- 30 Haziran 2012
- 3.463
- 188
- 103
moralim sinirlerim o kadar bozuk ki ağlıcam nerdeyse. nerden başlıcağımı bile bilmiyorum daha önceden nişanlım bana gazete gibi kaplamalı koltuk beğendiğini söylemişti bende istemediğimi söylemiştim konu kapanmıştı bugünde katalogda koltuk takımı gördük öyle gazete kaplamalı gibi bide kadın suratı filan var koltukta kadın dudakları filan. yok dedim ben öyle istemiyorum daha önceden demiştim hala aynı konuda ısrar ediyo. dünde koltuk takımı baktık bi koltuk takımı beğendi hayatta eve koymazsınız eski model koyu kahve yanları geniş çok koyu deri oturma yerleri filan çok kötü bildiğiniz eski model. böyle tip tip şeyler gösteriyo ve ısrar ediyo benim fikrimi hiç sormuyo. bide en çok sinir olduğum konuya gelelim çocuk odasına bazalı yatak alıcaktık sadece şimdilik biri gelince orda yatar diye bugün annesi dedi ki oraya bide köşe koltuk alınır o oda çok küçük 9 metre kare ama L şeklinde bi oda annesi öyle diyince tutturdu bu köşe koltukta alalım oraya ben istemiyorum sebebim de şu kışın balkona çamaşır asılmaz ben çamaşırlık alıp o odaya koyup çamaşırları oraya asmayı düşünüyorum yani oraya hem baza hem koltuk gelirse ona yer kalmıcak. çamaşırlığı balkona koy deseniz balkon minicik 2,15 metre kare kombide gelince balkon diye bişey kalmıcak kutu gibi bi yer kalıyo. ben istemedikçe o ısrar etti bende istemiyorum dedim. bana diyo ki biri geldiğinde ayrı oda da oturmak istediğinde yatağa mı oturucak peki ben çamaşırları nereye asıcam :26: hep başkasını düşünüyo kendi isteklerini düşünüyo bıktım ya. bi de anlaşmıştık ben onun televizyonuna karışmıcaktım o da salona takımına ama hep bi muhalefet.geçen günde bi muhabbet oldu salonda büyük değil dedim bi 3lü bi 2li ya da 2 3lü bi tekli alırız diye. yok dedi bizim akrabalar var gelince sığmazlar bi 2li 2 tanede 3lü alalım diyo ben niye hep başkalarını düşünücem siz koltuk takımı alırken misafir gelirse sığar mı sığmaz mı diye düşünüyo musunuz?bide ikimizde çalışıcaz durmadan kalabalık misafir mi gelicek? bi gün konu oldu dedim ki ben koltuk takımını kahve tonları düşünüyorum. anneside diyo ki koyu renk alma ben sevmiyorum. nişandan önce de annesi bileklik almış bana diyo ki alyansta alıcaktım parmağına uyduramam diye almadım. bide gelinlik beğenmemiş olsaydım bakmamış olsaydım bana izmitten gelinlik bakıcakmış ama ben beğenince gerek kalmamış. oğluna diyo ki izmite gidince koltuk takımı filan bakalım valla kafayı yicem ben mi büyütüyorum ya şimdi izmite gitti ikimizinde morali bozuk ayrıldık. bide bana diyo ki sen böyle yaptıkça içimde istek kalmıyo. benim isteğim çok kaldı sanki. hee bide gelinlik konusu ben dedim bizde kalsın o diyo bizde. onların evde aylarca kimse olmucak havası yerde kalıcak. neyse gelinliği bize getirdik ama bir sürü laf saydı yok ben o gelinliği paketinden durmadan çıkartıcakmışım taşları düşücekmiş evde sigara içiliyomuş sigara dumanı gidermiş. benim odamda sigara içilmiyo hep kapısı kapalı sigara ya mutfakta ya balkonda içiliyo yinede duman gidermiş. bide diyo ki sana 1 hafta süre veriyorum en geç 1 hafta sonra arayıp yok gelinliğin taşı düştü yok öyle oldu yok böyle oldu dicekmişim o da iyi oldu ben sana bize bırakalım demiştim dicekmiş ben çocuk muyum bi gelinliğe sahip çıkamıcam. ne olur bişey söyleyin ya