kızlar ne olur acil akıl verin bundan sonra ne yapmalıyım

Akşam onun bir akrabasını eve çağırıp birlikte konuşmayı planlıyorum. Artık ipler koptu bende bundan sonra ailelerin işe girmesi gerek. Ancak bn aileme aldatılmayı söyleyemem farklı bir sebep bulmam lazım. Ancak bu şekilde daha kolay olabilir herşey

Oncelıkle yaşadığın şey cok zor sabırlar dilerim.

Ama böyle bır olay ortaya çıktıktan sonra tehdıt edılıyordum denmesi sanki eşsinin yalanı gibi geldı bana. Çünkü aksını söylese onu affetmeyecegınıze emın. Ve hiçbir erkek böyle tehdıtlere pabuç bırakmaz sen de ıstedın beraber olduk der, kendı de onu tehdıt ederdi ben de senın aılene anlatır senı rezil ederdim dıye kurtulmanın bır yolunu bulurdu....

Dışardan konuşmak daha kolay tabii ama inanın anneniz durumun öğrendiğinde erkenden ortaya çıktığı ıcın sevınecektır bile.

Peki bu olay sımdı ortaya çıkmasaydı ömür boyu esınız ıkınızı bırlıkte mı ıdare edecekti?

Cok üzücü :KK43: Allah dönüp arkanızı gidebilmek için güç ve sabır versin

Eşim ve ben 10 yıl çıktıktan sonra evlendik. Şu anda bir buçuk senedir evliyim. Evliliğim boyunca eşimden hep şüpheledim. Ama o hep inkar etti. Evliliğim boyunca bi kız tarafından devamlı rahatsz ediliyordM.Eşim onunla ilişkisinin olmadığını sapık olduğunu söylüyordu.en Son pazartesi o kız bni iş yerinden aradı. Ve eşimin sevgilisi olduğunu iş yerime gelip herşeyi anlatacağını söyledi. Bnde dışarda buluştum o kızla ve eşimin gerçekten bni aldattığını öğrendim. Eşimin dediğine göre kızdan kurtulmak isterken kız onu hep bnmle konuşur diye tehdit ediyormş. Eşim şu an bana yalvarıp ayaklarım kapanıyor. Sen öğrendin bn de ondan kurtulmuş oldum bundan sonra asla böyle bir şey olmaz diyo. Bnm annem de kanser hastası ve eşimi de çok seviyor. Annem duyarsa yıkılır. Ona bu acıyı yaşatmak istemiyorum. Ama bir yandan da kadınlık onurum zedelenDi. Sizce ne yapayım bundan sonra çok zor durumdayım. Lütfen yardımcı olun.

Annenize acil şifalar diliyorum.

Diğer kadını etiketleyenleri anlamıyorum. Adam melek adeta, kadın da onu karısının koynundan uyurken alıp kötü emellerine alet etmiş sanırsınız. Ya bi erkeğin rızası olmadan bi kadın ona ne yapabilir? Kocanız tipik erkek davranışı sergiliyor ve elbette yalanlarıyla sizi evliliği sürdürmeye ikna etmenin peşinde. Klasik erkek kafası ne evdekinden ne dışarıdakinden olmak istiyor. Kim bilir diğer kadına da ne yalanlar söylüyor. Erkekler için kadınları üzmeyin allah aşkına sonra dayanışma söz konusu olduğunda birbirimize lazım oluyoruz.

Eminim kız tecavüz etmiştir.

İnanamak istediğinizi görüyorsunuz hanımefendi, bir kere birlikte olmuşlar ama kızın zoruyla?!!?? gibi bir cümle neresinden tutsanız elinizde kalır. Kız tecavüz mü etmiş, zorla otele mi götürmüş, içkisine uyku ilacı mı atmış????

Durum bence soyle: Esiniz kizi bosanicam bosanicam diye oyaladi, sonra bosanmayacagi anlasilinca bu hatun da intikam almak istedi.

Eşiniz bir rezil, orası açık.

Lakin durum çatallı, zira annenizi üzmek de var. Bilemedim yani.

Ben olsam annem üzülmesin diye boşanmazdım ama evliliğimi de sürdrmezdim sanırım.

Annem ve ailemin vereceği tepki elimi kolumu bağlıyor. Ayrıca onunla küçük yaşlarda tanıştık. Beraber büyüdük. Sevgi ve alışkanlık var. Onsuz bir hayat sudan çıkmış balık misali gibi geliyo bana. Ama bir yandan da kandırılmak gururum incildi

Sizi aptal yerine koyan kandiran herifi cidden seviyor musunuz?

Utanmasaniz zavalli adami kandirmislar diye aglayin bir de.

Yaziiiiiiiik o mazlum, o caresiz adam sirfintilar tarafindan santaja maruz kalmis. Cok uzuldum cidden?! Gece yedigin hurmalar sabah gelir tirmalar derler, hicbir pisligin ustu ortulu kalmiyor.

Son düzenleme:
Ya bilemedim ki zor bir durum. Ama annene çok üzüldüm canım. Ben olsam yatakları falan ayırırdım evde ama ayrılmazdım galiba. Anneme kıyamazdım.
Yataklar zaten ayrı hatta bugün evden bile koydum.elimi kolumu bağlayan o kadar çok şey var ki bundan sonra ailemin arkadaşlarımın iş arkadaşlarımn yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum. Boşanmş bir kadına pek ii gözle bakılıyor ne yazıkki. Bundan sonra ki süreç bnm için çok zor.Herşey affedilir ama aldatmanın açıklaması yok

Yataklar zaten ayrı hatta bugün evden bile koydum.elimi kolumu bağlayan o kadar çok şey var ki bundan sonra ailemin arkadaşlarımın iş arkadaşlarımn yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum. Boşanmş bir kadına pek ii gözle bakılıyor ne yazıkki. Bundan sonra ki süreç bnm için çok zor.Herşey affedilir ama aldatmanın açıklaması yok

Yapmayın sevgili papatya, bu nasıl bır mantık, boşanan kadına ıyı gözle bakılmıyor ne demek. Insanlar erkekler kızlar evlenmeden özel hayatlarında neler yaşıyor ki herkesin kendı hayatı, evlenmeyı aıle kurmayı secmıs ama yurumedıgı ıcın ayrılmış bırıne niye ıyı gözle bakılmasın??

Bence ıyı gözle bakılmayacak bırısı varsa o da ne yazık ki eşiniz, bence cocuğunuz yokken erken zamanda ogrenmıssıniz sanslısınız

Sizi aptal yerine koyan kandiran herifi cidden seviyor musunuz?

Utanmasaniz zavalli adami kandirmislar diye aglayin bir de.
Siz çok yanlış anladınız bni bn affedecek değilim bundan sonra ayrılmasam bile sadece resmi olarak evli kalırım bu da bir süreliğine annemin tedavisinin bitmesiyle boşanırım. Annemi kardeşimin ders çalışmaması bile yıkıyor. Bu durumu atlatabilmesi için şu an uygun zamn değil.

Siz çok yanlış anladınız bni bn affedecek değilim bundan sonra ayrılmasam bile sadece resmi olarak evli kalırım bu da bir süreliğine annemin tedavisinin bitmesiyle boşanırım. Annemi kardeşimin ders çalışmaması bile yıkıyor. Bu durumu atlatabilmesi için şu an uygun zamn değil.

Ben onceki mesaja da yazdim, sanirim ben de bu yolu izlerdim. Annem iyilesene kadar renk vermezdim.

Yapmayın sevgili papatya, bu nasıl bır mantık, boşanan kadına ıyı gözle bakılmıyor ne demek. Insanlar erkekler kızlar evlenmeden özel hayatlarında neler yaşıyor ki herkesin kendı hayatı, evlenmeyı aıle kurmayı secmıs ama yurumedıgı ıcın ayrılmış bırıne niye ıyı gözle bakılmasın??

Bence ıyı gözle bakılmayacak bırısı varsa o da ne yazık ki eşiniz, bence cocuğunuz yokken erken zamanda ogrenmıssıniz sanslısınız
Malesef öyle ama erkeklere hiçbirşey olmuyor. Çevremde aynı örnekler var. Malesef olan kadına oluyo

Malesef öyle ama erkeklere hiçbirşey olmuyor. Çevremde aynı örnekler var. Malesef olan kadına oluyo

Yapmayın yıl 2015, kadına da hıcbır şey olmaz, cocuğunuz olsaydı ona olurdu eminim ama cocuğunuz yok, erkek de kadın da kendı hayatını kurar hatta benım bır arkadasım 3 yılı evli kaldı boşandı kı aldatılma da degıldı nedeni, ve kız ılk evlılıgınden daha guzel bır evlılık yaptı, böyle düşünemeyin lütfen hıcbır bayan böyle düşünmersin, erkekler bayanların böyle dusunduklerını bıldıklerı cekındıklerını bıldıklerı ıcın herseyı rahat rahat yapıyor maalesef :KK43:

Allah yardımcınız olsun.Allah sabır versin.Şüphe zor bir olay.insanın icini kemirir. Bundan sonra da nasıl guveneceksiniz bilmiyorum ama annenizin durumu için bekleyin. Ben evli değilim.Erkek arkadasim aldattı. Anneme ağlayarak anlattim. O da çok agladi.Günlerdir yemek yiyemiyorum. Gece uyuyamiyorum. Annem de benim yüzümden uyuyamiyor. Kafasına çok taktiğini ve çok üzüldüğünü söylüyor. Ben de o konusuna kadar farketmemistim. Şimdi iyiyim rolü yapiyorum. Siz de evlisiniz üstelik. Annenizi uzmeye değmez.Annenizin durumu olmasaydi bosanin derdim kesinlikle.Ama sizin için daha zor bir süreç başlıyor. Not:yorumlari okumadım.

Allah yardımcınız olsun.Allah sabır versin.Şüphe zor bir olay.insanın icini kemirir. Bundan sonra da nasıl guveneceksiniz bilmiyorum ama annenizin durumu için bekleyin. Ben evli değilim.Erkek arkadasim aldattı. Anneme ağlayarak anlattim. O da çok agladi.Günlerdir yemek yiyemiyorum. Gece uyuyamiyorum. Annem de benim yüzümden uyuyamiyor. Kafasına çok taktiğini ve çok üzüldüğünü söylüyor. Ben de o konusuna kadar farketmemistim. Şimdi iyiyim rolü yapiyorum. Siz de evlisiniz üstelik. Annenizi uzmeye değmez.Annenizin durumu olmasaydi bosanin derdim kesinlikle.Ama sizin için daha zor bir süreç başlıyor. Not:yorumlari okumadım.
Bn artık onunla nefes almak istemiyorum ama hemen de boşanmam da duyduğum günden beri annem bişiler sezdi bnde bahar yorgunluğu iş yoğunluğu Grip uykusuzluk falan diyorum ondan böyleyim diyorm ama annm bnm iki öksürüğüme dayanamaz. Bnm hakkım yok ailemi üzmeye. her zaman eşime beddua ediyorum ölse de herşey çözülse bi şey yapmak zorunda kalmam inanın yanımda kendini öldürme kılım kıpırdamaz o kadar nefret ediyorum ondan

Bn artık onunla nefes almak istemiyorum ama hemen de boşanmam da duyduğum günden beri annem bişiler sezdi bnde bahar yorgunluğu iş yoğunluğu Grip uykusuzluk falan diyorum ondan böyleyim diyorm ama annm bnm iki öksürüğüme dayanamaz. Bnm hakkım yok ailemi üzmeye. her zaman eşime beddua ediyorum ölse de herşey çözülse bi şey yapmak zorunda kalmam inanın yanımda kendini öldürme kılım kıpırdamaz o kadar nefret ediyorum ondan
Anneler hisseder.Sonuçta çocuğunu bir anneler iyi tanır.Ben anlatmayacaktim anneme.Ama sabah kalktığımda aglamaktan gözlerim şişti.Önce uykusuzum dedim geç uyudum dedim.Sonra onu sorunca ağlamaya başladım. Yani eninde sonunda öğreniyorlar aslında bir şekilde.Siz ne kadar saklamak isteseniz de. Eğer annenize anlatacaksaniz da önce bu durumu yasadiginizi içinizde kabul edin.Kendinizi toparlayın.Annenizle konuşurken de güçlü görünün. Gulumseyin hatta.Daha dün teyzem le konuştu.Gülerek konuştum. Bu aci insana maske takmayı öğretiyor gerçekten.Bekleyin kendinizi toparlayın.Ama aynı evde nasıl olacak bilmiyorum.

Anneler hisseder.Sonuçta çocuğunu bir anneler iyi tanır.Ben anlatmayacaktim anneme.Ama sabah kalktığımda aglamaktan gözlerim şişti.Önce uykusuzum dedim geç uyudum dedim.Sonra onu sorunca ağlamaya başladım. Yani eninde sonunda öğreniyorlar aslında bir şekilde.Siz ne kadar saklamak isteseniz de. Eğer annenize anlatacaksaniz da önce bu durumu yasadiginizi içinizde kabul edin.Kendinizi toparlayın.Annenizle konuşurken de güçlü görünün. Gulumseyin hatta.Daha dün teyzem le konuştu.Gülerek konuştum. Bu aci insana maske takmayı öğretiyor gerçekten.Bekleyin kendinizi toparlayın.Ama aynı evde nasıl olacak bilmiyorum.
Aynı evde değilim artık evden kovdum bu gün annm bnm her şeyim ona belli etmemeye çalışıyorum gülüyorum ama bu da nereye kadar bilmiyorum

Aynı evde değilim artık evden kovdum bu gün annm bnm her şeyim ona belli etmemeye çalışıyorum gülüyorum ama bu da nereye kadar bilmiyorum
Sizin için daha kolay olacak. Dua edin. Uzuntunuzu ,acınızı da odanıza cekildiginizde yasayin.Ayrıca komsumuz akrabalariniz varsa onlarla vakit geçirin. Anlatmanız gerekmez ama birileriyle muhabbet etmek gerçekten iyi geliyor. Bir tek gece başınızi yastığa koydugunuzda zor oluyor. Allah büyüktür.Kimsenin yaptığı kimseye kalmaz.Güçlü olun anneniz için..

10 yillik iliskiden sonra esinizin aldatabilecek kapasitede birisi oldugunu anlamadinizmi.
bilemiyorum ama sanki belli eder gibi geliyo bana.
bir kere birlikte olmuslar ne demek ayrica ya, he kadinin zorlamasiyla bir kere olmus vah yazik adama.
ben pek mantik kuramiyorum ondan soruyorum evli adamin baska biriyle iliski yasayacak ortamlarda bulunmasi, bir kereye mahsus beraber olmasi ne tarz durumlar? evli olan esiniz sorumlulugu olanda esiniz bence. kotu bir kadin yoldan cikardi diyelim yinede suclu kocaniz bence.
10 yil ve 1.5 yil evlilik bana sanki daha coklari vardi gibi geldi ne yalan soyliyim.

X