- 26 Kasım 2010
- 393
- 7
- 96
- Konu Sahibi crashandburn
-
merhaba tubacımmm
saçlarının rengi güzelse yakışıyorsa hiç kızıla bulaşma derim
benim de saçlarımda ara ara sarı röfle var buğday tenliyim yakışıyor kızıl beni daha olgun gösteriyordu
ve röfleden önce kızıllar gitsin diye çok beklemem gerekti
akıyor ama renk yinede kalıyorrr
bir daha da yapmam heralde
bende şimdi tamamı sarı olsa diye düşünüyorummm
birde olmazsa rengini beğenmezsen tekrar boyama yapmak saçını yıpratır ki zaten çok yıprandı diyosun
arkadaşlarında dediği gibi pc den renklere bak fotona koyarak yakışırsa dene tabi
sen bilirsin
birde fotonu görseydik daha iyi fikir sahibi olurduk canımm
merhaba tubiyy. öncelikle şunu söyliyim benim saçım 5-6 yıldır kızıldı. bende benzer sebeplerle biay kadar önce wazgeçtim bu renkten. en çok da saçlarımdan dolayı sewimli bulunduğum için yani kızıl öyle kadınsı göstermiyor aksine çocuksu gösteriyor bana göre bembeyaz değil ama beyaz tenliyim. bende yaşımı gösterebilmek adına açık kumral gibi tonlara yöneldim ama alıştığın şeyden wazgeçip yeni bi renge alışmak we o rengi oturtmak hiç mi hiç kolay değil bir de kızıldan dönmek çok zordur. umarım her ne yaparsan çok daha yakışır.
saçrengimiarıyorum.com a girsen bi fotogrf uzernden renkleri saçlarına denersin ve bikaç fikir edineblrsn belki..bencee bakır kızıl size çok hoş olur
bişi degl cnm .. ben saç ve göz renginden hareketle söyledim..aslında her rengin ayrı bi güzelliği var ama tabi en çok yakışan bi renk olucaktır aralarında.. sarı siyah herkes boyuyo ortalıkta.ama bu tarz renkler sanki daha az daha ender görünüyo sanki insanı daha bi şık gösterr gibime geldi :) tabi denemen lazm once :)
şimdi baktımda selen soyderede çok yakışmış bu renk :)
bnm sçlarım ışıkta çok açık platin gibi dursda normalde altları koyu sarı ustlerı daha açık sarı cnm
cnm benimde saçım bakır şuan ama resimdeki bakır çok açık bi ton koyusu dha çok yakışır bence sana
ama tonlar güzel cnm
ben de bu tarz bsy düşnüyorum.ilk palette katogundakı kızıl kız sen misin?o siteden mı baktın. eger sensen çok yakışmış söliim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?