Tuvalet Eğitimi Kizlar ne olur bi bakin..

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

mavi_35

mavi
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
585
78
318
İzmir
Oglum 15 aylik az once ilk defa kakasini tuvalete yapti cok sevindik..ama bi baktim poposu kaniyo..tam deliginin ustunde yirtilma olmus cok kucuk bisey ne yapmam lazim suan o kadar huzursuzumki anlatamam..

Oglum 15 aylik az once ilk defa kakasini tuvalete yapti cok sevindik..ama bi baktim poposu kaniyo..tam deliginin ustunde yirtilma olmus cok kucuk bisey ne yapmam lazim suan o kadar huzursuzumki anlatamam..

Çok üzüldüm benim çocuğumun başınada gelmişti kabızlık sonrası ve çocuk kakasını yapmaya korkmuştu bir süre ve tuvaleti gelince hep sıkıyordu kendini o acı korku olarak kaldı oğlumda...Dr.götürdüm ben çatlağı var dedi ilaçlar verdi birde anestol aldım ben tuvaletini yapınca orası acımasın diye anestol sürüyordum uyuşturuyor orasını biz öyle atlattık...Pazartesi dr.götür ilaçlara başla yoksa her yaptığında kan gelir ve enfeksiyon kapar çocuğun canı yanar korkar kakasını yapmaya..şimdilik bol sulu ve lifli gıdalar verki kakası yumuşak çıksın...inş ufaklık çabuk atlatır bu durumu (( bnmki kakası gelince bass bass bağrıyorduu zavallım (

Son düzenleme:

Cok tesekkurler canim bende goturcem doktora kani gorunce icim bi kotu oldu..icim biraz olsun rahatladi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…