Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama odayi kullanmak istiyorumOtelin inisiyatifinde imkanlarını kullandırmak.Konaklama olmadan imkanlarını kullandıran yerler de var mutlaka.
Önceden arayıp şartları öğrenebilirsiniz.
Gece kalmicaz ama termal otele gidicez varmi boyle birsey girisler hep 12 mi
Evet katılıyorum sana. Çokta güzel.Mesela izmir balçova termale günü birlik gidilebiliyor 10-11 gibi açılıyor akşam sekiz gibi kapanıyor diye biliyorum
Pardon yanlış anlamışım,Ama odayi kullanmak istiyorum
Ankara lazim bana odasindanda yararlanmak istiyorumEvet katılıyorum sana. Çokta güzel.
Ankara da bilmiyorum canım yaa ama bizde seminerler için otel ve termallerin listesi geliyor. Bir ara bakıp dönerim sana olur mu?Ankara lazim bana odasindanda yararlanmak istiyorum
Gerek yok canim ugrasma cunku bana sadece 8 gibi girebilecegim bi otel lazim aksamda 8 de cikicagimAnkara da bilmiyorum canım yaa ama bizde seminerler için otel ve termallerin listesi geliyor. Bir ara bakıp dönerim sana olur mu?
Haziranin 1 innde olurmukiOteli gecelik kiralayip erken ayrilacaksiniz. 12 den once girme isi icinse otele gidip sorabilirsiniz bos oda varsa alabilirler.