Daha önce de bu testten çok yaptım hiç kuruma çizgisi çıkarmadı.5 dk geçtikten sonra dikkate almamalısınız. Şüpheniz varsa yarın ilk idrarla başka br test daha yapın
Daha net bir fotoğrafı var mı kuruma gibi duruyor ama durmuyor gibideArkadaşlar Regli 2 gün geçikti.
Dün akşam bu testi yaptım,
Az önce atmak için baktım bu çizgi çıkmış.
Şimdi ben normalde diğer aylarda aynı bu testı yapıyordum. Hiç böyle olmadı genelde testleri birgün bekletiyorum.
12 martta çatlama gördüm.
Çatlama üzerinden 15 gün geçince regli olmam gerekiyordu olmadım.
Sadece kaşığımda ara ara sızı var, ve beyaz akıntım var.
Sizce kuruma çizgisi mi
Canım böyle pembe bir rengi var ikinci çizgininDaha net bir fotoğrafı var mı kuruma gibi duruyor ama durmuyor gibide
Anlayamadım
İnşallah gebesinizdir
Güzel yorum için teşekkür ederim canımBi tık kuruma çizgisi gibi duruyor çünkü çizgiden sonrası daha açık bir sarı
Testiniz varmı bir tane daha yapın
Öyle yada böyle öğrenceksiniz gebe olup olmadığınızı
Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyor olabilirsiniz ama umut insanı bitiriyor
Bi tane daha deneyin ve çok idrar damlatmayın 4 Damla yeterli oluyor
Umarım gebesinizdir
Değilsenizde stres yapmayın nasip olur
Canım yarın yapacağımSanki çizgi var gibide bilmiyorum inanılmaz arada bir durum. Tekrarlamadan öğrenemezsiniz varsa oda çıkar zaten silikde olsa
Yazın lütfen merak ederimCanım yarın yapacağım
Canımmmm nasılsınCanım başka testin varmi elinde varsa şuan bile olsa dene. Bence hamilesin
Yarın bir deneyeceğim tekrarKurumun çizgisi gibi duruyor ve çok idrar damlatmissijiz bence bir test daha yapın
Iyiyim şükür zaman çabuk geçiyor 14. Haftaya girdik. Sen nasılsın oglun iyimi. Anladım yarın daha iyi sonuç alırsın. Bence hamilesin yaCanımmmm nasılsın
Başka testim yok, yarın yapacağım.
Nöbetçi eczane baya uzak yerde, yarınla birlikte 3 gün olacak gecikme.
Evet evet banada yaz xxudyYazın lütfen merak ederim
Ay kimleri görüyorumEvet evet banada yaz xxudy
Ay kimleri görüyorum
Canım yarın itibari ile 3 gün olacak gecikme ama canım testi atmak için baktığımda böyle çizgi oldu.Canım başka testin varmi elinde varsa şuan bile olsa dene. Bence hamilesin
Iyiyim şükür zaman çabuk geçiyor 14. Haftaya girdik. Sen nasılsın oglun iyimi. Anladım yarın daha iyi sonuç alırsın. Bence hamilesin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?