Benim başıma geldi bu bende buharlaşma çizgisi dedim adet olmadım sonra bir hafta bekledim erken gebelik aldım pozitif çıktı silik çıkan testi de ekliyorum burayaArkadaşlar Regli 2 gün geçikti.
Dün akşam bu testi yaptım,
Az önce atmak için baktım bu çizgi çıkmış.
Şimdi ben normalde diğer aylarda aynı bu testı yapıyordum. Hiç böyle olmadı genelde testleri birgün bekletiyorum.
12 martta çatlama gördüm.
Çatlama üzerinden 15 gün geçince regli olmam gerekiyordu olmadım.
Sadece kaşığımda ara ara sızı var, ve beyaz akıntım var.
Sizce kuruma çizgisi mi
Bu da sonrasında yaptığımBenim başıma geldi bu bende buharlaşma çizgisi dedim adet olmadım sonra bir hafta bekledim erken gebelik aldım pozitif çıktı silik çıkan testi de ekliyorum buraya
Canım hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallahBenim başıma geldi bu bende buharlaşma çizgisi dedim adet olmadım sonra bir hafta bekledim erken gebelik aldım pozitif çıktı silik çıkan testi de ekliyorum buraya
Ben bir daha akşam yatarken bakmıştım çöpe atacaktım baktım böyle bir şey var genelde sabah ilk idrarla yapın diyorlar eğer bekleyemeyecek gibiysen erken gebelik testi almanı tavsiye ederim canım o kesin sonuç veriyorCanım hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah
Benim şöyle oldu dün akşam yaptım testı, aslında 5 Dk da beklemedim baktım birsey yok kaldırdım.
Sonra bugün saat 3,4 gibi öğlenden sonra atayım dedim.
Bir baktım böyle olmuş. Kuruma mı yada gebelik mi anlamadım.
Sadece ben bu markayı bir çok kez denedim hiç böyle kuruma yapmadı.evde başka testim yoktu tekrar yapamadım.
Canım test almaya çalışacağım yarın,Ben bir daha akşam yatarken bakmıştım çöpe atacaktım baktım böyle bir şey var genelde sabah ilk idrarla yapın diyorlar eğer bekleyemeyecek gibiysen erken gebelik testi almanı tavsiye ederim canım o kesin sonuç veriyor
Akıntı yoğunluğu Kasık ağrısı baş ağrısı gibi belirtiler ilk belirtilerdir ama aynı zamanda regl belirtileri de olduğu için yine garanti olsun diye test yapmak en iyisi hakkınızda hayırlısı olsun canım eşinle birlikteCanım test almaya çalışacağım yarın,
Ya eşime söylemek istemiyorum net emin olmadan.
Ama sadece şunu biliyorum bu testi geçen aylarda da yaptım hiç böyle olmadı. 00.00 itibari ile gecikmem 3 olacak.
Hafif bir kaeım ağrım var ve beyaz akıntım
Canım baş ağrım,Akıntı yoğunluğu Kasık ağrısı baş ağrısı gibi belirtiler ilk belirtilerdir ama aynı zamanda regl belirtileri de olduğu için yine garanti olsun diye test yapmak en iyisi hakkınızda hayırlısı olsun canım eşinle birlikte
Hiç bir şey olmaz görümcem hamile olduğunu bilmiyordu âdet söktürücü iğneler ilaçlar neler kullandı aslan gibi oğlu var şu an hiç bir şey olmadı ferah tut gönlünüCanım baş ağrım,
Akıntım, ciddi anlamda halsizliğim var.
Cookkk sağol canım.
Telaşım şundan bugün iki tane alveres aldım baş ağrım var diye
Evet canım t çizgisi orda, bugün test alıp bakmak istpyoeum tekrar.Beta çok yüksek değilse öyle hemen 5 dk içinde çıkmıyor ama zaman geçtikçe silik çizgi çıkabiliyor ben o şekilde öğrenmiştim sadece test çizgisi o kadar sağda mı normalde eğer yeri orasıysa t çizgisinin bence hamilesiniz
Siz kaç saat sonra testte bakmıştınızBeta çok yüksek değilse öyle hemen 5 dk içinde çıkmıyor ama zaman geçtikçe silik çizgi çıkabiliyor ben o şekilde öğrenmiştim sadece test çizgisi o kadar sağda mı normalde eğer yeri orasıysa t çizgisinin bence hamilesiniz
İşte hafif kasık ağrım var, sanki olacak gibiyim.Hiç bir şey olmaz görümcem hamile olduğunu bilmiyordu âdet söktürücü iğneler ilaçlar neler kullandı aslan gibi oğlu var şu an hiç bir şey olmadı ferah tut gönlünü
Kaç saatini hatırlamıyorum sabah erken yapıp çıkmadı diye bırakmıştım saatler sonra lavaboya girdiğimde belli belirsiz çizgi görmüştüm hatta umutlanmak istememiştim iki gün sonra kan testiyle öğrenmiştimSiz kaç saat sonra testte bakmıştınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?