• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ne olur yardım??? Yerleşme Kanaması mı?

saltas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
203
1
46
Diyarbakır
Arkadaşlar reglime 3 gün kala hafif kasık ağrım oldu. Bi baktım kahve leke gelmeye başlamış. Nasıl üzüldüm. Normalde adetim çok düzenlidir. 26 günde olur. 2 aydır korunmuyoruz. Bu ay çok ümitliydim. Neyse pazar kahve leke sürdü pazartesi akşamüzeri pıhtılı şekilde nerdeyse bir ped dolmuştu. Bugün ise hiçbir şey yok. Adetim normalde 5 gün kadar sürer. Kanımda pıhtılaşma olduğunu testlerden öğrendim ve dünden beri coraspin kullanmaya başladım( bu pıhtılaşma yüzünden iki kimyasal gebelik geçirdim)
velhasılı sizce bu garip ve erken gelen kanama implantasyon kanaması olabiilr mi? Lütfen bilen biri cevaplasın. Beklenen adet günüm bugündü:(

ben yaşamadım ama çok okudum yaşayan çok insan var herkes farklı bişey söylüyor oyüzden
kimisi bir iki damla olur diyor kimisi normal adetten daha az ve koyu olur diyor bende anlamadım
bence bekle adet günün geçsin yada en iyisi kan ver bugün verse çıkar zaten

çok teşekkür ederimmmm inşallah mutlu sonlanır bu olay. Ama kan vermeye de çekiniyorum. Ya yoksa diye:(
adetim 1 gün sürdü bugün de pçeeteye kahve leke geldi o kadar başka da bişi yok hayırlısı artk

saltas,aynı durumu bu ay bende yaşadım,tam günümde adet oldum,bi gün az,ertesi gün yoğun oldu kanamam,sonra bitti.2gün sonra yine oldu damla damla..ki 6 gün sürer normalde..ben de anlam veremedim.şimdi senin durumunu okuyunca paylaşmak istedim..

benim ilk gebeliğimde kahverengi lekelenme olmuştu ve 2 gün sürdü.. Diğer ay adetim gelmedi bence sen gebesin arkadaşım.. Hayırlısı olur inş.önümüzde ki ayı bekle sen.. inşallah gebesindir arkadaşım.. :) haberlerini bekliyoruz..

ağzından bal damlamış arkadaşım:) test yapmadım,adet oldum saydım kendimi..tek çizgi görmek istemiyorum napiim..beklicem bakalım..9 martta olmuştum zaten,şuan yumurtlama dönemimdeyim,bu ay inşallah :) Allah senin de gönlüne göre versin canım,hepimizin inşallah...

benim ilk gebeliğimde kahverengi lekelenme olmuştu ve 2 gün sürdü.. Diğer ay adetim gelmedi bence sen gebesin arkadaşım.. Hayırlısı olur inş.önümüzde ki ayı bekle sen.. inşallah gebesindir arkadaşım.. :) haberlerini bekliyoruz..

inşallah canım ya adetim 20. günü test yaptım evde negatişf çıktı üzüldüm sonra da böyle kanama olunca 2.yıkım oldu. bu ay ümitliydm aslında ama yine de hakkımızda hayırlısı olsun. eğer güzel haberler alırsam hemen yazıcam burdan.
Sence şimdi test yapsam çıkar mı?
aaa bi de kahverengi lekelenme başladıktan sonra ertesi gün pıhtılı geldi kanamam sonra da gelmedii yine kahve leke geldi ve şu an 3. gün bitti gibi bişi snn de mi böyleydi?:20::18:

inşallah canım ya adetim 20. günü test yaptım evde negatişf çıktı üzüldüm sonra da böyle kanama olunca 2.yıkım oldu. bu ay ümitliydm aslında ama yine de hakkımızda hayırlısı olsun. eğer güzel haberler alırsam hemen yazıcam burdan.
Sence şimdi test yapsam çıkar mı?
aaa bi de kahverengi lekelenme başladıktan sonra ertesi gün pıhtılı geldi kanamam sonra da gelmedii yine kahve leke geldi ve şu an 3. gün bitti gibi bişi snn de mi böyleydi?:20::18:

aynen bitanem.. Dediğin gibiydi bide azar azar geliordu.. kasım da olmuştum böle aralıkta adetim gecti ve test yaptım pozitif çıktı.. sen şuan adetinin kaçıncı günündesin? İnşallah Rabbim dilediğiniz gibi bi evlat verir.. :)

ağzından bal damlamış arkadaşım:) test yapmadım,adet oldum saydım kendimi..tek çizgi görmek istemiyorum napiim..beklicem bakalım..9 martta olmuştum zaten,şuan yumurtlama dönemimdeyim,bu ay inşallah :) Allah senin de gönlüne göre versin canım,hepimizin inşallah...

amin arkadaşım inşAllah..
İlk gebelik sanırım.. Genelde böyle şeyler yaşanıyormuş..hayırlısıyla bebişleriniz olsun valla bu site bana çok iyi geldi ya :)

benden de bir haftadır kahve rengı lekeler geliyodu bugun adet gunumdu ama olmadım test yaptım çizgilerden biri kıpkırmızı biri silik pembe ama emin olamıyorum bilgisi olan arkadaşım var mı şimdiden cok cok cok tesekkürler :)

benden de bir haftadır kahve rengı lekeler geliyodu bugun adet gunumdu ama olmadım test yaptım çizgilerden biri kıpkırmızı biri silik pembe ama emin olamıyorum bilgisi olan arkadaşım var mı şimdiden cok cok cok tesekkürler :)

hayatım daha küçük olduğu için ikinci çizgi hafif pembemsi görünüyormuş..benim de ilk ve ikinci gebeliğimde ilk zamanlarında aynen böle oldu ama maalesef ikinci bebeğimi kaybettim..İlk bebeğim şuan 17 aylık.. Sen istersen bi kaç gün daha bekle o zaman hem adet olmassan daha ii bi sonuc alırsın hem böylece doktora da gidip hayırlı haberini alırsın inşAllah.. Haberlerini bekliyoruz tatlım.. :)

amin arkadaşım inşAllah..
İlk gebelik sanırım.. Genelde böyle şeyler yaşanıyormuş..hayırlısıyla bebişleriniz olsun valla bu site bana çok iyi geldi ya :)

amin inşallah,çok sağol..ilk gebelik olcak inşallah,6 aylık evliyim henüz..bakalım artık..

aynen bitanem.. Dediğin gibiydi bide azar azar geliordu.. kasım da olmuştum böle aralıkta adetim gecti ve test yaptım pozitif çıktı.. sen şuan adetinin kaçıncı günündesin? İnşallah Rabbim dilediğiniz gibi bi evlat verir.. :)

canım allah senden razı olsun hamile olmasam bile içimi öyle ferahlattın ki anlatamam:)
normalde dün adet olmam lazımdı ama pazar günü lekelenme ertesi gün de pıhtılı kanama geldi sonrasında tık yok. dün ve bugün de peçeteyle silerken az az kaheverengi leke geliyor o kadar.
testi ne zaman yapsam acaba?

bende dün sabah test yapmisdim bir cizgi tam biride hafif silik cikdi...resimleride ekledim...ve kendimi hamileligime okadar hazirlamisdimki,simdi shoktayim, su anda wc den cikdim ve az kahverengi leke vardi....cok üzüldüm ben simdi adet mi oldum???? yoksa bu bir yerlesme kanamasimi???

bende dün sabah test yapmisdim bir cizgi tam biride hafif silik cikdi...resimleride ekledim...ve kendimi hamileligime okadar hazirlamisdimki,simdi shoktayim, su anda wc den cikdim ve az kahverengi leke vardi....cok üzüldüm ben simdi adet mi oldum???? yoksa bu bir yerlesme kanamasimi???

Canım evde testin varsa hemen tekrarla yada yarın sabah ilk işin doktora gitmek olsun çünkü silik çizgide pozitif demek ihmal etme umarım hayırlı haberlerini alırız

hayatım daha küçük olduğu için ikinci çizgi hafif pembemsi görünüyormuş..benim de ilk ve ikinci gebeliğimde ilk zamanlarında aynen böle oldu ama maalesef ikinci bebeğimi kaybettim..İlk bebeğim şuan 17 aylık.. Sen istersen bi kaç gün daha bekle o zaman hem adet olmassan daha ii bi sonuc alırsın hem böylece doktora da gidip hayırlı haberini alırsın inşAllah.. Haberlerini bekliyoruz tatlım.. :)

çok tesekkür ederimm cnm ikinci bebeğin için üzüldüm allah bi daha yaşatmasın oyle bısey :( doktora gitmeden kesin gözüyle bakamıyorum bakalım ne olacak hayırlı haberlerle yazıcm tekrar

bu sabah doktora gittim ve kadin doktorum ultrasyon yapti ve dediki cok sümükdokusu görüyorum ve bir tane siyah bir nokta ama sana diyememki hamilemisin belki erken hamilelikdir iki hafta beklememeiz lazim tam net birsey görebilmemiz icin...simdi kan aldi ve yarin sabah saat 11 de gidip neticeyi aldi...simdi artik bu testlere inanmiyalimmi? doktoruma dedim benim yaptigim test erken tessti yani adetlenmeden 8 gün önce yapilabiliyor...ve simdi ara rara lekelenmeler olyuor, bunun icin normal dedi ama eger normal kananam olursa ozaman hamiel degilmisim...dinlenmem lazimmis, bol istirahat...bakalim...bu beklemek beni öldürecek:(

Canım evde testin varsa hemen tekrarla yada yarın sabah ilk işin doktora gitmek olsun çünkü silik çizgide pozitif demek ihmal etme umarım hayırlı haberlerini alırız

bende test yaptım evde biri tam biri silik cıktı şimdide kan testı sonucumda hcg degerı 17.23 cıktı sızce hamılelık için yeterlımı doktorum ihtımal yuksek ama emın olamıyorum tekrar gel dedı ve ben sabah adet oldum ya da kan geldı bılemıyorum sancım da var bıraz kafam cok karısık napıcam bılemıyorum cok uzgunum suan :(((((

Back