- 27 Nisan 2012
- 15.166
- 17.795
-
- Konu Sahibi papatya8822
Amin inşallah. Resim falan göstermedi. Bi numaradan mesajlar gösterdi.rabbim annene acil şifalar versin.
kız delil sundu mu?
mesaj. arama, resim falan var mı?
numara kime ait?Amin inşallah. Resim falan göstermedi. Bi numaradan mesajlar gösterdi.
Böyle bir şeyin başıma geleceğini asla düşünmezdim. İnsan aldatma olduğunda yapacağı tek şeyin boşanma olduğunu düşünürdüm. Ama şu an kafam durmuş. Bundan sonra baba evine geri dönmek Tükürdüğünü yalamak gibi geliyor. Herşeyi bırakıp gitmek istiyorum buralardan. Tüm yaşananları unutmak hiç yaşamamış olmak istiyorum
Böyle bir şeyin başıma geleceğini asla düşünmezdim. İnsan aldatma olduğunda yapacağı tek şeyin boşanma olduğunu düşünürdüm. Ama şu an kafam durmuş. Bundan sonra baba evine geri dönmek Tükürdüğünü yalamak gibi geliyor. Herşeyi bırakıp gitmek istiyorum buralardan. Tüm yaşananları unutmak hiç yaşamamış olmak istiyorum
Numara kime ait belli değilnumara kime ait?
mesaj içerikleri ne?
Evlenirken annesi yüzünden tartışma olmuştu o yüzden ailem onunla evlenmemi istemiyordu. Bn herşeye rağmen evlendimSizi evlenmeden önce ve sonra sürekli aldatan bir adamla aynı yastığa baş koymak tükürdüğünü yalamak olmuyor, baba evine dönmek tükürdüğünü yalamak mı oluyor?
Adamın eline çantasını verip kovmak bir ceza vermek burnunu sürtmek bile yok. Hadi boşanmıyorsun bari 2 3 ay burnundan getir. Niyeyse kıyamıyor bizim kadınlar erkeklerine.
Bakkaldan sakız çalmanın cezası var ama sizi 2 3 sene aldatmanın cezası bile yok.
Bence de dönmeyin baba evine falan, unutur gidersiniz bosverin.
sorgulama yaptın mı?Numara kime ait belli değil
Evlenirken annesi yüzünden tartışma olmuştu o yüzden ailem onunla evlenmemi istemiyordu. Bn herşeye rağmen evlendim
. bu yüzden kendim ettim kendim buldum
acaba tehdit ediyor muydu gerçekten, buna benzer bir film izlemiştim, kadın adamı tehdit ediyordu adamda bir şey yapamıyordu, iyice öğrenmek lazım, kızın da anlattığı her şey doğru diye bakmayın, iyice analiz edin, ama tabiki aldatma gerçeğini değiştirmiyor bu durum, hayırlısı neyse o olsun, Allaha dua edin doğru olan neyse onu yaptırsın size
Tarık Tarcan'ın filmiydi :)
Sana kendim yaşadığım bir şeyi anlatayım canım yıllardır tanıdığım şahısla görüşmeye başladık başladıktan bikaç ay sonra evlenelim demeye başladı bende iyi dedim ama şahıs gidip başkasıyla nişanlanmış nişanlandığı kişi de benim onu tanıdığım yıllarda görüştüğü kız arkadaşı ve bana ayrıldık demişti. Bigün teline mesaj geliyor hayatım ben duşa giriyorum diye ben noluyor diyorum sonra binbir türlü yalan inanıyorum. aylar sonra bi numara sürekli arıyor meşgule atıyor alacaklı arayıp duruyor ddiyor. Ben kıllanıp numara kimin üstüne bakıyorum aaa hat o şahsın ben numarayı arıyorum hemen teli açan kim nişanlısı ne yalanlar ne yalanlar... Kandırıldığıma mı yanayım nikah tarihi belirlemiştik onun için yaptığım hazırlıklara mı neler neler unutmak zor oluyor ama bir erkek aldatıyorsa bile bile aldatıyor bunları üzülerek söylüyorumEşim ve ben 10 yıl çıktıktan sonra evlendik. Şu anda bir buçuk senedir evliyim. Evliliğim boyunca eşimden hep şüpheledim. Ama o hep inkar etti. Evliliğim boyunca bi kız tarafından devamlı rahatsz ediliyordM.Eşim onunla ilişkisinin olmadığını sapık olduğunu söylüyordu.en Son pazartesi o kız bni iş yerinden aradı. Ve eşimin sevgilisi olduğunu iş yerime gelip herşeyi anlatacağını söyledi. Bnde dışarda buluştum o kızla ve eşimin gerçekten bni aldattığını öğrendim. Eşimin dediğine göre kızdan kurtulmak isterken kız onu hep bnmle konuşur diye tehdit ediyormş. Eşim şu an bana yalvarıp ayaklarım kapanıyor. Sen öğrendin bn de ondan kurtulmuş oldum bundan sonra asla böyle bir şey olmaz diyo. Bnm annem de kanser hastası ve eşimi de çok seviyor. Annem duyarsa yıkılır. Ona bu acıyı yaşatmak istemiyorum. Ama bir yandan da kadınlık onurum zedelenDi. Sizce ne yapayım bundan sonra çok zor durumdayım. Lütfen yardımcı olun.
Akşam onun bir akrabasını eve çağırıp birlikte konuşmayı planlıyorum. Artık ipler koptu bende bundan sonra ailelerin işe girmesi gerek. Ancak bn aileme aldatılmayı söyleyemem farklı bir sebep bulmam lazım. Ancak bu şekilde daha kolay olabilir herşeyAnlatımından anladığım kadarıyla tekmeyi wuramicaksın.aynı ewde iki yabancı olmaya alış
eşinnizin sizi aldattığına nasıl emin oldunuz kız yalan söylemiş olamaz mıEşim ve ben 10 yıl çıktıktan sonra evlendik. Şu anda bir buçuk senedir evliyim. Evliliğim boyunca eşimden hep şüpheledim. Ama o hep inkar etti. Evliliğim boyunca bi kız tarafından devamlı rahatsz ediliyordM.Eşim onunla ilişkisinin olmadığını sapık olduğunu söylüyordu.en Son pazartesi o kız bni iş yerinden aradı. Ve eşimin sevgilisi olduğunu iş yerime gelip herşeyi anlatacağını söyledi. Bnde dışarda buluştum o kızla ve eşimin gerçekten bni aldattığını öğrendim. Eşimin dediğine göre kızdan kurtulmak isterken kız onu hep bnmle konuşur diye tehdit ediyormş. Eşim şu an bana yalvarıp ayaklarım kapanıyor. Sen öğrendin bn de ondan kurtulmuş oldum bundan sonra asla böyle bir şey olmaz diyo. Bnm annem de kanser hastası ve eşimi de çok seviyor. Annem duyarsa yıkılır. Ona bu acıyı yaşatmak istemiyorum. Ama bir yandan da kadınlık onurum zedelenDi. Sizce ne yapayım bundan sonra çok zor durumdayım. Lütfen yardımcı olun.