- 26 Kasım 2010
- 393
- 7
- 96
- Konu Sahibi crashandburn
-
sarı saçtan döndümve ne yaptıysam bir türlü saç rengi oturtamadım kendime
eger değiştireceksende bir renge karar ver ve o rengi hiç değiştirmeden ilk önce 2 haftada bir sonra ayda bir sonra 2 ayda bir boya 5-6 ay sonra sarılar anca kapanıyor
ben çok sık renk değiştirdim..
çok güzel akaju kızıllar var
kızıl istiyorsan güzel olabilir ama alt sarı oldugu için çok çabuk akar..
bunun yerine 8-9 ay röfle yaptırmayıp saç bakımı yapsan ara ara uçlardan kestirsen daha iyi olmaz mı???
ben hiç sarı kullanmadım ama senin gibi bugday tenliyim ne koyu bi ten nede beyaz. sıyahtan altın kumrala dondum buyuzden hiç pişman degilim hatta daha cok yakıstıgını düşünyorum karamel tonları bana cok yakısıyor eminim sanada cok yakısıcak boyadıktan sonra cevren bunada cok cabuk alısır merak etme hem senin alısman daha önemli içine sinmeside oyle..sana tavsiye edebilcegim tek renk palettenin 7.554 Altın karamel.. eminim pişman olmazsın kendimden biliyorum
kızıllar pek yakışmaz bnm tenime kumralın veya karamelin sarı yansımalı tonları en güzel yakısan renkler..kızıldada bi tek senin dedigin bakır kızılı tavsiye edebilirm
kumral ve karamelden şüphem yok güzelim de baakır kızıldan bi emin olabılsem:26:
bakırkızıl da karamelin farklı bi tonu sonucta bununda yakışıcagına emin olabilirsin biraz daha arastır daha net görürsün
tuğbacım bence sen tümüyle sarıdan vazgeç röfledende. yaşın çok genç. sarı saçı daha ileri yaşlara uygun görürler genelde.bgn buranın ii diye bilinen bi kuaförüne gttm.çok yakışır dedi. çok güzel bi renk istiosun dedi.sarı seni soluk gösterio bu daha canlı gösterir dedi. gözlerim de ela bnm bal rengi gbi, gözlerine de gider dedi ortaya çıkarır dedi.
ısrarla ama ben beyaz değilim dedim.yok yakışır sen bana güven dedi.
beğenmezsem sarıya ilk boya akınca dönebilirmişim, ama üstüste çok boyanırsa ancak 1 yıl sonra sarıya dönebilirmişim.
sıra geldi cesarete:26::26:
bgn buranın ii diye bilinen bi kuaförüne gttm.çok yakışır dedi. çok güzel bi renk istiosun dedi.sarı seni soluk gösterio bu daha canlı gösterir dedi. gözlerim de ela bnm bal rengi gbi, gözlerine de gider dedi ortaya çıkarır dedi.
ısrarla ama ben beyaz değilim dedim.yok yakışır sen bana güven dedi.
beğenmezsem sarıya ilk boya akınca dönebilirmişim, ama üstüste çok boyanırsa ancak 1 yıl sonra sarıya dönebilirmişim.
sıra geldi cesarete:26::26:
tuğbacım bence sen tümüyle sarıdan vazgeç röfledende. yaşın çok genç. sarı saçı daha ileri yaşlara uygun görürler genelde.
ben 33 yaşındayım bana bile sarı yapma diyorlar. benim saç rengim saman sarısından biraz daha koyu. ben mecburum böyle yaptırmaya çünkü saçlarım gür olmadığı için koyu renklerde dip açılma sorunu yaşıyorum. sarı saçlarım daha gür duruyor. yoksa bende koyu renkleri tercih ederdim yaşına daha çok gider.
bende beyaz tenli değilim açık kumral-sarı gibi bir ten rengim var. şanslıyım ki her renk gidiyor. birtek platin denemedim yaşım için çok iddialı olurdu.
saç rengin ne olursa olsun umarım çoook güzel bir gelin olursun
gözlerin bide bal rengiyse gercekten süper durur inan pişman olmıcaksın değişiiklik seni yeni doğmuş gibi yapıcaktır cok degiştiren renkler oldugu için soyluyorum cnm cevremde bu rengi yapanlar hiç pişman deil
bence öncelikle pc ortamında kendi fotoğrafınızın üzerine renk denemeleri yapın,yakışıp yakışmayacağına daha da net karar verirsiniz
işte onu nasıl yaparım bilemedım aklıma geldi yoksa.sordum arkadslarıma photoshopta olmaz dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?