Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar ne olur fikri olanlar yardım etsinnnnn???

tatlım kuaförün tabiki pişman olursun der, röfle diğer boyalardan daha pahalı, sıkılmışsan değiştir emin ol senin beğendiğini herkes beğenir, ama katalogtan seç rengini, kutnuun üzerindekiler göründügü gibi olmuyor, sarı soluk gösteriyor insanı, cidden kızıllar daha canlı,

teşekkrler güzelim, belki de haklısın kuaför hakkındaa, christına hendricksin kızılı çok hoşuma gdyor, avatarımdaki oyuncu.
umarım ten rengıme yakışır bakalım bu cuma boyatıyorum sanırım.
eger yakışırsa röfle işkencesini bi daha çeker miyim bilmem:)

yorumun için çok saol.

cnm meraba ben enson bakır kızıl demiştim ama asla sadece kızıl renk demiyorum kotü durur içerisinde bakır tonları bulunan renkleri denemelisin bu yüzden enfazla bakır kızıl ötesine geçme derim

cnm meraba ben enson bakır kızıl demiştim ama asla sadece kızıl renk demiyorum kotü durur içerisinde bakır tonları bulunan renkleri denemelisin bu yüzden enfazla bakır kızıl ötesine geçme derim

yok yok zaten bakır istiyorum ben, kızıllar ayrı bir kategorymiş kataloglarda.
yoksa o bakır değil mi?

yok yok zaten bakır istiyorum ben, kızıllar ayrı bir kategorymiş kataloglarda.
yoksa o bakır değil mi?

cnm bakır rengindede cok turunculuk var kullandıktan sonra turunculugu götürmekte ayrı bi dert.. bakır küllü yada çikolata karışımı yaparak kullanmanı önerirm

cnm bakır rengindede cok turunculuk var kullandıktan sonra turunculugu götürmekte ayrı bi dert.. bakır küllü yada çikolata karışımı yaparak kullanmanı önerirm

bilmiyorum cnm bu dediklerini ii bi kuaföre gdcem bursada sacha dıe, ona danışacgm.ilgin için çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…