- 30 Eylül 2018
- 1.401
- 1.782
- 63
- 29
valla bende öyle düşündüm ve bence oyledeYa bence bu konu sahibi gerçek değil ve ona gıcık olan biri kızın fotoğrafını kullanıp hesap açıp sevgili istiyorum gibi bir konu açmış fotoğraftaki kızı rencide etmek için.Nedense bunu düşündüm.
Valla eger oyle birsey varsa basina is alir. Olur da fotografin sahibi bu konuya denk gelirse yasal yollara basvurabilir.Ben de fotoğrafın konu sahibine ait olduğunu düşünmüyorum.
Benimde ilk aklıma gelen bu oldu :)Ya bence bu konu sahibi gerçek değil ve ona gıcık olan biri kızın fotoğrafını kullanıp hesap açıp sevgili istiyorum gibi bir konu açmış fotoğraftaki kızı rencide etmek için.Nedense bunu düşündüm.
siman çok tanıdık geldi ama... Çıkaramadım. Edirnede misin?Daha once sevgilum olmadi olsun istiyorum kafaya takiyorum acikcasi neler yapmali ve nasilim fotografim profilde
Sesli güldüm Rabbim sen affetDaha once sevgilum olmadi olsun istiyorum kafaya takiyorum acikcasi neler yapmali ve nasilim fotografim profilde
Bu kısmi düşünmemiştir büyük ihtimal. İnşallah kendisine aittir fotoğraf eğer değilse fotoğraftaki kız konu sahibinin o köyü kalbine göre bin kat güzellikte .Valla eger oyle birsey varsa basina is alir. Olur da fotografin sahibi bu konuya denk gelirse yasal yollara basvurabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?