Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu güzel halim onceden daha cirkindim daha guzellesir miyim bilmiyorumBence çirkinsin.
Ama o yaşta bende çirkindim.
Kendini bulman zaman alacak.
Oyüzden kafa yorma.
Başka şeylere odaklan.
ruhen mi tipten mi
[/QUOTE
Ikiside
23 yasindayim pek kucuk sayilmam benceKüçüksünstandartsın diyelim
![]()
Niye oyle düşündünüz resim bana aitAynen bende oyle dusundum. Fotograftaki kisiyi kucuk dusurmek amacli yapilmis birsey. Hic hos degil.
Teşekkür ederimBi de kaşların düşük gibi sanki onu toparlattırıp biraz kaldırtabilirsin,yüz hatların gayet güzel bakım istiyor sadece
Bu ilgilenmis halim bakimsizim birazİyisin de yavrum sen de kendinle hiç ilgilenmeşsin ki. Kaşlar, saçlar, cilt biraz uğraş kendinle öyle kendi haline bırakıp güzellik çoook nadir
Bu sorulari sorarim guzel miyim seviyor musun vs vs. Isim zorBiz guzelsin,ooo neka güzel bir hatun desek gökten zenbille sevgili mi düşecek? Çirkinsin desek hiç mi evlenemeyecen? Anlamadım sorunun amacını,neyse cevap vereyim.
Duru güzelliğin var,ama Allah aşkına sevgilin olduğunda da böyle sorular sorma adama,hepten sevgilisiz kalırsın.
EvetFotoğraftakinin sen olduğundan emin miyiz?
Ks den esinlendim soruyu sorarkenYeni uye burayi da kizlar soruyor sanmis .
Ben resimdekinin o oldugunu dusunuyorum.
Insallah canim. :)üşenmedim google da fotoğrafı arattım.
kızlar soruyorda da paylaşılmamış hiç böyle bir fotoğraf, hiçbir yerde de bulunamadı. o yüzden gerçekten fikir almak istiyor bence.
hafif bir makyajla bence bu solgun görüntüden kurtulursun, daha güzel görünürsün. Ayrıca bir insanın sevgilisi olması yani sevilmesi için güzel olması mı gerekiyor? Ben çirkinim mesela gerçekten, ama uzun süredir bir ilişkim var:) çöpe mi atsın beni, sevmesinler mi beniinşallah doğru vakitte, doğru insan çıkar karşına:)
Teşekkür ederim canim dogalligi seviyorum :)Bence güzelsin gayet doğal
Amin canım:)Geçen gece hiç gülecek halim yoktu
Allah kalbine göre versin canım benim :)
Begenenler oldubu açıdan bu pozu verip güzel çıkacak insan yok bence. fotoğrafı güzel çekseydiniz belki daha iyi görünürdü.
Begenenler oldu![]()