• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar nasilim?

1.40 boyunda kilosu olan şişe dibi gözlük takan ve pek modaya uygun giyinmeyen bir tanıdığım entelektüel birikimi ve zekası sayesinde gayet yakışıklı ve başarılı biriyle nişanlı şuan. Bazen herşey güzellik değildir.

üşenmedim google da fotoğrafı arattım. :KK53:
kızlar soruyorda da paylaşılmamış hiç böyle bir fotoğraf, hiçbir yerde de bulunamadı. o yüzden gerçekten fikir almak istiyor bence.

hafif bir makyajla bence bu solgun görüntüden kurtulursun, daha güzel görünürsün. Ayrıca bir insanın sevgilisi olması yani sevilmesi için güzel olması mı gerekiyor? Ben çirkinim mesela gerçekten, ama uzun süredir bir ilişkim var:) çöpe mi atsın beni, sevmesinler mi beni :KK54: inşallah doğru vakitte, doğru insan çıkar karşına:)

Sevgili olmasi icin neler yapmali mii?
Cidden bunu kafaya takmissin belli.

Ayrica profiline foto koyup nasilim diye sorma bence. Senin kendinle ilgili algin onemli. Kendini begenmen, sevmen onemli.
Bosver milletin seni guzel bulup bulmamasini.
Kendimi begeniyorum ama merak ettim begenmiyorlar mi acaba diye

Kahkül kestir çok yakışır ve sevimli bir hava katar, yüzün buna çok uygun

Ya bence bu konu sahibi gerçek değil ve ona gıcık olan biri kızın fotoğrafını kullanıp hesap açıp sevgili istiyorum gibi bir konu açmış fotoğraftaki kızı rencide etmek için.Nedense bunu düşündüm.
Rencide edici bir durum mu elimde değil olsun istiyorum

Canım alnın açık bence kahkül yapsan daha iyi olur. Gözler güzelde kirpik yok gibi biraz makyaj malzemesine ihtiyaç var gibi kaşlarıda çok boşlanmış gördüm. Tabi engüzeli iç güzelliktir ama kadınada bakım yakışır.
Gözlerimi pek begenmiyordum sizin begenmenize sasirdim tesekkur ederim:)

Back
X