Nikah Kızlar nikah memurunu düğün salonuna getiren var mı?

gecen sene bir arkadaş cağırdı düğününe memuru 500 verdim dedi sence doğru değilmidir?

düğün yapacagımız yeri tuttuk coktan 19 nisan pazar günü saat 4 de başlıyor düğünüm buarada herkesi beklerim:) suanki aklımolsaydı haftaiçi yapardım gercekten

Arkadaşlar nikahım düğünle beraber yapıldı ve gerçekten çok eğlenceli ve güzel geçti.Davetliler için çok güzel bir show oluyor ve zevkli geçiyor.hihoyyyt
Gelielim nikah memurunun gelmesine.2005 yılında nikah memurları gelecekleri fiyatları kendileri belirliyordu(mesai dışı olduğu için.)yani makbuz falan kesilmedi.doğal olarakda pazarlığa açık bir durum çıkıyor ortaya.Biz 2005 de 250 tl vermiştik.Birde istedikleri parayı alabilmek için nikah tarihinde dolu,başka bir nikaha davetli diye bahaneler önesürebiliyorlar.Bu arada başka başka belediyelerinde nikah memurları kıyabiliyor nikahı.Bizim nikahımızı ikamet etmediğimiz komşu bir ilçenin nikah memuru kıymıştı.Yani araştırırken komşu ilçelerinde başvurabilirsiniz.Artık hangisini ayarlıyabilirseniz şansınıza.
Şimdiden bir yastıkta kocamanızı dilerim kaydirigubbakcemile3

düğün yapacagımız yeri tuttuk coktan 19 nisan pazar günü saat 4 de başlıyor düğünüm buarada herkesi beklerim:) suanki aklımolsaydı haftaiçi yapardım gercekten

Siz erkencisiniz,önceden ayarlamışsınız ne güzel.Hayırlı olsun.Ben yazın evlendiğim için yoğundu.Nisan ayında o kadar yoğunlu olmaz.O yüzden fiyat da o kadar olmayabilir.Umarım gönlünüzce olur.a.s.

insallah canim benim, umarim seninde hayallerin gerceklesir bitanem :Saruboceq:

efet biraz aceleci davrandık bütün hazırlıklarımızı bitirdik simdi beklemekten gına geldi:) umarım dediğiniz gibi olur bu hafta içi gidip ögrenecez iyi dileklerinize ihtiyacım var

negüsel sansın yaver gitmiş ve istediğin gibi yapabilmişsin senin adına coksevindim tatlım.bakalım ben neyapabilecem ama okadar uçuk bir rakam isterlerse verme imkanımız yok gercekten:1no2:

ben de cok ıstıyorum dugunumde nıkah olmasını :)
umarım uygun bı rakamdr

cnm ben 7 sene önce evlenmiştim ve düğünümde nikah memurunu getirmiştim tam olarak fiyatı hatırlıyamıyorum ama çok olsa hatırlardım o kadar fazla miktarlarda kesinlikle değildi onu net hatırlıyabiliyorum.
hatırladığım kadarıyla sadece nikah yaptırıp hafta sonu nikah salonu fiyatlarından az ama hafta içi sadece kendi aranda yaptığın nikahtan fazlaydı ücreti:))
nasıl anlatıysam artık

ay fiyatları görünce çok şaşırdım..bizde hafta sonu olduğu için ayrı para alınıyor dediler..ayvah dedik yolacaklar bizi..memurla konuşmaya gittik..50 yeterli dedi..bizde 50 verdik..500-600 da neeee

geçen yıl bende bulunduğumuz bölgenin belediyesine basvuru için gittim.mutlaka erken gün ve saat almak gerekiyor.nikah memuruna düğünüme gelmesini istedigim söyledim 100 küsur tuttu.200 ü bulmadı..zaten tüm işlemler orda olup bitiyorkayda alıp geliyolar.hatta bunun dışında bir masraf olcak mı dedim çünkü kır düğünü yaptım ve biraz uzaktı memura.hayır dedi asla fazla para vermeyin dedi..yalnız düğünüme başka memur geldi ve cüzdanı almak için eline biraz daha para vermişler.yani 150 tl ye geldi ve süper olduuuu..tavsiye ederim..Allah tamamına erdirsin:)

ay fiyatları görünce çok şaşırdım..bizde hafta sonu olduğu için ayrı para alınıyor dediler..ayvah dedik yolacaklar bizi..memurla konuşmaya gittik..50 yeterli dedi..bizde 50 verdik..500-600 da neeee

canım sen ciddimisin hangi şehirde oldu düğünün düğün salonuna o fiyata geldi dimi yanlış anlamadım dimi?

söylediğiniz fiyatlar beni mutlu etmeye basladı 100-150 diyorsanız gercekten cok iyiymiş ayy yaa cok mutlu oldum umarım nikah dairesinde uçuk bir rakamsöylemezlerde umudum tükenivermez

evet evrakları teslım ederken soyledık nikah salonda olmasını ıstıyoruz dıye onlardA 38 TL DEDİ..makbuz da verdiler..ki 3 ay once oldu bu olay

saatı soyledık yerı soyledık kadın o saatte geldı..

burada yazılan fıyatları duyunca şok oldum..

evet canım salona geldi...bide hafta sonuydu..hafta içi olursa almıyorlarmış..ama benimki balıkesirde oldu..belki küçük bir il olduğu içindir..izmir ankara istanbul daha pahalıdır haliyle..hatta 50 değilmiş eşime sordum.40 tl istemişler...

süpermiş gercekten benim arkadasım o fiyata geldi diyince hüsrana uğramıstım.peki bişey soracam senin düğün haftasonumu oldu ve saat kaçta oldu?fiyat konusunda oda farkediyormusta

cook iyiymiş gercekten istesinler istesinler 100 istesinler ona bile razıyız yeterki o fiyata gelsin ve benimde nikahım düğünümde olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…