- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.721
- 123
- 37
Fotoğraftakinin sen olduğundan emin miyiz?Daha once sevgilum olmadi olsun istiyorum kafaya takiyorum acikcasi neler yapmali ve nasilim fotografim profilde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraftakinin sen olduğundan emin miyiz?Daha once sevgilum olmadi olsun istiyorum kafaya takiyorum acikcasi neler yapmali ve nasilim fotografim profilde
Yeni uye burayi da kizlar soruyor sanmis .Fotoğraftakinin sen olduğundan emin miyiz?
Kızlar soruyor da fotoğraf paylaşıyorlar mı yani? EnteresanmışYeni uye burayi da kizlar soruyor sanmis .
Ben resimdekinin o oldugunu dusunuyorum.
Kendimi begeniyorum ama merak ettim begenmiyorlar mi acaba diyeSevgili olmasi icin neler yapmali mii?
Cidden bunu kafaya takmissin belli.
Ayrica profiline foto koyup nasilim diye sorma bence. Senin kendinle ilgili algin onemli. Kendini begenmen, sevmen onemli.
Bosver milletin seni guzel bulup bulmamasini.
Begensemde elden ne gelir ki içimde yasiyorum o yuzden belki de bu kadar istiyorumNeden kafaya takıyorsun bu kadar? Yok mu hiç etrafında beğendiğin biri
Begensemde elden ne gelir ki içimde yasiyorum o yuzden belki de bu kadar istiyorum
Geçen gece hiç gülecek halim yoktuKizlar hayriniza guzelsin deseydiniz ya![]()
Son zamanlarda evet okuyorum aslindaYani burada iyisiniz hoşsunuz desek ne olacak? Çalışıyor musunuz okuyor musunuz tek amacınız sevgilim olsun gezeyim mi?
Teşekkür ederim guzel buldugunuz için:)Bence gayet güzelsin.
Yerinde olsam saçımı kestane rengine boyatırdım ve simsiyah göz makyaji yapardım missAmaan sevgilisi olanların başı göğe mi erdi burdaki konulari oku
Daha once sevgilum olmadi olsun istiyorum kafaya takiyorum acikcasi neler yapmali ve nasilim fotografim profilde
Rencide edici bir durum mu elimde değil olsun istiyorumYa bence bu konu sahibi gerçek değil ve ona gıcık olan biri kızın fotoğrafını kullanıp hesap açıp sevgili istiyorum gibi bir konu açmış fotoğraftaki kızı rencide etmek için.Nedense bunu düşündüm.
Teşekkür ederimm begenen olmasina sevindim :)Gayet guzelsin biraz sac makyaj yaparsan da iyi olur.
Gözlerimi pek begenmiyordum sizin begenmenize sasirdim tesekkur ederim:)Canım alnın açık bence kahkül yapsan daha iyi olur. Gözler güzelde kirpik yok gibi biraz makyaj malzemesine ihtiyaç var gibi kaşlarıda çok boşlanmış gördüm. Tabi engüzeli iç güzelliktir ama kadınada bakım yakışır.