Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar ne olur fikri olanlar yardım etsinnnnn???

vallahi haticecim röfle de çok bunalttı, sarıyı herkes çok yakıştırıyor. çok kararsız kaldım aslında.saçımı açmadan olacaksa kızıl rahat ederim diye düşündüm.oldukça ii bir kuaföre danışmayı düşünüyorum bakalım.

o zaman biz "şirin " olarak lanetlenmiş olmalıyız cnm. 25 yaşında koskoca kızım hala insanlar yanaklarımı sıkıyor:/ sevgilim bile beni ne kadar şirinsin diye seviyor.
insanlar bana şirin dedikçe sinirime dokunmaya başladı.sarı yaptım hani sarı renk daha kadınsıdır fln diye hiç işe yaramadı. " sarı bi insanı nasıl bu kadar şirin gösterir " dediler.:/

yeni umudum kızıl işte ne biliim. mesela mad men deki sekreteri çok kadınsı buluyorlar kızıl saclı kırmızı rujlu. bu da tutmazsa pes etme vakti gelir.:26:

erkek arkadsm da kızıl rengı seviyor biliyorum bana söylemse de. bi de saçımı açmadan bi renge boyatmk daha az yıpratır diye umuyorum.

siyahtan birden platin yaparken bu kadar düşünmemiştim ne garip

hayır haticecim, kaliteli bi kuaföre danışmak için bekliyorum.
kızkardesım bursada okuyor orda sacha diye bi yer varmış oldukca ii, oraya soracagım bakalım.

bu ddegıl bı dahakı hafta sonu.bakalım, babam dışındaki tüm tanıdıklar bakırı dene diyor, bakırdan dönmek çok zor deeğilmiş güya.dün eczaneye bi tanıdık geldi o da bnm gbi röflelıydı bakır yapmış.ama akmış bunu bılıyoruz akacagını. aslında çok güzel oldu, çok da begendım ama ben o kadar sık gidip boyatamam ugrasamam dedi. yine röfleye dönecekmiş. dediğim gibi bnm için kuaföre sık gitmek sorun değil. ama bilmiyorum.

babama söyledim o hep nettir,röflenın dibi bile kötü olsa söyler, yenıden boyat der mesela.
"sarı iyidir sarı yakışlıo sana " dedi.

ama brz daha bu konu hakkında cevreme konuşursam sıkılacaklar bunda bu kadar önemlı ne var diyecekler.:26:

saçrengimiarıyorum.com a girsen bi fotogrf uzernden renkleri saçlarına denersin ve bikaç fikir edineblrsn belki..bencee bakır kızıl size çok hoş olur

saçrengimiarıyorum.com a girsen bi fotogrf uzernden renkleri saçlarına denersin ve bikaç fikir edineblrsn belki..bencee bakır kızıl size çok hoş olur

çok teşekkür ederim cnmmmmm.hemen deneyecegım o siteyi.

yakışacagını düşünmüşsün nedeni brz yazabılır mısın cnm.kuaföre danısacagım bakalım.
avatarıma da rengi koydum, bu kadını çok begenıyorum tabii de, umarım bana yakısır.

bişi degl cnm .. ben saç ve göz renginden hareketle söyledim..aslında her rengin ayrı bi güzelliği var ama tabi en çok yakışan bi renk olucaktır aralarında.. sarı siyah herkes boyuyo ortalıkta.ama bu tarz renkler sanki daha az daha ender görünüyo sanki insanı daha bi şık gösterr gibime geldi :) tabi denemen lazm once :)

evet haklsın biraz canlı şık dursun istiyorum sarı oduğu zaman bugday tenli oldugum halde beni bile soluk yapıyor, yüzün de sarı sankı diyorlar.makyaj istiyor tabii ki de.

bütün akşam kızıl saçlı fotolara baktım,her renk kıyafetle, herseyle çok yakışmış, capcanlı duruyor.

dediğim gibi gelinlikte de bu tarz renkler çok daha güzel görünüyor

sarıyı boyatmadan önce çok önyargılı karsılayanlar , sonradan kendine yakıştırmayı bildin dediler, bunu da yakıştırırm herhlde, yani umarımmmm:44::44::44:

desteğin için tesekkrler cnm, muhtemelen sarıya boyattgmdan daha cabuk alışırım , siyahtan platine birden dönmüştm düşünsene

merhaba arkdaşlar saçımı bakıra boyatmak istiyorum ama ya kötü olursa diye resim yükledim bilemiyorum yüklendimi yakışırmı acaba çokkkk kararsızımm palettenin tarçın bakır boyası var onu almayı düşünüyorum ama çokta açık bakır olmasındanda korkuyorum yardım edebilirmisiniz (

cnm benimde saçım bakır şuan ama resimdeki bakır çok açık bi ton koyusu dha çok yakışır bence sana

düşüncen için teşekkür ederim kuaföre gitmiycem arkdaşıma boyatıcam netten bakır tonlarına bakıyorum sürekli ama umarım saçım boyanırken farklı renk çıkmaz sen nasıl kullanabiliyorsun akıyormu aktıkça kötü halemi geliyor bir kaç resim daha yükliycem o tonlarada bakabilirmisin

o siteye kendi resmimi yükleyemedim , yükle diip seçiyorum, bi sonrakı basamaga gec diince resım yükle diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…