Kizlar nasilim?

Sürekli fotoğrafinizla ilgili konu açıyorsunuz neden olmuyor? Nasılım yani ya çirkinsin ondan olmuyor bunu duymak istiyorsunuz yada birisi her kimsen bu kızcağızin adına hesap açmışsin ama ben söyleyeyim gayette güzelsin sevgili olmamasının tek nedeni cekimserlik ve özgüven eksikliği

valla bende öyle düşündüm ve bence oylede

Ben senin yerinde olsam iyi bir merkezde kaslarima kil teknigiyle yeniden belirgin bir sekil verdirirdim. Emin ol olumlu yonde cok fark edecektir.. Cilt tonun soluk, sac rengin de soluk oyuzden baya renksiz duruyorsun. Saclarini daha tatli bir kahve rengine boyatip uzerine bakirimsi ya da altin sarisi isiltilar attirirsan bence yuzune renk gelir. Bir de saclarini kat kat kestirmelisin.

Ama unutma ki dis gorunus ilk etapta onemli. Disin guzel olup ta icin bos olursa geleni de elinde tutamazsin.

Doğal, hoş bir hanımsın bence...
Zamanla giyim tarzının , makyaj stilinin, saç modelinin kendine en yakışanını bulup daha da etkileyici görünebilirsin
Saçını boyat diyen arkadaşlara katılmıyorum , beyazlayana kadar doğal kalması daha hoş. Ama dümdüz çok uzundan ziyade katlı bir model deneyebilirsin
İnsallah gönlündeki kişi en hayırlı ve doğru zamanda gelip seni bulur

böyle bile güzelsin. birde makyajlı halini görelim ama hafif ?

Benimde ilk aklıma gelen bu oldu :)

gıcık olduğum bir kızın fotosunu koydum, intikamca hislerle bu konuyu açtım.
hissi verdin.

Bu kıza bakımsızsın falan diyenlerin kendilerini görmek lazım

Guzdşsın esmer güzdli dedıklerı gıbı bıraz makyaj şeftali tonları veya toprak tonlarında cok hos olursun kaşlarınıda sekıllendırrsen. Sacınada hareket. Ama resım koyup sımdı bu sıtede bı akraban cıkarsa sana sevgili bulur. Dikkat valla

Valla eger oyle birsey varsa basina is alir. Olur da fotografin sahibi bu konuya denk gelirse yasal yollara basvurabilir.
Bu kısmi düşünmemiştir büyük ihtimal. İnşallah kendisine aittir fotoğraf eğer değilse fotoğraftaki kız konu sahibinin o köyü kalbine göre bin kat güzellikte .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…