kızlar merhaba, buğday tenliyim saçım yaklaşık 5 yıldır röfle sarı.önce tamamen platındi,yıllar içinde röfleye döndüm ancak yine de oldukça yogun bi röfle oldugu için sapsarı saçlarım.
ancak o kadar yıprandı ki,saçım ıslanacak diye ödüm kopuyor,denize giremiyorum, saçım birbrine giriyor.artık bıktım saatler süren röfle günlerinden.
ve saç rengimi mi değiştirsem düşüncesi zayıf da olsa ortaya çıkmaya başladı.ancak ben ve cevrem o kadar alıştılar ki bu renge erkek arkadasım onun cevresi beni hep böle tanıdılar, ve yakıştırıolar.kendi arkadaslarım da öyle.
kuaförüm bile bak pişman olursun karışmam diyerek hevesimi kırdı.:26:
tatlım kuaförün tabiki pişman olursun der,
komik biliyorum ama 25 yaşındayım insanların sarı saçıma ragmen beni şirin bulmalarından nefret edıyorum artık daha kadınsı olmak istiyorum.kızıl saç sankı bunu saglar gibi geliyor.
istediğim saç rengi bakır kızıl.ten rengim koyu değil ama bembeyaz da değil. platin çok yakışmıştı.
bir de sarı saçlı bi gelin olmak istemiyorum yakışmadığını düşünüyorum.
ama cesaretim yok. ya çok kötü olursa,ne yaparım:S
aranızda hiç sarıdan bakır kızıla dönen var mı? bana yardım edin tüm fikirlere açığım.
tanıdıgım ınsanların fikirlerine şu yüzden güvenemıyorum sarı yapacağım zaman da aaa sacların siyah tenın de beyaz değil gitmez dediler, şimdi de sarı senin rengin vazgecme diyorlar
eger bnm gibi biri varsa ya da bunu yapmış olan varsa lütfen yardımm:26::26::26::26: