• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ne olur özgeme yardım edin

xoxzgem83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
16
0
86
41
Ağrı
öncelikle herkese merhaba ben siteyi uzun zamandır takip ediyordum ama ilk kez yazıyorum.benim sorunum kızım 1 hafta sonra 5 aylık oluyor.ama biberon almıyor.dilini etrafında çeviriyor ısırıyor ama emmiyor.çalıştığım için sürekli emziremiyorum.çorbalara başladım.ama kilo almıyor.doktor biberon maması içmesi gerektiğini söyledi.nasıl alıştırabilirim.

hala emziriyorsanız biberonla mamayı alması zor olacaktır. emme güdüsünü memede yaşıyor zaten. biberona su vererek alıştırın. mamayıda kaşıkla verin. anne sütü alıyoırsa biberon maması deilde kaşık maması verin daha iyi olur.

bende aynı sorunu yaşıyorum biberonu almıyor.sütüm yetmediği için mama başlamıştık kaşıkla taşı taşı baş olmuyor.hem yetişemiyorum sıkılıveriyor.kaşık mamalarına geçtim.kilo almıyordu bende bir yol buldum tartmıyorum o kadar çabama rağmen almıyorsa oluru budur dedim.sabahları 4 terane bisküviye azıcık terayağı ve pekmez katarak veriyorum.1 saat uyuyor sonra ben kahvaltı yaparken onada az az veriyorum öğlen yoğurt ikindi çorba akşamda kaşık maması veriyorum aralarda tabi anne sütü ve meyve suyu napalım kader

Back