kızlar ne olur acil akıl verin bundan sonra ne yapmalıyım

bence annenize üzülmediğinizi belli ederek bu adamın gerçek yüüzünü gördüğünuzü söyleyerek ayrılmak istediğinizi söyleyin ama üzüldüğünüzü anlamasın . bence böyle bi adamla devam etmeyin hayatınıza çünkü yine devam eder . gizli hatlar alınmış bilmem ne resmen sevgililer. nasıl bi adam ki kadının tehditinden korkuyor zorla birlikte oluyor falan çok komik silah zoruylamı yatmış. saçmalık bence. bariz alldatılmışssınız hemde uzun zaman. bir kere olduğunu sanmıyorum bu birlikteliğin. bi an önce yapılması gerekeni yapın
Bnm ailem de bni aldattığını öğrenirse onu öldürebilirlerde onun için ailemi heba etmek de istemiyorum.

Aldatılmanın açıklaması olamaz,olmamalı. Sadece anneniz mi elinizi ayağını bağlıyor?

Aldatılmanın açıklaması olamaz,olmamalı. Sadece anneniz mi elinizi ayağını bağlıyor?
Annem ve ailemin vereceği tepki elimi kolumu bağlıyor. Ayrıca onunla küçük yaşlarda tanıştık. Beraber büyüdük. Sevgi ve alışkanlık var. Onsuz bir hayat sudan çıkmış balık misali gibi geliyo bana. Ama bir yandan da kandırılmak gururum incildi

ahlakın örtüsü yok ne yazık ki. Tüm örtülüler aynı olacak diye birşey de yok..Yine de Toz konduramadığın eşinden NEFRET ET.. HER ÖRTÜLÜ BAYANDAN DEĞİL!!!!!!!!

Annem ve ailemin vereceği tepki elimi kolumu bağlıyor. Ayrıca onunla küçük yaşlarda tanıştık. Beraber büyüdük. Sevgi ve alışkanlık var. Onsuz bir hayat sudan çıkmış balık misali gibi geliyo bana. Ama bir yandan da kandırılmak gururum incildi
Biz de küçük yaşlarda tanıştık 14 yaşındaydım, şimdi 26 yım. Tartıştığımız çok konu var ama sizinki çok farklı. Kandırılmak filan değil mesele, aldatılmak. Annenize Allah şifa versin, durumunu bilmediğim için boşanmayı ertelemekte haklı olabilirsiniz ama aynı evde hayatı devam ettirmek nasıl mümkün olur onu bilemedim

ay böyle kadınlarda var. eşiniz dogrgu söylüyor olabilir..
telefon dökümanını gizlice alsan herşey açığa çıkar aslında.

ahlakın örtüsü yok ne yazık ki. Tüm örtülüler aynı olacak diye birşey de yok..Yine de Toz konduramadığın eşinden NEFRET ET.. HER ÖRTÜLÜ BAYANDAN DEĞİL!!!!!!!!
Örtü kötü şeylerden sakınmak içindir. Ama malesef gösteriş için takan çok kişi var. Bnm için kutsal bir şeydi ama ne yazık ki kkirletiyorlar örtüyü bu yüzden soğudum onlardan. Eşimden de ondan da nefret ediyorum zaten. Hakkımı asla helal etmem ikisinede.

Kadinin tehditle iki yil iliskiyi surdurebilmesi icin ortada zaten bir seyler olmasi gerek.

Hicbir sey yokken ne ile tehdit edecek?

Zaten yatmislar, gizli hatlar alinmis vs

Siz de kadina laf ediyorsunuz. Azicik onurunuz varsa bosanin, ailenizi bahane etmeyin.

Adam sizi sevmiyor. Zavalli durumuma dusmeyin.

eşine mi kızsam kıza mı kızsam bilemedim..10 yıl dile kolay ya,eşinin yaptığı zaten yenilir yutulur cinsten değil tamam da evli erkeklere saran bu kadınlara da ayrı kıl oluyorum arkadaş

Biz de küçük yaşlarda tanıştık 14 yaşındaydım, şimdi 26 yım. Tartıştığımız çok konu var ama sizinki çok farklı. Kandırılmak filan değil mesele, aldatılmak. Annenize Allah şifa versin, durumunu bilmediğim için boşanmayı ertelemekte haklı olabilirsiniz ama aynı evde hayatı devam ettirmek nasıl mümkün olur onu bilemedim
Şu an aynı evdeyiz ama bn dışarda geçirmeye çalışıyorum. Uyumaya gidiyorum eve. Bu konudan hiç kimseye bahsetmedim. Nasıl anlatırım birine bilmiyorum. Nasıl anlatılır ki böyle bir şey bilmiyorum. Kendimden bile nefret eder oldum

adam hem gizli hat almış hemde kızla birlikte olmuş siz hala inanıyor musunuz beni tehdit etti yok bilmem ne palavralarına ? adam bildiğin salak yerine koymuş sizi özür dileyip ayaklarınıza kapanacak tabi ki yediği haltlar ortaya çıkmış kimse duymasın diye elbet uğraşacak .

annenizi bahane etmeyin 10 yıl dile kolay evet ama gözünüzün içine baka baka aldatmış bir adam var karşınızda :110:

eger hiçbişey yapmazsanız eşiniz ve o kız devam eder hatta şimdi siz de biliosunuz ekmeklerine bal sürmüş olursunuz.. eşinize ve o kıza maddi manevi tazminat davası açın sürünsünler..

Eşim ve ben 10 yıl çıktıktan sonra evlendik. Şu anda bir buçuk senedir evliyim. Evliliğim boyunca eşimden hep şüpheledim. Ama o hep inkar etti. Evliliğim boyunca bi kız tarafından devamlı rahatsz ediliyordM.Eşim onunla ilişkisinin olmadığını sapık olduğunu söylüyordu.en Son pazartesi o kız bni iş yerinden aradı. Ve eşimin sevgilisi olduğunu iş yerime gelip herşeyi anlatacağını söyledi. Bnde dışarda buluştum o kızla ve eşimin gerçekten bni aldattığını öğrendim. Eşimin dediğine göre kızdan kurtulmak isterken kız onu hep bnmle konuşur diye tehdit ediyormş. Eşim şu an bana yalvarıp ayaklarım kapanıyor. Sen öğrendin bn de ondan kurtulmuş oldum bundan sonra asla böyle bir şey olmaz diyo. Bnm annem de kanser hastası ve eşimi de çok seviyor. Annem duyarsa yıkılır. Ona bu acıyı yaşatmak istemiyorum. Ama bir yandan da kadınlık onurum zedelenDi. Sizce ne yapayım bundan sonra çok zor durumdayım. Lütfen yardımcı olun.

bence ayrılmayın

Aldatmanın bahanesı olamaz aşk sevgi adı heryneyse aradakı bağ kopmuş .lste oturup konuşmalı ve bır sonuca erişilmelı oluyorsa aynı Yolda yanyana olmuyorsada tek basına herkes kendı Yoluna gıtsın !

Bunun affı olmaz ,yemedığı halt kalmamış ne annen ıcın ne bır baskası ıcın mecbur degılsın onunla bır hayat surdurmeye , kaldı kı artık güvenmen bıle ımkansız boşanır yoluma bakardım..

Kiz esinize zorla tehditle tecavuz mu etmis?
tehdit nedir yani varsayalim gercekten kiz esinizi tehdit ediyor, bastan biseyler yasanmis ki kiz esine soylerim diye tehdit edebilmis.
Biraz empati yapalim durup dururken bir adam gelip benimle birlikte olmazsan esine soylerim dese adamla iliski yasar misiniz? Diyelim yasadiniz ve esiniz bunu ogrendi, tehdit altinda ve zorla oldu diye sizi affeder mi?
Neresinden tutsaniz elinizde kalir bu is. Tehditi falan gecin basbaya aldatilmissiniz, sindirip sindirmemek sizin karakterinize ve yasam tarziniza bagli.

yani adamında işine geliyormuş olmasın... adam da hiç sütten çıkmış ak kaşık gibi gelmedi bana... masum Türk erkeği ahh bu hain kadınlar...

bu saatten sonra adam o kadınla görüşmeye devam ederse aldatıyor bile sayılmaz....

X