Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kızlar nişan için bunu düşünüyorum... Fikirleriniz benim için çok önemli..

fuşya yada siyah da hoş olabilir bu modelde.. hatta o dantel yada gipür yerini siyah diğer yerlerimi kırmızı yaptırırsan daha iddialı da durabilir...
çok güzelmiş iyi günlerde giy...

bu modele ne desem az canım
çok hoşmuş gerçekten
bundan gelinlik modeli de çok güzel oluryerimseniben
mutluluklarr

süper ya bayıldım. pronovias tan mı bu? bundan gelinlik modeli bile olur. bence gri iyi rengini değiştirme. hayırlı olsun bu arada.

Kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız benim için çok değerli. ıyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim. Allah hepimize böyle mutlulukları tez zamanda yaşatır inşallah opuyorumnanaktan

süper süper süper gelinlik gibi bayıldım...ama tatlım rengi bu olmasa sanki daha güzel olur...

kıyafet çok güzel ama taşıması bi hayli zor olur senin için...rahat hareket edemezsin.bence çok abartılı bişey diktirme.çünkü o günü 1 defa yaşayacaksın arkadaşım.bol bol oyna halay çek.ama böyle bi kıyafetle yerinden zor kalkarsın opuyorumnanaktan

Kıyafet gerçekten çok güzel ama ben nişan için biraz daha sade bir kıyafetten yanayım. Hem nişanda hem de düğünde gelinlik giymiş gibi oluyor bu şekilde. Yalnız kıyafet çok hoş ben de gelinlik modelimi araken çok beğenmiştim bu modeli. Allah mesut etsin.

teşekkür ederim yorumlarınız için arkadaşlar. Modelde karar kıldım ama renkte benim de tereddütlerim var. Bakalım artık gidip yerinde karar vermek daha kolay olur galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…