Kizlar nasilim?

Canım alnın açık bence kahkül yapsan daha iyi olur. Gözler güzelde kirpik yok gibi biraz makyaj malzemesine ihtiyaç var gibi kaşlarıda çok boşlanmış gördüm. Tabi engüzeli iç güzelliktir ama kadınada bakım yakışır.

Yerinde olsam saçlari kahkul kullanirdim. Kaşlari biraz doldurur şekillendirirdim, imkan varsa profesyonel olarak kaşlarima bir el attirirdim cunku kaşlarin yok gibi neredeyse ve şekli de yok ilerde bunu dusunebilirsin.
Gözlere de azicik rimel degdirseymissin iyimis

Ay kız gayet net bir soru sormuş burdakiler de hemen atlamış yok kitap oku yok sevgili güzellikle olmaz diye. Kız da biliyordur tek güzelliğin yetmeyeceğini ama büyük bir etken işte niye kandırıyoruz ki kendimizi? Bence saçlarına bi şekil verebilirsin çok sıradan duruyor ortadan ayrılmış dümdüz. Hafif makyaj güzel olur ama kendine yakışan tonlardan seç. Giyim tarzın da çocuksu olmasın spor şık modeller giyebilirsin.

Ay kız gayet net bir soru sormuş burdakiler de hemen atlamış yok kitap oku yok sevgili güzellikle olmaz diye. Kız da biliyordur tek güzelliğin yetmeyeceğini ama büyük bir etken işte niye kandırıyoruz ki kendimizi? Bence saçlarına bi şekil verebilirsin çok sıradan duruyor ortadan ayrılmış dümdüz. Hafif makyaj güzel olur ama kendine yakışan tonlardan seç. Giyim tarzın da çocuksu olmasın spor şık modeller giyebilirsin.
Bi de kaşların düşük gibi sanki onu toparlattırıp biraz kaldırtabilirsin,yüz hatların gayet güzel bakım istiyor sadece

Bence çirkin değilsiniz ama bakımınızda eksiklikler var. Bu kadar takıyorsanız biraz daha kendinize bakın. Herkesin kendisinde rahatsız olduğu bir şeyler vardır ve bakım adı altında buna çözümler üretiriz.
Mesela sizin alnınız çok açık saçınızda kahkül kullanabilirsiniz. Aynı zamanda saçınız yağlı duruyor buna alternatif ne yapılabilir ya da ne yapılmamalı internette araştırabilirsiniz.
Kaşlarınız ve kirpikleriniz çok belirsiz. Kaşlarınıza şekil verdirebilirsiniz. Özellikle kirpikler için mutlaka rimel kullanmalısınız. Bana tek bir makyaj ürünü kullanabilirsin neyi seçersin dediklerinde direk rimeli seçerdim.

İyisin de yavrum sen de kendinle hiç ilgilenmeşsin ki. Kaşlar, saçlar, cilt biraz uğraş kendinle öyle kendi haline bırakıp güzellik çoook nadir

Aaaaaa!
Modayla makyajla ilgili kitaplar ayol :KK53:

hemen saçlarına kahkül ve küt kesim uygulat.
Kaşlarını şekillendirip az bir kontör yaptır ya da kendin doldur.
Eyeliner çek ve bol maskara kullan..
Dudaklar için nu tonlar ama pastel parlak makyajdan kaçın.
Yanaklar için bronz alllık öneririm 💜

Makyajsiz gayet iyisin. Saclarina daha degisik bir model verdirebilirsin. Kut olabilir.

Biraz isilti golge attirabilirsin. Kaslarin duzeltilmeli ama inceltilmemeli.

Sevgiliyi bosver kendin icin yap. Gece gece bu yorumu da yaptirdin bize. :confused:

Güzelsin ama birileri seni sırf güzelliğin için sevecekse hiç sevmesin daha iyi. Kendin icin giyin, suslen, gez, kitaplar oku, filmler izle baskalari icin degil.

Biz guzelsin,ooo neka güzel bir hatun desek gökten zenbille sevgili mi düşecek? Çirkinsin desek hiç mi evlenemeyecen? Anlamadım sorunun amacını,neyse cevap vereyim.
Duru güzelliğin var,ama Allah aşkına sevgilin olduğunda da böyle sorular sorma adama,hepten sevgilisiz kalırsın.

Saçlarına güzel bir ombre yaptırabilirsin, kaşlarına microblading kaş tekniği yaptırabilirsin, burun estetiği de yaptırabilirsen çok farklı ve havalı bir görünüme kavuşabilirsin canım. Ben de düşünüyorum bu aralar burnumu yaptırmayı biraz daha küçültmek ve kaldırtmak için. Estetik ne kadar eleştirenler olsa da bence yerine göre çok güzel bir olay.

Back
X