollardan benim düğün şarkımdı
anlamı büyük o yüzden
bi de ben 8 yıllık evliyim ve hala mutluyum aşığım
sana da uğur getirsin..

ta uzak yollardan benim düğün şarkımdı
anlamı büyük o yüzden
bi de ben 8 yıllık evliyim ve hala mutluyum aşığım
sana da uğur getirsin..

ayyy ne güzell Allah bozmasın inşallah banada uğur getirsin çok saol canımm bende çok sevdim bu şarkıyı :)

Giriş müziği Kenan Doğulu "Gelinim" şarkısıydı bizimkisi ve çok da güzel olmuştu.. Dans müziği de Özdemir Erdoğan "Gülü susuz seni aşksız bırakmam" çok güzel seversen o arz müzikleri..

çok güzel canım ama nişan olduğu için gelinim falan düğünde daha iyi gitmez mi ? birde tek şarkı olacak giriş çok kısa mesafe giriş olduğu gibi dansa başlıcaz

be giriş müziği olarak lale devri dizsinin jenerik müziği var ya onu çok beğeniyorum

1) nilüfer ta uzak yollardan
2) kayahan seninle her şeye varım
3) sezen aksu hoşgeldin
4) soner arıca seni seviyorum
5) mustafa cecelli hastalıkta sağlıkta

8enim de listemde bunlardan 3ü vardı ama nikanda sürpriz bişey oldu ve Ferhat göçer'in 'Cennet' şarkısı çaldı ve güzel de oldu.

nilüfern sarkısının yanında diğerlerini goremıorum bıle... cook orjınal bı sarkı ya walla mukemmel elektrgı cok farklı

nilüfern sarkısının yanında diğerlerini goremıorum bıle... cook orjınal bı sarkı ya walla mukemmel elektrgı cok farklı

evett canım nilüfer taa uzak yollardan çaldı gerçekten süperdi iyi kide o çaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…