kızlar ne olur acil akıl verin bundan sonra ne yapmalıyım

Allah yardımcınız olsun durum zor
peki kız size mesajlaşma v.s. gibi bişeyler gösterdi mi?
yoksa yalnızca resim falan gibi şeyler mi?

rabbim annene acil şifalar versin.
kız delil sundu mu?
mesaj. arama, resim falan var mı?

Böyle bir şeyin başıma geleceğini asla düşünmezdim. İnsan aldatma olduğunda yapacağı tek şeyin boşanma olduğunu düşünürdüm. Ama şu an kafam durmuş. Bundan sonra baba evine geri dönmek Tükürdüğünü yalamak gibi geliyor. Herşeyi bırakıp gitmek istiyorum buralardan. Tüm yaşananları unutmak hiç yaşamamış olmak istiyorum

Sizi evlenmeden önce ve sonra sürekli aldatan bir adamla aynı yastığa baş koymak tükürdüğünü yalamak olmuyor, baba evine dönmek tükürdüğünü yalamak mı oluyor?

Adamın eline çantasını verip kovmak bir ceza vermek burnunu sürtmek bile yok. Hadi boşanmıyorsun bari 2 3 ay burnundan getir. Niyeyse kıyamıyor bizim kadınlar erkeklerine.
Bakkaldan sakız çalmanın cezası var ama sizi 2 3 sene aldatmanın cezası bile yok.

Bence de dönmeyin baba evine falan, unutur gidersiniz bosverin.

o zaman kulaklarını tıka ve ayrılma. konuyuda kapatın. kadınlada son kez görüş ben ayrılmayacağım de belki o da adamı bırakır , eşinle de görüş bir daha yapmıcam etmicem diyorsa. olmaz diye bir şey yok... bence kadının yaptığı da iyi olmuş karşınıza çıkmış ve adamın iki tarafıda idare etmesini sonlandırmış.

en kötü ihtimal baba evine de dönme kendine yeni ev aç...

numara kime ait?
mesaj içerikleri ne?
Numara kime ait belli değil
Evlenirken annesi yüzünden tartışma olmuştu o yüzden ailem onunla evlenmemi istemiyordu. Bn herşeye rağmen evlendim
. bu yüzden kendim ettim kendim buldum

Bence eger esiniz gercekten pişmansa ve esinize gercekten inaniyorsaniz bi sans vermelisiniz. Evliliginizi kurtarin bbence...

Tarık Tarcan'ın filmiydi :)

Sana kendim yaşadığım bir şeyi anlatayım canım yıllardır tanıdığım şahısla görüşmeye başladık başladıktan bikaç ay sonra evlenelim demeye başladı bende iyi dedim ama şahıs gidip başkasıyla nişanlanmış nişanlandığı kişi de benim onu tanıdığım yıllarda görüştüğü kız arkadaşı ve bana ayrıldık demişti. Bigün teline mesaj geliyor hayatım ben duşa giriyorum diye ben noluyor diyorum sonra binbir türlü yalan inanıyorum. aylar sonra bi numara sürekli arıyor meşgule atıyor alacaklı arayıp duruyor ddiyor. Ben kıllanıp numara kimin üstüne bakıyorum aaa hat o şahsın ben numarayı arıyorum hemen teli açan kim nişanlısı ne yalanlar ne yalanlar... Kandırıldığıma mı yanayım nikah tarihi belirlemiştik onun için yaptığım hazırlıklara mı neler neler unutmak zor oluyor ama bir erkek aldatıyorsa bile bile aldatıyor bunları üzülerek söylüyorum annene de Rabbim acil şifalar versin inşallah canım

En iyisi ayrılmak olacaktır ancak anne faktörü çok önemli, çok üzüldüm annenize.. yerinizde olsam ben de bilemezdim ne yapacağımı

Anlatımından anladığım kadarıyla tekmeyi wuramicaksın.aynı ewde iki yabancı olmaya alış
Akşam onun bir akrabasını eve çağırıp birlikte konuşmayı planlıyorum. Artık ipler koptu bende bundan sonra ailelerin işe girmesi gerek. Ancak bn aileme aldatılmayı söyleyemem farklı bir sebep bulmam lazım. Ancak bu şekilde daha kolay olabilir herşey

Isin cok zor senin icin cok zor gunler Allah yardimcin olsun anneciginin hastaligi dahada zorlastiriyor muhtemelen bugunleri insallah sen kendi adina hayirli olani bukir kurtulursun

Evlenmeden oncede bir iliskisi varmis yinede sizle evlenmis ve aldatmaya devam etmis esiniz. Benim bundan anladigim esiniz sizin ondan vazgecebileceginizi dusunmuyor o yuzden bu kadar rahat davranmis. Gizli hat almasi, kizla zorla birlikte oldum gibi bir bahane uretmesi bunlar sadece tehditle olacak seyler degil.

Allah annene acil sifalar versin.

banada sanki ayrilmayacaksin gibi geldi ama senin yerinde olsam su soruyu sorardim; acaba bi erkek seni onunla "beraber olmaya zorlasaydi", esinde bunu ögrenseydi seni afedebilirmiydi.
bi sor, türk erkeginin mantigi genelde ayni olur ama hic degilse belki empati yapar biraz

eşinnizin sizi aldattığına nasıl emin oldunuz kız yalan söylemiş olamaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…