Nikah Kızlar nikah memurunu düğün salonuna getiren var mı?

Ödesinler kuzuşum.
Biz saçımızı süpürge edicez onlara, bunun hesabını kim ödesinn
Sonuçta evlilik kolay değil şaka bir yana Allah tüm yuva kuranlara yardım etsin inşallah :)

ya bu ne biçim iştir arkadaş anlamıyorum ki k.ç kadar yer gebze bile 208 tl istiyor hafta içi hafta sonu değişmez. Düğün salonuna gelirsek 208 tl vereceksiniz diyo töbe töbeee

kızlar dügün salonunda nikah olacak benımkıde ınsallah artık 300 500 orası benı ılgılendırmez:) bır kere evlenıyorum salonda herkezın ıcınde SONSUZA KADAR EVEETTTTTT DEMEK ISTIYORUUMMM HEM EVLILIK YILDONUMUMUZ DUGUNUMUZ AYNI GUN OLMASI DAHA IYI BENIM ICIN .)

biz nakil kağıdı için 30 tl verdik, diğer işlemler ( cüzdan, nikah memurunun haftasonu salona gelmesi vs..) için hepsi dahil 300 tl verdik ama düğün salonun bağlı olduğu belediyeye gittiğimiz için 50 tl falan ucuza geldi. (çankaya belediyesi bu arada) her belediyenin fiyatı farklı arayıp sormak lazım...

bizim bir tanıdık tüm nikah işlemleri için toplamda 90 tl verdi bursada.memurda salona geldi hem de :) biz de öyle yapıcaz inşallah

belediyeden belediyeye fark oluyor bursada biz nilüfer belediyesine tüm işlemler+memur düğün yerine gelecek 180 tl verdik ama osmangazi belediyesi sanırım 300 civarı bişey alıyormuş...

kizlar ben demeden nisanlim dedi. dugun salonuna getirtiriz hayatim dedi. tutariz kolundan deid iki dkda kiyarvalla dedi. en guzeli belki evet para verecegiz bir miktar ama oradan oraya kosmamis olacagiz ne bizler ne misafirler. boylesi daha guzel oldu.

Biz fatih belediyesine gittik düğün tarihinizde memur yönlendiremiyoruz dolu dediler açık nakil verdiler zeytinburnu ve bakirköy belediyesinin numarasını verdiler aradık bakırköy belediyesi 19:30 ve 21:30 a memur gelebilir diğer saatler dolu dedi bakırköye gittik 200 tl memur parası, 58 tl evlilik cüzdanı parası aldılar. Birde memuru karşılamamız gerektiği iletildi. sanırım memurada zarfta ayrı para verilecek

Nikah memurunun salona gelmesini istiyorsanız mutlaka bulunduğunuz belediyeyi aylar önce arayıp nikah tarihinizi belirtip başvurular ne zaman başlayacak olarak sormanızı öneririm geç başvuru yapıldığında çok çok uğraşıyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…